Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta Yeni'lendi :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

Hayırlı uğurlu olsun abicim , giu ya tereddütsüz en çok yakışan hareketlerden bir tanesini maşallah.  :nazar:  :clover:

Gouki

Çok yakışmış abi hayırlı olsun.

kılıç

Kibitzer

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı uğurlu olsun abicim , giu ya tereddütsüz en çok yakışan hareketlerden bir tanesini maşallah.  :nazar:  :clover:

Aynen öyle. Giulietta alındığında direkt yapılacak ilk iş :) Hadi garanti bittikten sonra diyelim :D
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

ozoozo

Aynen öyle. Giulietta alındığında direkt yapılacak ilk iş :) Hadi garanti bittikten sonra diyelim :D

Garantilik bir durum yok ki abi direk yaptırılması gerek :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kibitzer

Servis kıllık yapmasın en ufak problemde?

Sent from my iPhone using Tapatalk
2013 BMW 1.16i

ozoozo

Yok abi zaten diff den ne gibi bir problem doğabilir ki :) kaldı ki yine serviste yaptıracaksın zaten sıkıntı sıfır. Ben daha ruhsatı elime almadan arabayı servise çektirdim ve diff i yaptırdım. 0 almıştım arabayı biliyorsun.

Kibitzer

Yok abi zaten diff den ne gibi bir problem doğabilir ki :) kaldı ki yine serviste yaptıracaksın zaten sıkıntı sıfır. Ben daha ruhsatı elime almadan arabayı servise çektirdim ve diff i yaptırdım. 0 almıştım arabayı biliyorsun.

Serviste 1800TL dediler bana :D Yeni alınacak Giulietta bütçesinde her liranın hesabını yaparken tokat gibi gerçekler ile yüzleştirdi beni.
2013 BMW 1.16i

chao

valla aslinda bu garanti olayi karisik bir konu.. ben serviste yaptirmadim,istese killik yapar. yaydan dolayi bile killik yapmak istedikten sonra yapar. ama 15.000 kmde bir sadece periyodik bakima 800- 900 lira alacaklari bir musterileri varken yaparlar mi bilmiyorum :) benim gibi bir cok kullanici oldugunu dusununce.. bakima gidince gorucez bakalim :)
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

Tolga033

Hayırlı olsun diff. Ben bu renk Giu'yu canlı canlı gördüm,gerçekten güzeldi.  :nazar:

ugurahmi

Hayırlı Olsun.Ben de Eylül ayında 1.4 170 BG aracı Suadiye şubesinde test etmiştim.Araç tanıtımları ay beyazı renginden yapıldığı icin , bayide de fazlaca ay Beyazı mevcuttu. Ancak hava kapalı ve yağmurlu oldugundan mıdır nedir bu grimsi renge sıcak bakamadım ve aklım kırmızıda kaldı. Aralık ayına kadar bekleme kararı aldım.

Renk konusunda cok kararsızım.

chao

@ugurahmi valla renk olayi tercih meselesi.. hava kapaliyken dediginiz gibi griden farki olmuyor. ama acikken guzel bir rengi var. gerci bazen beyaz almadigima pismanda oluyorum ama bir onceki giuliettam da beyaz oldugu icin bu sefer farkli olsun dedim. simdiden hayirli olsun tercihiniz..
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

ugurahmi

Samsun'da direkt servis hizmeti verecek Bayileri olmaması açıkcası beni Bmw 116i ye dogru yaklaştırmıyor degil.18-23 Kasımdaki Samsun TÜYAP OTOSHOW Fuarı'nda nihai kararımı vereceğim artık.

Alfa'dan guzel bir kampanya bekliyorum. 

Ugur55

Samsun'da direkt servis hizmeti verecek Bayileri olmaması açıkcası beni Bmw 116i ye dogru yaklaştırmıyor degil.18-23 Kasımdaki Samsun TÜYAP OTOSHOW Fuarı'nda nihai kararımı vereceğim artık.

Alfa'dan guzel bir kampanya bekliyorum.

ugur aynı yoldan gectim bmw 1,audi a3 ama sonrasında giuda kaldım.şiddetle tavsiye ederim alfayı..
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

tayfun

Hayırlı olsun. renk standart beyazdan farklı ve çok hoş. kazasız belasız güzel günlerde kullanın.

ugurahmi

Ay Beyazı Rengini görebileceğim Samsunlu Arkadaslar Aranıyor ?

Ugur55

Bolca kırmızı ve siyah var beyaz gormedim henuz samsunda...
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

ugurahmi

Ben de 1 kez Atakum civarında Beyaz gördüm. Ay beyazını merak ediyorum.