Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Drift Yapabilcek Birine İhtiyac Var...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mertito

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır foruma üyeyim . Az yazsamda çok okuyanım forumu. Bir drift yapabilen profesyonel bir arkadaşa ihtiyacım var. Konuyu özetliyim.

Reklam sektöründe çalışıyorum. Vodafone reklamında çekimde Porsche Cayman araç ile bir insanın etrafında drift yaparak dönecek arkadaşa ihtiyacım var . Kendi yapabilicek olan veya bir tanıdığı olan yardımcı olursa sevinirim .

Aralık 1 veya 2 sinde olucak çekim. Belirli bir ücret verilecek yardımcı olacak arkadaş burdan veya pm den telini msj atarsa dönüş hemen yaparım işin aciliyeti vardır. Şimdiden teşekkürler.

Çekimler İstanbulda olucak.

fatihmehmet

@milano 75
Abi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

fevkalbeser12

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Adalı35

forumdan çıkarsa reklamlarda görünce kendim oynamış gibi sevinirim valla  :alfisti: :haydi:
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

mertito

Evet hem heycanlı , hem eglenceli , hemde para kazanıcak :)

Bandırmalı

Forumdan değil ama:
trafik magandası harun taştan   >:D
Youtube aratın adam  istila etmiş.  >:D
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

tolga_ozhan

Mehmet Koçan derim ben. Dünya'nın etrafında bile döner :)

Gouki

O zaman bir kez daha sahneye davet edelim. You are not allowed to view links. Register or Login

mertito

Harun taştan bakıyım bir youtube dan iyiyse neden olmasın . Ama forumdan biri varsa yapabilen daha cok isterim :)

Kibitzer

Bu kadar profesyonel bir iş yapılacaksa forumlarda adam aramak ile olmaz. Yarış takımları, sürüş okulları gibi bu işi profesyonel yapan adamlar ile temasa geçilir. Bir insanın etrafında drift ile dönecek birini arıyorsanız o iş can işidir. En ufak bir aksaklıkta o ortadaki kişi can tehlikesi yaşayacaktır.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

ATA

İzmir'de olsa lisansli sporculardan ayarlardik dimi janson ? :)

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

fevkalbeser12

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

mertito

Mehmet koçan , harun taştan bunlara ulaşabilcegim bir numarası falan varmıdır ?

mertito

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu kadar profesyonel bir iş yapılacaksa forumlarda adam aramak ile olmaz. Yarış takımları, sürüş okulları gibi bu işi profesyonel yapan adamlar ile temasa geçilir. Bir insanın etrafında drift ile dönecek birini arıyorsanız o iş can işidir. En ufak bir aksaklıkta o ortadaki kişi can tehlikesi yaşayacaktır.

Çok haklısınız ama bu işi yapmak için reklamcı oldugumuzu ögrenince zevk için spor olarak yaptığı işi bizde yapmaya kalkınca çoook büyük bütcelere fırsatcılıga girince forumdan arama gereği duydum ki . Bu forum sitesinden bunu isteme sebebimde aklı başında insanların ve birbirlerine devamlı destek olan bir beraberliğin olduğu için yani burdan o bilinçte ve profesyonel kişilerin veya tanıdıklarının olduğunu dusunuyorum bu yuzden . Ki kaldı ki hemen çekime hadi yapıyoruz olmıcak bir gun oncesinden aracla antremanları yapılıcak çekilcek alanda yani yukarıda ozet gectim yoksa tabiki yapabilcegine emin olmamız gerekiyor .

Ormanci

Cayman kesintisiz olarak devamlı yanlayabilen bir araç değil diye biliyorum. Testlerde falan en azından öyle bişeyler söylendiğini hatırlıyorum. 

TechTurkey'de mi tam bilmiyorum ama Eray Yümsel'i falan bulabilirsiniz :) Büyük ihtimalle becerir.

mertito

Cayman kesintisiz olarak devamlı yanlayabilen bir araç değil diye biliyorum. Testlerde falan en azından öyle bişeyler söylendiğini hatırlıyorum. 

TechTurkey'de mi tam bilmiyorum ama Eray Yümsel'i falan bulabilirsiniz :) Büyük ihtimalle becerir.

Evet oyleymiş bikaç işlem yapılıcak yanlayabikmesi için . :) Teşekkür ederim ulaşmaya çalışayım .

Tolga033

Fatihob

Memet abi yapar :)
Olmadi Eray abi Esp aciksada yapar :)
Faceden Eray Yumsel yazin mesaj atin.

Cepten gönderildi ;)

..

mertito

Memet abi yapar :)
Olmadi Eray abi Esp aciksada yapar :)
Faceden Eray Yumsel yazin mesaj atin.

Cepten gönderildi ;)

O şekilde yapıcam çok teşekkürler :)

milano 75

cayman falan bozar bizi  :)) şaka bi yana bana gör değil adam etrafında falan dönmek heleki tanmadığım bilmediğim tepkilerini kestiremediğim bi araçla.bahsedilen iş için apex den falan prof birine ulaşın,başınıza iş açamyın,haa ne gereği var dersenizde pendik sahil  ;) bişey daha harun taştana ulaşın,çoçuk bu işi iyi beceriyo allah var,eray yümselde kankisi zaten.bu adamlarda işin şov kısmını severler,para falan istemezler
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Doğa Tosun

ahahahaha valla İvedik'te ne Harunlar var harcanıyorlar isterseniz bi otobüs tutun ankara ivedikten kaldıralım istanbul'a. e60 M5'le herkes yanlar, headers'lı şahin'i BMW edasıyla döndüren adam, Cayman'a kuğu balesi yaptırır  :))
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

milano 75

ahahahaha valla İvedik'te ne Harunlar var harcanıyorlar isterseniz bi otobüs tutun ankara ivedikten kaldıralım istanbul'a. e60 M5'le herkes yanlar, headers'lı şahin'i BMW edasıyla döndüren adam, Cayman'a kuğu balesi yaptırır  :))
benim görüşüme göre pek öyle olmaz ,o şahinleri çoğu bmw den iyi dönderenler gördüm,hele pendikte her c.tesi toplanıp dönenler var,içlerinde siyah bi şahin var,yok böyle bişey,eleman efsane,her c.tesi 2 lastik gümletmeden gitmiyo ve çook iyi sıfır çiziyo, ama bence m3 verseler eline ilk etapta muhakkak bi yere gömer,gücü zaptetmek zordur.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Bandırmalı

Bu cümle ayakta alkışlanır.
gücü zaptetmek zordur.    :alkis:  :alkis:  :alkis:
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

Tolga033

Öyle tabi.. Az önce bir oyun oynuyordum,onda bile zor. :D

mertito

Az önce Harun Taştana ulaştım yarın görüşücez bende videolarını izledim yapabilcegini düşünüyorum. Umarım çözülür bu konu :) Başka kişiler varsa onları da önerebilirsiniz tabiki .