Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

EN YENİ ÜYE VE MİTO QV

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TRUPHASE

Gece uykum kaçtı yürüyüşe çıkayım dedim, sonra da hava soğuk diye üşendim ortaya bu video çıktı. Aslında adam gibi yazılım yapan biri olsa daha iyi gider bu makine. Şubat ayında fuara giderken ecu yu söküp götüreceğim, bu işi squadra da yaptıracağım. Araç  160 a kadar heyecan verici şekilde hızlanıyor ama oradan sonra kendi gibi küçük olan turbosu bırak beni diyor :)

You are not allowed to view links. Register or Login senin makinenin de böyle videosu var :)
You are not allowed to view links. Register or Login gel bir bakalım yollar boşken :)
You are not allowed to view links. Register or Login aynen öyle, hanım her gün sabah trafiğinde çocuğu okula götürüyor. Bu kötülük qv ye yapılır mı :)
You are not allowed to view links. Register or Login evet araç küçük bunu kabul etmek lazım ama güvensiz hissettirmiyor diğer küçükler gibi.
You are not allowed to view links. Register or Login niye hanıma qv aldığım gece gece çektiğim videoda belli oldu :)

[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

Erdinc küflü

Bence 180 km/h kadar guzel cıkıyor .. onemli olan durabilmesi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi