Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adalı35

You are not allowed to view links. Register or Login
bi ara alfistiturkey logolu güneşlik olayı vardı kışa girdik diye tozlu raflara mı gitti acaba :haydi: :haydi: :rock:

Halledeceğiz abi. Güneşlikler ucuzlar diye kış sezonunu bekledik. :rock:
Güzel hareket olmuş. Yastık olayı için de aynı durum söz konusu galiba
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Gouki

O konuda bir fikrim yok abi. You are not allowed to view links. Register or Login

ozoozo

Instagramda gezerken böyle bir resime denk geldim , bir tane daha 4C gitmiş sanırım.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

wolkanku

Instagramda gezerken böyle bir resime denk geldim , bir tane daha 4C gitmiş sanırım.

instagramda geçenlerde arabahayranları mıydı öyle bir sayfada 35 plakalı özgörkeyin 4c'sini koymuşlar..altında yorumlara baktım..ergenler demiş ki bu arabaya bu para verilir mi, cls ya da panamera alınır, kim bunu alan gerizekalı demiş :))
ben de @ mention ederek, canım benim bu arabanın 900 kg olduğunu (en yakın rakibi caymandan 250 kg hafif ), 245 hp olduğunu ,saydığın arabaların içinden 3-4 boy geçtiğini, yıllık vergi ve bakım masraflarının 1.8 motor sayesinde o arabaların 1/4ü kadar olduğunu bilmeden konuşmak herkesin harcı değil dedim.

geri cevap vermiş..ups bu olmadı abi demiş :D

neyse birilerine birşeyler öğrettiysek o da kardır :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Fatihob

Arkadaşlar Alfada en sevdiğim jant olan Teledial'in 4*98 16" olanı varmıdır? Ben hiç görmedim. Alfa 145/146 4 bijon bide biara 164lerde 4 bijon varmış heralde. Bayaa araştırdım 15"den daha büyük olnanına rastlamadım. Ümidimi yine kaybetmiştim ( 2013-2014 yılı içinde en az 10 kere kaybettim :) ) alfaownerda şu mesajı gördüm, gözlerim açıldı.
Alıntı yapılan: Pud237You could use later 16" Teledials from a facelift 146, they are 4x98.. ;)

Özel ricamdır, nette gezinirken 4bijon 16" Teledial gören olursa lütfen bana mesaj falan atın, elim ayağım titriyor Teledialsizlikten.
Hayır Teledial bulamazsam en sonunda Compomotive TH1-2 alcam, Teledialli MiTodan daha enteresan bişi çıkıcak ortaya :D

Yada Oz Leggenda alıcam, lastiklerin arkasına paçalıkları takıcam, coilleri en tepeye alıp İstanbulPark'a değil, Boziçi Rallisine gidicem :)

Gece gece geldiler yine bana. CNC'de oydursak olmazmı çok mu ağır olur, yoksa sağlamlığımı yakalayamayız?
..

Deniz

kafana taktığın şeye bak You are not allowed to view links. Register or Login 2 araçta 98mm çapında ki daire içerisine dizilmiş bijonara takılıyor. Yani 4x98 ve 5x98 mito zaten spacersız birşeye benzemeyen bir araba 15mm 4 tane spacer yaptırırz 4x98 olan senin diske vidalanır. Vidalanan 4x98 üzerine 5x98 açılır telediallerde bu 5x98e bijonlanır. Al sana miss gibi teledialli mito. Hayırlı olsun

Deniz

Dur hatta bir çizim yapayım sana bekle

hi_cazz

Deniz sağlıklı olacak mı bu Dediğin olay. Fatih o araçla pistte aks kesiyor. Space o yükü tek başına taşıyabilecek mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Deniz

alüminyum 7075 sert ve hafif alaşımlı bir metal zaten bir adet bijon hem janttan hemde spacerdan poryaya vidalanıyor yani 1 tane ortak bijonları geri kalan dediğim gibi olacak yani

yeşil olanlar 4x98
mavi olanlar 5x98

ozoozo

40 bin yarın noterdi olaylara girdikten sonra 35 bin yarın noter. @Lbe

Lbe

Shskskajaşagsksgsla oğlum meşhur oldu işte 5bin koy üstüne

Gouki

Oof operasyondasin galiba by :s :s :s

hi_cazz

Plakayı kapatmaları lazımdı. Saçmalamışlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

tolgahan_

çok sayıda alkol yazmış bi de habere. Ne çok sayıdası kardeşim yolluk onlar be ayıptır ayıp.

Lbe

Bu arada alkollerin benimle alakası yok.Benim araba temizdi :) Plaka için arayacağım gazeteyi birazdan

ozoozo

Allahtan burak kardeşim alkol kullanmaz sıkıntısız geçmiş , kokolar bulundumu bro ?

Lbe

Allahtan burak kardeşim alkol kullanmaz sıkıntısız geçmiş , kokolar bulundumu bro ?

Lastiklerin içine koydum kanka onları

OğuzCanAlantor

alihsans

Alttaki haber linki de güzelmiş.  :haydi:

BU REZİLLİĞE SON VERİN
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

max-ime

Hayırlı olsun ozo.

Sizin yüzünüzden 159 e36 muamelesi görmeye başladı.

ozoozo

Hayırlı olsun ozo.

Problem varsa ara , sanalda şheqil yapma.

Lbe

Hayırlı olsun ozo.

Akşam adama turbo alcam diyorum adam istediğim arabayla poz veriyor.Babana güvenmeyeceksin bu dünyada... :duvar:

ozoozo

Hayırlı olsun ozo.

Akşam adama turbo alcam diyorum adam istediğim arabayla poz veriyor.Babana güvenmeyeceksin bu dünyada... :duvar:

İş başka arkadaşlık başka , parayı veren düdüğü çalar.. Şeytan git başımdan...

milano 75

Arkadaşlar Alfada en sevdiğim jant olan Teledial'in 4*98 16" olanı varmıdır? Ben hiç görmedim. Alfa 145/146 4 bijon bide biara 164lerde 4 bijon varmış heralde. Bayaa araştırdım 15"den daha büyük olnanına rastlamadım. Ümidimi yine kaybetmiştim ( 2013-2014 yılı içinde en az 10 kere kaybettim :) ) alfaownerda şu mesajı gördüm, gözlerim açıldı.
Alıntı yapılan: Pud237You could use later 16" Teledials from a facelift 146, they are 4x98.. ;)

Özel ricamdır, nette gezinirken 4bijon 16" Teledial gören olursa lütfen bana mesaj falan atın, elim ayağım titriyor Teledialsizlikten.
Hayır Teledial bulamazsam en sonunda Compomotive TH1-2 alcam, Teledialli MiTodan daha enteresan bişi çıkıcak ortaya :D

Yada Oz Leggenda alıcam, lastiklerin arkasına paçalıkları takıcam, coilleri en tepeye alıp İstanbulPark'a değil, Boziçi Rallisine gidicem :)

Gece gece geldiler yine bana. CNC'de oydursak olmazmı çok mu ağır olur, yoksa sağlamlığımı yakalayamayız?
valla telediali bilmemede mitoya üstteki gibi hatta oldscool turbo jant denen modeller fena gider You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

max-ime

Hayırlı olsun ozo.

Problem varsa ara , sanalda şheqil yapma.

Jack daniels şişemi kaptım, seni bekliyorum. REELDE!!