Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık Pioneer Ev Sinema Sistemi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

Pioneer digicomdan alınmıştı Çocuklardan sonra pek kullanma şansım olmadı şimdi de çocuk odası için yer Açmaya çalışıyoruz hem yer açılsın hemde bütçeye katkısı olsun diye Pioneer vsx-D512 5+1 ev sinema sistemi sahibindenden önce forumdaşlara satılıktır. Hiç bir sorunu yoktur kusursuz temizlikte tek eksiği taşınırken kumandasını kaybettik oda nette bulunuyor zaten optik girişe falan sahip. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Rotweiler

Fiyat yazmamışsınız? Onu bi alabilirsek iyi olur.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

fevkalbeser12

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Fiyat yazmamışsınız? Onu bi alabilirsek iyi olur.
alfa 159 multimedia ile kafa kafaya girerim  ;)
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Gouki

Abi yalnız Azmi'ye satılık o zaman? Fiyatını yazarsan sevinirim.

ar.159

Güzel sisteme benziyor:)
walla anlıyorum desem yalan olur
o zman için abim 4 bin kusur tl ye digicom dan almıştı hatta kurulum için gelen ekip baya havalıydı ölçüm mölçüm yaptılar en baba sistemi aldı abiniz falan dediler benim nacizane kulaklarım içinde fevkalede kaliteli bir ses veriyor abim aldıktan 6 ay sonra evi değiştirdi yeni evinde sinema sistemi olmadı bana kaldı bende çocuklardan dolayı pek hakkını veremedim şimdide yapacağımız çocuk odasına hem yer açıyoruz hem katkı sağlıyoruz muhabbetine satışa çıkardım
34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

Abi yalnız Azmi'ye satılık o zaman? Fiyatını yazarsan sevinirim.
fiyatı emin olamadığımdan konuşuruz diye yazmadım
sahibindene falan baktım yok hiç bir yerde bir kaç ilan var sedece makineye 500-600 demişler sanırım bende full sete 1200 desem çok olmaz ama forumdaşların teklifine açığım tabiki :)
34 AV 0020 COMING SOON!!

Kutay

Mehmet bey İyi satışlar. Sisteminiz çok güzel fakat 12 yıl öncesinin teknolojisi ile Hak ettiği fiyatının altında olur o da sizi tatmin etmez. Bence bi köşede dursun.
Piyasada Blu-Ray çıkınca mertlik bozuluyor yavaş yavaş.

Özellikler
Ayar aralığı: FW, MW

Güç çıkışı: 8Ω kanal başına 100 watt (stereo)

Surround çıkışı: 100W (ön), 100W (merkez), 100W (arka)

Frekans tepkisi: 100kHz 5Hz

Toplam harmonik bozulma:% 0.2

Giriş hassasiyeti: 200mV (çizgi)

Sinyal gürültü oranı: 96dB (line)

Çıkışı: 200mV (çizgi)

Konuşmacı yük empedansı: 16Ω için 8Ω

Dijital girişler: koaksiyel, optik

Video Bağlantıları: kompozit

Boyutlar: 420 x 158 x 393mm

Ağırlık: 9kg

Aksesuarlar: Uzaktan kumanda

Yıl: 2002
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

ar.159

Bir köşede duracağına satılmasını tercih ederim fiyat konusu içinse benim için sorun değil hersekilde anlaşırız blurayda 200 tl ye eklenen bi özellik sonuçta cihazda optik çıkış var sadece blueray player takılacak o kadar. Örnek sistemler güç ve kalite olarak muadili değil diye biliyorum ama yanlışım olabilir dediğim gibi bir kaç ilan var sadece receiverina 600 istiyorlar

34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

Bu arada samimiyetle söylüyorum özellikle İstanbul'da işine yarayacak olan varsa fiyatta anlaşırızda hersekilde kolaylıkta Yaparım gerekirse taksitte yaparız sıkıntı değil şehirdışı kargo olayı biraz sıkıntı olur kargoda sistem zarar görebilir

34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

Günceliz ;)

34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

ses sistemi Alper Musa arkadaşımıza satılmıştır hayırlı olsun konu silinebilir.
34 AV 0020 COMING SOON!!