Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 Krom Kaplama Paslanmaz Çelik Kapı Eşiği

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Wolfshade1989

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar sahibinde gezinirken şöyle birşey denk geldi sizlerle paylaşmak istedim.

Ben bunun siparişini verdim pazartesi elime ulaşır muhtemelen fotoğraflarını paylasırım.
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

takahara

Bunu ben de görmüştüm fakat dikkatli bakınca alfa ve romeo yazilarinin font büyüklüğü farkli gibi ve yazi hafiften sağa yanaşık. Kenarlari da oval değil. Ama @sercanko bu işi daha orijinal yapacak eminim. Olmazsa alacaz bunu artik
Duy bizi sercankoooo
2006 147 1.6 distinictive

takahara

Ha bu arda satıcı 147 için ayna kapağı yapıyorsa hemen açalım başlığı verelim siparişleri.

Incablue

Ha bu arda satıcı 147 için ayna kapağı yapıyorsa hemen açalım başlığı verelim siparişleri.

147 için krom ayna kapağı çok isterim +1 :haydi:

ByAKINCI

Arkadaşlar sahibinde gezinirken şöyle birşey denk geldi sizlerle paylaşmak istedim.

Güzelmiş.  Ayna kapağı da yapıyorlarmış.  Ankarada ki arkadaşlar kalite kontrol yapabilir sanırım
Ayna kapağı konusundan haberim yoktu.Ankarada ki arkadaşlar olurda denk gelirse gözlemlerini bizlerle paylaşırlar diye düşünüyorum  :yukari-ok:

Sonunda orjinal yazı tipi ile üreten birisi çıkmış. Ama ben önce You are not allowed to view links. Register or Login 'dan haber bekliyorum. :) Onun durumuna göre belki buna yönelebilirim. Tabi Ankara'dan arkadaşların bakma imkanı olursa çok daha iyi olur.

Benimde dikkatimi çeken de alfa romeo yazı stili ile yapılmış olmasıydı.

Güzel görünüyor ama ben orijinal halini daha çok seviyorum.  :) Keşke bir de şu krom ayna kapaklarına el atsalar.Biliyorum serviste var ama aksesuar sitelerinde bulsak daha uygun olabilir.

tabiki orjinal taraftarıyız ama alternatifleri de değerlendirmek lazım :) You are not allowed to view links. Register or Login  arkadaşımızın çalışmasını merakla bekliyorum  :)
147 Blackline Red

Adalı35

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

fatihmehmet

Ayna kapağı mükemmel olur :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

universeee

Yalniz arkadaslar ayna kapagi saten krom istiyorsunuz saniyorum? Sonra gidip size saglam parlak krom ayna kapagi yapmasin :) saten krom olacaksa bende dusunebilitim.
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Adalı35

Yalniz arkadaslar ayna kapagi saten krom istiyorsunuz saniyorum? Sonra gidip size saglam parlak krom ayna kapagi yapmasin :) saten krom olacaksa bende dusunebilitim.
Kimse parlak krom istemiyordur diye tahmin ediyorum

fatihmehmet

Aynen saten krom. Bi sorup fiyat almak lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

universeee

Biz istemeyiz de adamin urun gaminda oyle bir urun yoksa elimize parlak krom gecer :) Olayi iyi anlatip mumkunse ornek gostermek lazim.

Adalı35

Biz istemeyiz de adamin urun gaminda oyle bir urun yoksa elimize parlak krom gecer :) Olayi iyi anlatip mumkunse ornek gostermek lazim.
mutlaka önceden bizden birinin kontrol etmesinde fayda var. :alkis: :alfisti:
ankara tatilde sanırım  :haydi: :haydi:

takahara

Ben bunun siparişini verdim pazartesi elime ulaşır muhtemelen fotoğraflarını paylasırım.

Dostum ulaştı mı eline çıtalar. Meraktayım :)
[/quote]

Wolfshade1989

Ulaştı dostum:) buyrun,

Bu arada alfa 147 hali paspasi icin bildiginiz satici var mi? Acilen plastiklerden kurtulmam lazim :/

Atilla Özerten

misket

hayırlı olsun, aynı orijinal font ta 156 içinde yapsalar keşke. 
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

Wolfshade1989

Onu sormak lazim misket.belki yapiyorlardir, ellerinde yoktur.ama ben urunu begendim, cuk diye oturdu.

Atilla Özerten

wolkanku

hayırlı olsun, aynı orijinal font ta 156 içinde yapsalar keşke.

147'ye oturduysa 156'ya da oturur diye düşünüyorum ben.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

vieri

Bu arada alfa 147 hali paspasi icin bildiginiz satici var mi? Acilen plastiklerden kurtulmam lazim :/

Çıta hoş durmuş güle güle kullanın.  :) Benim havuzlu paspasları görmüştünüz yanlış hatırlamıyorsam.

Bire bir 147 için kesilmiş.Şu ana kadar memnunum.Biraz ince ama şu ana kadar bir sıkıntı çıkarmadı.Havuzlu olması işimi kolaylaştırıyor.Fiyatı çok uygun sayılmaz.

Yalnız satıcının elinde ben aldığımda bagaj havuzu yoktu.Bagaj havuzu parasını iade edeceğim deyip etmedi.Ama ben bu riski göze alarak paspası almıştım.Siteye şikayet ettik bir sonuç çıkmadı.Ama ürünü öneririm.Ürünün linkini paylaşıyorum.Yönetim tarafımdan uygun bulunmazsa mesajım silinebilir.

Wolfshade1989

Evet senin havuzlu paspaslari biliyorum onlar guzel:)
Bende hali vardi, onlari yikadim pert oldu sonra plastik aldim o da koku yapti. biraz ucuza aldim aslinda.
Plastiklerde hos duruyor ama hali alacagim yine.
Onerilerin icin sagol vieri :)

Atilla Özerten

universeee

Hayırlı olsun You are not allowed to view links. Register or Login güle güle kullan inşallah :)

Yalnız ben (fotoğrafın en altında gözüküyor) plastik kısımdaki oluğun çıtadan taşmasını sevmedim. Çıta onu kapatsa çok daha iyi olurmuş. Benim gözüme batar öyle şeyler o yüzden dikkatimi çekti. Geriye doğru gelebilir mi acaba çıta o oluğu kapatmak için?

Wolfshade1989

Universee,
Aslinda o sekilde de montaj oluyor dogrusuda o olabilir belki ben yanlis monte etmiste olabilirim.
Bir ara yapiskan alip bi tik alta yapistirabilirim bende hem o sekilde daha guzel oturuyor fakat oyle yapmamamdaki sebep, altinda alfa romeo orjinal yazisi var plastik You are not allowed to view links. Register or Login tik alta alinca azcik koseden gorunuyor o yazinin bir parcasi. Gozume battgi icin bi tik yukari yaptim:)
Ama dedigin sekilde de oluyor. Belki bende o sekilde bi tik asagiya cekebilirim.

Atilla Özerten

Incablue

Aynı çıta bende de var. Yazı fontu farklı sadece. Kesimi aynı. Neden daralan şekilde kesmişler anlayamadım.

hayalet-38

slm arkadaslar bende de alfa romeo 147 marka 2007 model bır aracım var ve cam kenarlarına krom cıta yaptırmak ıstıyorum nerden temın edebılırım yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler...

takahara

Wolfshade1989

Taka kralsın be bu fiyata bunu bulamamıştım eyvallah :)

Atilla Özerten