Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Hastası Olunan diziler : )

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tufan

seyretmiyor:) başını kaçırdı, ortasından da girmek istemedi. işime de geldi binaenaleyh:))

n/a

Ayrıca bu aralar Lost Amerikada da kan kaybediyor.. Sebebide üstte yazdığım J.J. Abramsın gereksiz diziyi uzatma taktikleri.. Aynı şeyi Alias'da da yapmıştı 2 sezon diye planlanmıştı sonra 5. sezonun ortasında diziyi bitirdiler.. Lost'ta prim yapmaya başlayınca araya gereksiz ayrıntılar sokarak diziyi uzatıyor diye bayağı bir eleştiri yağmuruna tutuluyor..

Neyse bu aralar yeni favorim "Heroes" tavsiye ederim : )

admin

Bak o doğru, Heroes çok ilginç bir başlangıç yaptı, devamıda güzel olacaktır.

Uydu da E2 kanalını seyreden varmı? Oradaki dizilerde güzele benziyor, özellikle korku türünde olanlar. Sırf bu yüzden yazlığa gidebilsem, ordaki teçhizatı toplayıp getiricem buraya. :)
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

Devamıda güzel : ) .. Sezon 1 şu anda 18. bölümde tatile girdi 23 Nisanı bekliyoruz : )

Arada losta dokundurma yapmıyorda değil .. Mesela 2 kişinin arasında geçen konuşmalarda şuna benzer bir replik geçmiştide kopmuştum ..

- yetkililere durumu anlatmaya nedersin Jack
- teslim olalımda bizi ıssız bir adaya kapatıp üstümüzde aylarca deney mi yapsınlar.. : )

admin

18 mi, huh biz üçmü dörtmü ne ordayız. Ya hep geriden gidiyoruzya ne diyim ben cnbcye. doğuş işte. :)
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

simendifer

heroes çok güzel cnbc-e de izlediğim son bölümden sonra devamını netten indirdim hatta yanlışlıkla son izlediğimide indirmişim. ama sadece izleyemediğim 1 bölümü indirdim daha heyecanlı bir yerde kaldı veeee lanet olası kotaya takıldım sınırsız 256 devam ediyorsa geçmeyi düşünüyorum. lostuda izleyemiyorum ve indiremiyorum izlemeyen varsa size tavsiyem coupling dizisidir. mükemmel bir komedi hele jeff karakteri izleyenleri gülmekten yaracaktır.dizi ingiliz mucizesi sözünü hakediyor.

murat

My name is EARL
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

master

Heroes'a sardım ben de :)

Ayrıca çok arabesk olsa bile Acı Hayat da ayrı bi güzel :) Başroldeki hatun tam bir kazma rol yapma açısından ve hiç de güzel değil -ki dizi konseptine göre dünya güzeli olması lazım- ama dizi sarıyor insanı :) Özellikle mafya karakterleri çok komik tasarlanmış. Çok inceden inceye psikopatlıkla espritüel karakteri birleştiriyorlar , seyredilir hale geliyor :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

alfistihrn

Yerli Lost hazır! Siz ne dersiniz ?
Bütün Dünya'yı etkisi altına alan Lost dizisinin yerlisinin yapılacağı konuşulurken Lost karakterlerine benzeyen Türk dizi oyuncuları ile eşleştiren bir liste, dizinin yerli versiyonun yapımının sanılandan çok daha kolay olacağını ortaya koydu.

Hangileri uymuş, hangileri uymamış siz karar verin. Hatta daha uygun bir benzerlik bulursanız, onu da belirtin.

