Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

14 nisan mitingi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BARLAS

Bu arada Ankara'daki mitinge katılan birkaç arkadaşımdan duyduğuma göre Tandoğan Meydanı'nın bazı yerlerinde ve Anıtkabir'e giden yol üzerinde saçma sapan pankartlar vamış; mesela:

"Meclisin iradesine güveniyoruz" (Sosyal Toplum Platformu)
"Meclisi halk seçti, Cumhurbaşkanını Meclis seçer" (Kastamonu Kadınları Derneği)
"14 Nisan'da suça ortak olma" (Van Kalkınma Derneği)

Kim bu dernekler, platformlar?? İyiden iyiye salak yerine koymaya başladılar milleti.. Kafadan slogan & hayali gruplar yaratıp yazıp yazıp asıyorlar.. Bu pankartları radyo da söyledi. Hatta hergün iş dönüşü geçiyorum, Capitol'ün önünde ilk yazdığım pankart aynen asılı duruyor..

bado

O pankartlardan istanbulda'da asılı.  bugun televizyon'da çıkıp açıklama yaptılar 3 bin küsür sivil toplum kuruluşunun altında imzası varmış?..
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

147TI

Yorumsuz...

Register or Login" border=0>

Edited by - 147TI on 17/04/2007  00:48:48

n/a

Muhteşem bi fotoğraf..
Gerçekten yoruma gerek yok, fotoğraf kendini anlatıyor..

BARLAS

Bu fotoğraf başlı başına bir olay ya!!

murat

Ya Sercan'ın koyduğu resimler ne kadar güzel ve canlı eline sağlık.Orda gibi hissettim kendimi...
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

ycecen

Sözde haber kanallarının mitingi es geçmesini Emin Çölaşan yazmış:

You are not allowed to view links. Register or Login

BARLAS

İşte bu da "en kahraman başbakanın" miting yorumu:

Allah sizi bildiği gibi yapsın!!!

BARLAS

n/a

Erdoğan,
"Kim yaptı? Toplandılar, bir araya geldiler.
Hayırlı olsun. Tamam bir demokratik hakkı kullandınız. Gazetelerde farklı farklı rakamlar. Aman yarabbim milyonlar filan...Milyon da çok basite indi. Aynen bizim 6 sıfır attığımız banknottaki milyonlar gibi...Ne kadar uçuk..Herhalde bunlar bir alanının yüzölçümünden bihaber...Biz bu işin kompetanıyız. Ömrümüz bu işlerle geçti, ölçüp biçmekle geçti.

"Biz, kişileri tabulaştırarak yola çıkmadık. Bizim farkımız bu...Biz ilkeleri benimseyerek yola çıktık. Farkımız bu bizim''

Bu adam o kadar çok güç kazanmış ki 14Nisandaki kalabalığın amacı sanki cumhuriyet karşıtı bir gösteriymiş gibi pişkin pişkin dalga geçebiliyor birde herkesin karşısına çıkıp..Şahsın niyeti burdan apacık ortaya çıkıyor..

Benimsediği ilkeler ortada yaptığı özelleştirmelerde bu apacık ortada..Örnek olarak 20milyon dolarlık Balıkesir SEKA fabrikasını yok pahasına 1milyon dolar gibi komik bir rakama yandaşına sattı..
Haa yaptığı hayırlı iş yokmu,var ama sen bu kadar da çevirdiğin dolapları böylesine ortaya çıkacak şekilde yapıp ardından da pişkin pişkin milletin yüzüne gülüyorsanda yuhh olsun..Bu şahsın geçmişi belli benimsediği şeyler belli,söylediği laflar belli..

n/a

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

edit: düzeltilemeyecek kadar çok argo ve hakaret bulunmaktaydı

xtreme06

Erdoğan, " Biz ülkemizin 2013 yılında yakalayacağı hedefi şu anda düşünüyoruz. Nedir o? Kişi başına milli gelirin 10 bin dolara çıktığı bir Türkiye...Hedefimiz bu.." diye konuştu.

Burdaki kişi başına düşen milli gelir , heralde kendi yandaşlarının başına düşen gelirdir. Zira şu anda da kişi başına düşen milli gelir bilmem kaç bin dolar olmuş ama nedense vatandaş hala açlık sınırında yaşıyor.

n/a

volkan ztn laleleri keyiflerinden dikmiyorlar..kimbilir hangi yandaşı ekmek buluyor bundan..

147TI

Ekmek mi buluyor?? geçen hafta İstanbul daydım o kadar lale ile 2 tane halk ekmek fabrikası açarsın...

admin

Konu farklı noktalara gidiyor arkadaşlar, dikkat edelim. Burasını siyaset arenasına çevirmeyelim.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

Sonuçta bu ülkenin gerçek sahibi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK tür. Bu ülke de onun ilkelerine bağlı milyonlar hala vardır ve olacaktır da.

n/a

quote:
Sonuçta bu ülkenin gerçek sahibi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK tür. Bu ülke de onun ilkelerine bağlı milyonlar hala vardır ve olacaktır da.

Selam;

Atatürk, bir insanın bu ülkenin sahibi olmasına mani olmak için çok çabaladı. Bence, kendisinin bu idealine, ve bu konudaki ilkelerine biraz daha dikkatle yaklaşmaliyiz.. Bence o kimsenin, bu ülkenin bir sahibi olduğunu düşünmesini istemezdi. :)

Sonuçta, demokratik bir ülkede yaşiyoruz. Açıkçasi, Başbakan'ımızı Cumhurbaşkanlığı makamında görmek istemeyen pekçok insan var. Bi de tam tersini düşünenler var, doğal olarak. :) Önemli olan her iki grubun da, kanunlar dahilinde kendi düşüncelerini ifade etmeleri, beraberliklerini, endişelerini, isteklerini gösterebilmeleri.

Bu açıdan, Sayın Ahmet Necdet Sezer'in "Cumhurbaşkanı, tüm vatandaşlarını kucaklayacak biri olmalı" sözünü de son derece anlamli buluyorum. Bana göre zaten Türkiye'nin en büyük sıkıntılarından biri, sürekli kendi içimizde bölünmeye, ayrışmaya meyilli olmamız. Bu açıdan, tüm gruplara, fark gözetmeksizin adil bir şekilde yaklaşacak bir Cumhurbaşkanının başımızda olması, en büyük dileğim.

Ancak bu özelliği hangi liderin sağlayabildiği ya da sağlayamadığı, kişiden kişiye değişebilecek bir kavram. İşte zaten bundan dolayı, herkesin özgürce fikrini ifade edebilmesi önemli. Çünkü burada "doğru görüş" ya da "yanlış görüş" yok. İnsanların kendilerince doğruları ve yanlışları var...

Özellikle siyasi bir görüş ifade etmemeye dikkat ediyorum ben; ama zaten aslına bakarsanız pek öyle baskın bir siyasi görüşüm, ya da tuttuğum taraf da yok bu konuda. Ben daha çok prensiplerin savunulmasından yanayim sanirim. :)

Umarım ülkemiz adına hayırlı olacak bir karar çıkar.

Edited by - dantelk on 18/04/2007  01:18:28

Tufan

quote:

quote:

Selam;

Atatürk, bir insanın bu ülkenin sahibi olmasına mani olmak için çok çabaladı. Bence, kendisinin bu idealine, ve bu konudaki ilkelerine biraz daha dikkatle yaklaşmaliyiz.. Bence o kimsenin, bu ülkenin bir sahibi olduğunu düşünmesini istemezdi. :)

Sonuçta, demokratik bir ülkede yaşiyoruz. Açıkçasi, Başbakan'ımızı Cumhurbaşkanlığı makamında görmek istemeyen pekçok insan var. Bi de tam tersini düşünenler var, doğal olarak. :) Önemli olan her iki grubun da, kanunlar dahilinde kendi düşüncelerini ifade etmeleri, beraberliklerini, endişelerini, isteklerini gösterebilmeleri.

Bu açıdan, Sayın Ahmet Necdet Sezer'in "Cumhurbaşkanı, tüm vatandaşlarını kucaklayacak biri olmalı" sözünü de son derece anlamli buluyorum. Bana göre zaten Türkiye'nin en büyük sıkıntılarından biri, sürekli kendi içimizde bölünmeye, ayrışmaya meyilli olmamız. Bu açıdan, tüm gruplara, fark gözetmeksizin adil bir şekilde yaklaşacak bir Cumhurbaşkanının başımızda olması, en büyük dileğim.

Ancak bu özelliği hangi liderin sağlayabildiği ya da sağlayamadığı, kişiden kişiye değişebilecek bir kavram. İşte zaten bundan dolayı, herkesin özgürce fikrini ifade edebilmesi önemli. Çünkü burada "doğru görüş" ya da "yanlış görüş" yok. İnsanların kendilerince doğruları ve yanlışları var...

Özellikle siyasi bir görüş ifade etmemeye dikkat ediyorum ben; ama zaten aslına bakarsanız pek öyle baskın bir siyasi görüşüm, ya da tuttuğum taraf da yok bu konuda. Ben daha çok prensiplerin savunulmasından yanayim sanirim. :)

Umarım ülkemiz adına hayırlı olacak bir karar çıkar.

Edited by - dantelk on 18/04/2007  01:18:28

+1

Şu ana kadar tartışma ufak tefek müdahalelerle çok güzel, çok seviyeli gitti ama sanırım artık bizim forumun misyonuna dönsek iyi olacak.

Cumhurbaşkanlığı seçimi, vatanımız, sayın başbakanımız ve hepimiz için hayırlısı olsun diyelim:)