Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

27 ALF 02 - 159 ti 1.9 jtd q-tronic sport

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login

Arkadaşlar aracım henüz 78 bin km de olmasına ramen bugün 80 bin km bakımı için servise uğradığımda bu ayın 10 nundan sonra 20% gibi bi kampanya olacakmış. Yedek parça ve bakım ihtiyaçları olanlara duyurmak istedim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

oo güzel haber.
ayna kapaklarına bir bakış atarım :) belki alırım :)

Kesinlikle

Ha bu arada Gaziantep Topçuoğlu Alfa servisine abi, ayın 10'nundan sonra gel hem kampanyadan yararlan hemde hediyeler gelecek deyip yönlendirmesinede alkış gönderiyorum

Kemal abi candır abi :) gerçekten çok dürüstçe bir hareket valla helal olsun, başkası olsa hiç bahsetmez şuan ki fiyattan yapardı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Mehmet Ulusoy

Arkadaşlar aracım henüz 78 bin km de olmasına ramen bugün 80 bin km bakımı için servise uğradığımda bu ayın 10 nundan sonra 20% gibi bi kampanya olacakmış. Yedek parça ve bakım ihtiyaçları olanlara duyurmak istedim.

oo güzel haber.
ayna kapaklarına bir bakış atarım :) belki alırım :)

Kesinlikle

Ha bu arada Gaziantep Topçuoğlu Alfa servisine abi, ayın 10'nundan sonra gel hem kampanyadan yararlan hemde hediyeler gelecek deyip yönlendirmesinede alkış gönderiyorum

Kemal abi candır abi :) gerçekten çok dürüstçe bir hareket valla helal olsun, başkası olsa hiç bahsetmez şuan ki fiyattan yapardı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Aynen ya Kemal beye şık hareketinden dolayı tşk ediyorum. Bi de diyor ki hani tam check ederiz aracın herşeyini indirim varken gereken ne varsa yaparız. Güzel yani bravo

Veliyagan

Kemal abi candir gerisi heyecandir vala adanada servis yok en ufak bir sey oldu mu okul zamani antepte kemal abinin yanina goturuyorum sagolsun cok iyi ilgileniyor yardimci oluyor.1,2 kere mersine gittin bilen otomotive sagolsunlar her turlu itelemeye calisiyorlar ki bence antepteki ustalar daha iyi ve daha cok bilgilendirme yapiyorlar

Mehmet Ulusoy

Kemal abi candir gerisi heyecandir vala adanada servis yok en ufak bir sey oldu mu okul zamani antepte kemal abinin yanina goturuyorum sagolsun cok iyi ilgileniyor yardimci oluyor.1,2 kere mersine gittin bilen otomotive sagolsunlar her turlu itelemeye calisiyorlar ki bence antepteki ustalar daha iyi ve daha cok bilgilendirme yapiyorlar

Adana yada Mersinde ki servisleri bilmiyorum ama Antepte ki servis gerçekten iyi ha bi bursa birmot değil ama kalbur üstü servisimiz olduğu içinde sevinçliyiz.

TRSemih

Harika ötesi. Maşallah :nazar:

•Tapatalk QV•

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Mehmet Ulusoy

Harika ötesi. Maşallah :nazar:

•Tapatalk QV•

Teşekkür ederim  :alfisti:

mrbkmz

2006 159 1.9 JTDm
2004 156 1.6 TS

Mehmet Ulusoy

Araba ateş ediyor resmen,maşallah

çok teşekkür ederim..

ar.159

gelin gibi maşaallah 159 için illa ki siyah dedim ama beyazda aklımın hep bir köşesinde kalacak
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Abi fotolar çok güzel de şu servis indirimden haber var mı?

hi_cazz

ar.159

birmotta 15 kasımda başlıyor %20 indirim
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

birmotta 15 kasımda başlıyor %20 indirim

Abi senin ilişkilerin Güzeldir birmotla. Seninle özelden bir görüşsek