İşte bazıları 'vay be hakikaten süper uymuş' dedirten bazıları da gülümseten Lost'un 'Türkçe versiyonu'.
Register or Login" border=0>
You are not allowed to view links. Register or Login

Edited by - alfistihrn on 02/04/2007  20:22:05

krm

lost falan çok uzattılar işin tadı çıktı açıkçası.

ben şimdilerde how i met your mother ı izliyorum. cnbce de veriyor ama indirip izlemek daha keyifli :)

n/a

Yerli benzerler çok iyi oturmuş : ) Pınar Altuğ hariç , onun yerine Şebnem Şefırı koyalım tam olsun.. Eşek adasınada bir tane sivas kangal, birde boz ayı attıkmı olay tamamdır : )

n/a

Bu topici gözden kaçırmışım. Evet Heroes çok güzel bir dizi. Season1'i HD resolution kayıtlı 6DVD olarak almıştım 3 hafta önce. Akşamüstü oturdum, uyumadan 18 bölümü yutuverdim:)

Tufan

quote:

Bu topici gözden kaçırmışım. Evet Heroes çok güzel bir dizi. Season1'i HD resolution kayıtlı 6DVD olarak almıştım 3 hafta önce. Akşamüstü oturdum, uyumadan 18 bölümü yutuverdim:)

Aynen benim de şu anda önümde duruyor:) Lost yüzünden geçirdiğim uykusuz gecelerden yeni kurtulmuşken (yani mevcut tüm bölümleri seyretttim) başka bir diziye sarmak istemiyorum. Bakalım ne kadar dayanacağım:)

Alfadanadam

Gün gelecek ben de oturup evde LOST seyredebileceğim :)

murat

Ghost whisperer idi sanırım o dizi de baya güzel
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

BARLAS

quote:

quote:

Aynen benim de şu anda önümde duruyor:) Lost yüzünden geçirdiğim uykusuz gecelerden yeni kurtulmuşken (yani mevcut tüm bölümleri seyretttim) başka bir diziye sarmak istemiyorum. Bakalım ne kadar dayanacağım:)

"Prisonbreak" diyorum

Bu arada ben de 2 haftadır falan ara verdiğim Lost olayına dün tekrar başladım.. Özlemişim Kate'i, Claire'i yaw..

Tufan

Ben Kate'i bıraktım. Çok şey çıktı kendisi...ehe. Artık Juliette'e ilgi duyuyorum

n/a

quote:

Ben Kate'i bıraktım. Çok şey çıktı kendisi...ehe. Artık Juliette'e ilgi duyuyorum

O zaman Running Scared isimli filmi sakın izleme

BARLAS

Buyrun size Lost figürleri.. Kate'in figürü çok kötü olmuş yaw, ama Shannon tam Shannonnn yani..

You are not allowed to view links. Register or Login

Alfadanadam

Claire deli ediyor beni, asla onun gibi biriyle yapamam, ama Kate ayyrı :)

BARLAS

quote:

Claire deli ediyor beni, asla onun gibi biriyle yapamam, ama Kate ayyrı :)

Ooo armudun sapı üzümün çöpü dedikçe böyle Alfadanbekar kalırsın kardeş..

Benim için de Shannon ayrıydı..

Edited by - BARLAS on 28/05/2007  14:41:39

Alfadanadam

Bu yaştan sonra Claire ve Shannon gibi arızalarla uğraşamam Barlas Bey'ciim.  :)
Ama Kate için çok şeye katlanılır kanımca :)

Tufan

Kaç kez söyledik, Kate yaramaz diye:)

Lost'Un 3. sezonu çok fena biti çook!. Nasıl bekleyeceğiz şimdi?

n/a

Alias'ı seyret Tufan.. Aynı yönetmenden oda yeteri kadar insanı deli eden bir dizi : )

BARLAS

quote:

Kaç kez söyledik, Kate yaramaz diye:)

Lost'Un 3. sezonu çok fena biti çook!. Nasıl bekleyeceğiz şimdi?

Kaçıncı bölümde bitiyor 3. sezon? Ben dün 16'yı izledim. Duyduğuma göre 22. bölümde 2 saatlik sezon finali falan varmış ama.. Asparagas mı acaba? 4. sezonu da olacak mıymış??