Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Tavsiyedir - Boyasız Göçük Düzeltme

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mktlmz

Merhaba,

Dalgınlıkla aracımı (Giulietta) sürtmem sonucu  kesin boyanmalı denen sağ arka ve ön kapı ile arka ve ön çamurlukta oluşan göçüklerin, İstoç'ta bulunan Sonax Yeşil tarafından boyasız olarak giderilmesine ilişkin fotoları tavsiye niteliğinde ekte iletiyorum. Ayrıca İbrahim Usta'ya ve Şahin Usta'ya selamlarımı iletiyorum yüksek ilgileri, çıkardıkları yüksek kaliteli işçilik ve ihtiyacım olması nedeniyle bir gün gibi kısa bir sürede işi tamamladıkları için. Böyle ilgi alaka görmedim açıkçası başka serviste, bu nedenle sizinle de paylaşmak istedim.

mktlmz

Anıl

Geçmiş olsun. Kılcal boya çatlakları oluşmadı mı? Çünkü köşeli yerlerde düzeltilmiş.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Adalı35

Gayet başarılı bi çalışma olmuş tebrik etmek lazım gerçekten. Maliyet nasıl oldu? 
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Anıl

İzmir'de de böyle bir usta var, eski Amerikanlara baştan kaporta aksamı yapmayla başlamış 1960'lı yıllarda ve hala boyasız düzeltme vs gibi işlere devam ediyor. Kendim denedim, inanılmaz bir işçiliği var,çok başarılı... You are not allowed to view links. Register or Login
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

mktlmz

Tekrar merhaba. İşlemin maliyeti 800 TL oldu. Siz sorduktan sonra daha da dikkatli bir şekilde inceledim, boyada herhangi bir pürüz veya çatla yok fakat dediğiniz gibi köşe noktalarda da göçük mevcuttu. Açıkçası bu kadar kısa sürede böyle bir sonuç ben de beklemiyordum, en azından rötuş boyası gerekir diyordum. Fakat sağolsunlar araç şu anda fotolardaki gibi.

koroglubrk

Ustalık isteyen bir iş olduğu buradan belli :)
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

ar.159

gerçekten güzel çalışma olmuş ama rakamda az değil 800 çok geldi bana birde tırnak giriyormuydu çizik yerlere
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Rotweiler

Tırnak girse nası boyasız çözülecek?
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Gouki

Rötüş boyası ile doldurulup zımpara ile eşitleniyor Azmi.

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Rötüş boyası ile doldurulup zımpara ile eşitleniyor Azmi.
aynen ;) asıl ustalık orda
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

TRSemih

Gayet başarılı görünüyor. Geçmiş olsun.

•Tapatalk QV•

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Turkay33

Hepmize lazım olan böyle ustalar.. :) çok geçmiş olsun
1994  33  1.5 ie / 2001 Başlangıç
2004 156 1.6 TS
2006 159 1.9 Jtdm
2005 156 2.0 Selespeed White
1998 156 1.6 TS
2003 156 1.6 TS
2000 156 2.4 JTD
2006 156 1.6 TS
2004 156 2.0 Selespeed
2001 156 1.9 JTD
1998 156 2.0 TS
2006 159 1.9 Jtdm
2000 156 2.0 TS
2006 147 1.6 TS
2001 156 2.0 TS

Alfisti Yunus

Geçmiş olsun gerçekten iyi işçilik çıkarmışlar
[2014] Giulietta ~ 31 YF 001 ~
[IMG][url="http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/674/508ypA.jpg"]http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/674/508ypA.jpg[/url][/img]

Ruh halim:
[url="http://s984.photobucket.com/user/craig90/media/Avatars/smiley90x90.gif.html"]http://s984.photobucket.com/user/craig90/media/Avatars/smiley90x90.gif.html[/url]

schumi

Çizikler yüzeysel olmuş muhtemelen. Çöküntüyü giderdikten sonra sağlam pasta cila ile gidermiş herhalde...Benim arabanın sol tarafını trafikte ilerlerken, bakmadan şerit değiştiren başka bir araç tarafından boydan boya çizik ve sürtme izi olmuştu. Serviste arabanın sol tarafı için boyanacak dediler.Aldım arabayı, bi güzel yıkadım. Sonra meguiars ürünleri ile pasta cila yaptım. Tertemiz olmuştu.. :)

tamz

Güzel olmuş. 3 noktada benim de ihtiyacım var. Boya gerekebilir diyordum lakin bu çizikler benimkinden çok daha zorluymuş. Tebriks  :alkis:

schumi

Özellikle 2. resimde çizikler çok derin duruyor. Bunu boyasız hallettiyse gerçekten helal olsun.Bu arada servisler uğraşmamak için direkt boyanacak diyor genelde.Çünkü en temiz işçilik,zaman kazancı v.s.

