Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

BEAST performance parts

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

Konuya biraz açıklık getirerek başlamak istiyorum , performans parçaları satışı uzun zamandır yaptığım bir işti ancak son aylarda biraz daha ciddi ve geniş kapsamlı yapmaya başladım, beni yakın olarak tanıyan çevremin de bildiği üzere ve isimden anlayacağınız üzere aklınıza gelebilecek her türlü performans parçalarının satışını yapıyorum.

Başlıca sattığım ürünlerden bahsedecek olursam ;

-Piston
-Kol
-Segman
-Saplama
-Turbo
-Intercooler
-Göstergeler(EGT,AFR,BOOST,OIL vs.)
-Sensörler (o2,map vs)
-Beyin (aem standalone vs)
-Exhaust
-Süspansiyon (coilover,amortisör vs)
-Debriyaj,baskı,balata
-Hava filtresi (CAİ,Intake kit ve sadece filtre)
-Methanol Kit
-NOS tüp veya kit halinde

Yukarıda bahsettiğim ve aklıma gelmeyen performansa dayalı her türlü ürünün satışı mevcuttur. Bir kısmı elimde stok olarak vardır bir kısmını da ürünün boyutuna,gümrük vs durumlarına getirme süresi değişmektedir. Genel olarak 3 ile 5 iş günü içerisinde gelmektedir. Saydığım parça ve ürünlerin tamamı orjinaldir herhangi bir şekilde replika,yan sanayi değildir. Yukarıda saydığım ürünlerin siparişi durumunda direk adresinize veya elden teslim edilecektir.

AlfistiTurkey üyelerinden gelecek herhangi siparişte stok durumuna veya ürüne göre "ciddi" indirim yapmam mümkündür.

Konunun forum kurallarına veya herhangi bir şeye ters düşmesi durumunda silinmesinden gocunmayacağımı da bildirmek isterim.  :alfisti:

ar.159

hadi hayırlı satışlar 159 için turbo fiyatları nasıl hacı ;))
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

OnurCangir

Hayırlı satışlar Özdemir:)

Adalı35

Hava filtresinden başlasak mi acaba
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

ATA

Ben bu işle uğraştığını bilmiyordum. İntercooler büyütürken sana soracağim demek ki :)

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Fatihob

Bende bilmiyordum. Eğer Maxi displaye geçmezsem bana Greedy Multi D/A göstergenin sensör ve kabloları lazım olucak.
..

Deniz

Hayırlı işler Özdemir bol kazançlar.

fevkalbeser12

Sevindim kardeşim. Bundan sonra OZ Performance:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Kibitzer

Hayırlı olsun. Bol kazançlar :)) Bakalım duruma göre bizim de planlarımız var ama henüz çok erken :D
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

saskuran

hayırlı işler bilader nerden esti bu ..... mito için spacer arıyorum ozaman bende

SAS....

Tolga033

Bol kazançlar. You are not allowed to view links. Register or Login  :)

milano 75

hayırlı işler diyim bende,eğer bu yaza kadar bi 164 veya 166 olayına geçmezsem arkaya yay isterim senden,amortisör durumuna göre belki bilstein yanında
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

wolkanw

Özdemir hayırlı işler, hayırlı müşteriler...

Erkay KAHYA

hi_cazz

Ooo. Bende bilmiyordum Özdemir. Allah kazancını artırsın inşallah. Hayırlı müşteriler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
hadi hayırlı satışlar 159 için turbo fiyatları nasıl hacı ;))

abi teşekkür ederim ancak böyle söylersen yanlış olabilir :) bana direk turbo markası ve part number ile sorarsan yardımcı olabilirim. Örneğin garret gt1549v vs gibi.

Hayırlı satışlar Özdemir:)

Teşekkür ederim :)

Hava filtresinden başlasak mi acaba

Filtre olarak K&N de yardımcı olabilirim abi , ancak hem ürün kolay bulunan bir ürün olduğundan hemde TR de aşağı yukarı uygun fiyata satıldığında pek kârlı olmayabilir yinede öğrenirim istersen.. Demek istediğim Türkiye ile aynı fiyata gelebilir.

Ben bu işle uğraştığını bilmiyordum. İntercooler büyütürken sana soracağim demek ki :)

Tapatalk

Abi bizim ortamda pek motor ile uğraşan olmadığı için fazla açıklama yapmamıştım daha çok subaru,evo,honda,tsi,gtr,supra vs tarzı arabalar kullananlar arıyor yani komple motora girecek turbolama,forged vs işleriyle uğraşan insanlara uygun parçalar var :) haliyle pek burada duyurmamıştım :D

İntercooler konusunda her türlü yardımcı olurum mishimoto vs mevcut  :serefe:

Hayırlı işler Özdemir bol kazançlar.

