Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihob

You are not allowed to view links. Register or Login Spcaer işi hep aklımdaydı, taa 2013 yılında fiyat falan aldım, o zamanda senin dediğini söylemişlerdi 1 tane delik çakışıyor boydan boya giriyor diye, hatta böyle olması daha çok aklıma yatmıştı. Ama spacer en az 18mm olmalı demişlerdi diyince biraz düşünmüştüm. Yani 10mm sonrası ön tarafta sürtme yapabilir bende. En iyisi yarın kalemi, defterimi elime alayımda bir hesap yapayım, ET değerlerine falan bakayım. Uyarsa bana bi adaptör spacer yapalım :)

You are not allowed to view links. Register or Login Öyle bi jant alsam seninle dönüşümlü kullanırız. Mitodan çok 75e akışır ;)
..

milano 75

:)) You are not allowed to view links. Register or Login aslında bahsettiğim modeler tam olarak bunlar değildi,zaten bu tarz replicalar civiclerde bolca  var,ana fikir turbinli falan işte bulamadım aceleden resimlerini.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Doğa Tosun

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı olsun ozo.

Sizin yüzünüzden 159 e36 muamelesi görmeye başladı.
şair burada 159'a iltifat etmiş, bildiğimiz dandik 159'u asfaltların kırbacı e36'ya benzeterek Guigiaro'dan tutun da nicola romeo'ya kadar gururlandırmıştır.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

OğuzCanAlantor

Hayırlı olsun ozo.

Sizin yüzünüzden 159 e36 muamelesi görmeye başladı.
şair burada 159'a iltifat etmiş, bildiğimiz dandik 159'u asfaltların kırbacı e36'ya benzeterek Guigiaro'dan tutun da nicola romeo'ya kadar gururlandırmıştır.

You are not allowed to view links. Register or Login  kardeşim saabcı nerden bilsin bavyerayı  :haydi:

Deniz

You are not allowed to view links. Register or Login Spcaer işi hep aklımdaydı, taa 2013 yılında fiyat falan aldım, o zamanda senin dediğini söylemişlerdi 1 tane delik çakışıyor boydan boya giriyor diye, hatta böyle olması daha çok aklıma yatmıştı. Ama spacer en az 18mm olmalı demişlerdi diyince biraz düşünmüştüm. Yani 10mm sonrası ön tarafta sürtme yapabilir bende. En iyisi yarın kalemi, defterimi elime alayımda bir hesap yapayım, ET değerlerine falan bakayım. Uyarsa bana bi adaptör spacer yapalım :)

You are not allowed to view links. Register or Login Öyle bi jant alsam seninle dönüşümlü kullanırız. Mitodan çok 75e akışır ;)
20mm e kadar sıkıntı yok bro gerçi senin coiller ne derece izin verir buna bilinmez. Dediğim gibi 5x98 teledial olmasa bile herhangi bir jantta deneriz

Gouki

Configurator'de jantsız fiyat almayı başardım.

Tolga033

Disklerim şekil,onumden cekil. :D

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hi_cazz

Özgün gönder kendi jant lastiğini fabrikaya. Böyle getirmesinler aracı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ozoozo

Böyle alda ferro jantı dakarık  :haydi:

Sitsabaiesan

iyi geçeler dostlar linkini verdiğim araçın son iki yılını biliyorum bir sorun yok  öncesinde arkadaşa alfa bayrak satmış. aracı bilen dost var mı aranız da KM 150.000 bin de 24.000 tl diyor sizce nasıl ? alınık mı ?

değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

Tolga033

Yatmadan sorayım dedim.  :)
Ben Fifa'cıyım ama aramızda Pes 2015'i alan var mı.?   :haydi: Sizce almaya değer mi? Online takılan falan ?  :S

Jaaaa!

Böyle bir araç varmı gerçekten ??
M.byrkc

Tolga033

Var 1 tane. Özel sipariş üzerine üretiliyordu.

Jaaaa!

Valla ne yalan söyliyim ilk kez gördüm fakat çok da iyi oldu bu biraz araştırdım çok ilginç ve bi o kadar güzel tasarımlarımız varmış bir kez daha hastası oldum  :))
M.byrkc

OnurCangir

Valla ne yalan söyliyim ilk kez gördüm fakat çok da iyi oldu bu biraz araştırdım çok ilginç ve bi o kadar güzel tasarımlarımız varmış bir kez daha hastası oldum  :))

Önce bir adet 8C alıyorsunuz, sonra götürüp Carrozzeria Touring'e teslim edip bunu Disco Volante yapın diyorsunuz, biraz zor yani sahip olmak :)

Tolga033

Buyrun burada da konusu var.. You are not allowed to view links. Register or Login  Türkçe alt yazısı da You are not allowed to view links. Register or Login tarafından yapılmıştı bizim için.  :serefe:

koroglubrk

Cok farklı bi tasarım olmus. Deli dehşet birsey  :yukari-ok:
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

Jaaaa!

Buyrun burada da konusu var.. You are not allowed to view links. Register or Login  Türkçe alt yazısı da You are not allowed to view links. Register or Login tarafından yapılmıştı bizim için.  :serefe:

Sağolun  :yukari-ok: :yukari-ok:
M.byrkc

FB10ur

Yatmadan sorayım dedim.  :)
Ben Fifa'cıyım ama aramızda Pes 2015'i alan var mı.?   :haydi: Sizce almaya değer mi? Online takılan falan ?  :S

Bende fifa'cıyım pes 15 demosunu oynadım yine geride kalmış bence para verip almaya değmez..

Gouki

Pes 2015'de 2014'e göre gelişme var ama 2013'ün hala gerisinde. Nasıl açıkladım :D

Tolga033

Pes 2015'de 2014'e göre gelişme var ama 2013'ün hala gerisinde. Nasıl açıkladım :D
Evet abi ,genelde herkes oyle diyor.

Gouki

Arapaslari cok iyi olmus mesela forvetler sana biraz daha fazla zaman taniyor ofsayta dusmeden.

Murad

Pes mi?  :o
Bu oyun hala var mı? :)
Ben 2013 e kadar her zaman pes oynadım 2014 ve 2015 Fifa oynadım, oynuyorum bence Fifa çok daha iyi.
Pes 2015 in demosunu da oynadım yine olmamış. Fifa her zaman önde.

Tolga033

Arapaslari cok iyi olmus mesela forvetler sana biraz daha fazla zaman taniyor ofsayta dusmeden.
Valla abi 1-2 mac yaptim deneme amacli ama daha sonra kaldirdim . Fifadan sonra cok yavas geldi. :)

depeche101

Pes 6 gibisi gelmedi ,6 dan sonra Pes iflah olmadı benim gözümde  :'(