3 yıl önce sağ şeritten giderken orta şeritteki araç şerit ihlali yaparak aracımın sol tarafını boydan boya sürttü.Servis sol taraf komple boydan boya boyanacak dediler. :) Aldım arabayı bi güzel yıkadım,çektim gölgeye ve başladım meguiars ürünleri ile pasta-polish yapmaya...Sürtme izleri çok derin değil,fakat sürten aracın renginde ve geniş yüzeyde idi.Vallahi bir leke bile kalmadı... :) Servise biraksak direkt sol tarafı komple boyayacaktı :D

volkanka

Ben de aracımın kaputundaki ufak tefek göçükleri boyasız düzeltmek istiyorum. Bursa Autoking yapabileceğini söyledi ama bir türlü güvenemedim. Daha önceden iki kez boyattığım (kazadan değil, boya kabarmasından) arka tamponu bir türlü güzel boyayamadılar. Bir de gidip düzeltirken boyayı çatlatmalarından korkuyorum. Bursa'da bu işi hakkıyla yapabilecek bir kaportacı bilen var mı?

ES53

Ben de aracımın kaputundaki ufak tefek göçükleri boyasız düzeltmek istiyorum. Bursa Autoking yapabileceğini söyledi ama bir türlü güvenemedim. Daha önceden iki kez boyattığım (kazadan değil, boya kabarmasından) arka tamponu bir türlü güzel boyayamadılar. Bir de gidip düzeltirken boyayı çatlatmalarından korkuyorum. Bursa'da bu işi hakkıyla yapabilecek bir kaportacı bilen var mı?

Daha once maltepede ki auto kingte on arka tampon boyattim,bin pisman oldum.Tampon dahi boyayamayan auto kinge sahsen boyle islem icin birakmam.tabi ki subeden subeye farkliliklar olabilir ama hic bir seferinde memnun kalmadim
Autokingten.etrafimda arabasini birakip memnun kalanida gormedim

Sent from my iPhone using Tapatalk

volkanka

Daha once maltepede ki auto kingte on arka tampon boyattim,bin pisman oldum.Tampon dahi boyayamayan auto kinge sahsen boyle islem icin birakmam.tabi ki subeden subeye farkliliklar olabilir ama hic bir seferinde memnun kalmadim

Demek adamlar her şubede belli bir kalite seviyesinde hizmet veriyor

iceberg156

Maltepe Autoking'de benimde son üç senedir çeşitli arabalar ile yaşadığım her tecrübem hüsran ile sonuçlandı. Hatta evin diğer aracı Sportage bıraktığım zaman boyanmasını istediğim yeri unutup bana o şekilde teslim etmeye çalışmışlardı. 7-8 sene önce, Cevizli'deki yerlerinde taşınmadan çok güzel işler çıkartıyorlardı. Ama şimdi her yapılan iş üstünkörü yapılmakta. İnternette araştırırsanız zaten haklarında birçok şikayet olduğunu göreceksiniz.
Maslak Autoking'i kullanan arkadaşım var ve yaptıkları işlerden memnun kaldığını söylüyor. Belki orası denenebilir.

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

Doğa Tosun

Arkadaşın focusa kapıdan motosiklet carptı kapı içeri göçtü biz değişir bu kapı derken boyasız yapıldı. Maliyeti fazla ama gerçekten iyi sonuçlar çıkıyor.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

blackgear

Arkadaşın focusa kapıdan motosiklet carptı kapı içeri göçtü biz değişir bu kapı derken boyasız yapıldı. Maliyeti fazla ama gerçekten iyi sonuçlar çıkıyor.

Değişir diye düşündüğünüz kapının boyanmadan tamir olması, açıkçası boya takıntısı olanlar için intihar sebebi :D Hahaha... Artık boya takıntısı rafa kalkar sanırım :)

ertena

Hocam peki rötüş boyasının yüzeydeki kalıcılığı için ne kadar süre verdiler?