Teşekkür ederim abi.

Sevindim kardeşim. Bundan sonra OZ Performance:)

Hahah eyvallah abi çok teşekkürler :)

hayırlı işler bilader nerden esti bu ..... mito için spacer arıyorum ozaman bende

SAS....

Zaten çok yapmak istediğim bir şeydi abi , ilerde inşallah garaj tarzı bir şeyler düşünüyorum hayırlısı olur inşallah. Mito spacer konusunda pek yardımcı olamayacağım abi , USA pazarında alfa romeo olmadığı için direk alfaya yönelik spesifik şeyler yok daha çok modifiye ye uygun , universal veya Ata abiye cevapladığım gibi araçlara uygun parçalar var , ha bijon ölçülerini vs verirsen universal spacerda yardımcı olurum ancak zaten spacerlar 150-200 liraya satılan parçalar haliyle TR den alman daha mantıklı olur. Yine de elimden geleni yaparım.

Hayırlı olsun. Bol kazançlar :)) Bakalım duruma göre bizim de planlarımız var ama henüz çok erken :D

Teşekkür ederim abi , keyifle yardımcı olurum :)

Bende bilmiyordum. Eğer Maxi displaye geçmezsem bana Greedy Multi D/A göstergenin sensör ve kabloları lazım olucak.

Senin araç için çok fazla şeyde yardımcı olabilirim Fatih , ne zaman ihtiyaç duyarsan haber etmen yeterli :)

Bol kazançlar. You are not allowed to view links. Register or Login  :)

Eyvallah kardeşim.

hayırlı işler diyim bende,eğer bu yaza kadar bi 164 veya 166 olayına geçmezsem arkaya yay isterim senden,amortisör durumuna göre belki bilstein yanında

Abi dediğim gibi Alfa Romeo USA pazarında olmadığı için universal ürünlerde veya muadil ürünlerde yardımcı olabilirim. Amortisör konusunda yardımcı olabilirim bilstein,koni vs gibi.

Özdemir hayırlı işler, hayırlı müşteriler...

Abi özel mesajını da yukarıda yazdığım mesajlarda cevapladım sanırım :) teşekkür ederim Allah razı olsun.

Hayırlı işler.

Sağolasın müdür ne zaman takıyon subaru turbosu :D

Ooo. Bende bilmiyordum Özdemir. Allah kazancını artırsın inşallah. Hayırlı müşteriler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Amin abi çok teşekkür ederim.

ozoozo

Şöylede bir açıklama yapayım biraz yanlış anlaşılma olmaması açısından "Alfa Romeo" parçası getirmiyorum , performans parçaları getiriyorum yani aracınıza uygun her türlü universal "performans" parçası konusunda yardımcı olabilirim. Ancak tam nokta atışı olarak "Alfa Romeo 156 yay" gibi konularında malesef yardımcı olamayacağım.

Şöyle bir imkanım var avrupada ebay de bulduğunuz ürünü amerikaya kargolatıp , amerikadan da TR ye kargolatabilirim ancak bu bazen pahalıya geliyor bazende bulduğunuz ürüne göre uygun olabiliyor tercih sizin :) bazen free shipping vs tarzı ürünler oluyor bu tip ürünleri yakalarsanız USA ya kargolatırsanız buraya kolayca getiririz bir çok üründe de gümrük vs sorunu yaşamazsınız.

ozoozo

Sahibinden linkini de koymak istedim az çok fikir verir ne tür ürünlerin olduğu ;

Tabi ilanlardaki fiyatlar dışarıya yapılan satışlardır eğer bizden birisinin ihtiyacı olması durumunda onu baz almayın :)

antihero

145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

Fatihob

Corsa egsozu sandım " oha 4bin TL kim versin " derken açıklamdan Covette yazığını gördüm :)

..

alfistahakan

Hayırlı musteriler bol kazançlar kardeş.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan
Forever Alfa

ozoozo

Hayırlı işler olsun

Teşekkür ederim abi.

Hayırlı musteriler bol kazançlar kardeş.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim abi , sağolasın.

sbk0655

Bitir su okuluda bir dukkan acalim artik...

Lbe

Diyorum işte lastikçi, petrol, yıkama hep beraber güzel bi kompleks açalım.Sonra

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ozoozo

Bitir su okuluda bir dukkan acalim artik...

O günlerde gelir inşallah abicim , hayalim olan bir şey biliyorsun :)  :arkadasim: dükkan değil garaj dersen sevinirim.. hahah

Diyorum işte lastikçi, petrol, yıkama hep beraber güzel bi kompleks açalım.Sonra

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Showroom arabalarıyla iş yapmıyoruz bro sori.