Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

merkezi kilit

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

arabamı aldımda alarmı bozuktu bu yuzden sureklı olarak manuel olarak kapatıp acıyodum fakat merak ettim konu merkezı kılıdı varmı.bana verılen yedek anahtarda cenmax dıye bı marka var ve uzerınde kod var...ancak benım kullandım anahtarlıktakı kumanda basıt alarm kumandası..alarm calısmıyo ama merkesı kılıdı nasıl calıstırabılırım???TESEKKURLER

AlfistiKerem

Valla bir elektronikçiye danış kardeş..

Alfadanadam

Merkezi kilit fonksiyonunu alarm kumandası üzerinden çalıştırmak istiyorsanız , alarm sisteminizin de sağlam ve çalışır durumda olması gerekir. Ancak anahtarla açıp kaparken de merkezi kilit çalışmıyorsa sorun alarmda değil aracınızın merkezi kilit sisteminde. Problemin sebebi belki atmış bir sigorta ya da başka birşey.

n/a

ben sadece alarmı ıptal etmek ıstıyorum yanı alarm ıptal olunca...sadece kumandayla acılıp kağanabılcek bı kumandası var mıı..suan benım elımde olan ıkı kumandanın bı tanesı cenmax yazan kumanda orjınal kumandasımı

ati

alarmı iptal etme işi alarmın markasına göre değişir elinizde kullanma kılavuzu yoksa cihazın satış yerine veya servisine gitmeniz gerekir cihazın özelliğine göre darbe sensörü göz sensörü gibi özellikleri ayrı ayrı iptal edebilir yada aktifleştirebilirsiniz   benim aracımda gt marka alarm var cenmax orjinalmi bilmiyorum

n/a

SAGOLUN

ati

ben aracı aldığımdada alarmı çalışmıyor denmişti bir kaç ay  anahtar ile açıp kapadıktan sonra alarmın  sadece kapalı olduğunu farkettim alarmı aktif hale getirip  kumanda pillerinide yenileyince sorunum çözülmüş oldu

murat

Ben eski arabada alarmın sesini kapatmıştım.Sadece uzaktan kumandalı merkezi kilit vazifesi yapıyordu.
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)