Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta İçin Multimedia Ünitesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rotweiler

KOlay gelsin =)
Umarım ürettirebilirsiniz.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

mephamd

Giulietta için multimedya sistemi arıyorum kaç zamandır.
Alıbaba com da güzel bir ürün var, gogusun üst kısmı à yerleştirilen.
Yazısmalarda üretimi siparisi için bir imkân bulamadım.
Türkiye de ki şirketlerden birisi olan otomultımedya com dan Kürşat bey ile yazıstım.
Ürünün italyan bir müşteri için üretildiği ancak musterının Vazgecmesi üzerine uretumın yarıda kaldığınıogrendım.
Kendisi kişi başı 200 tl kapora ile 25 kısı alacagını beyan ederse 1300 tl civarına urettırebılecegını söyledi.

Bu konuda istekli arkadaşları bu konuya

mephamd

:'(

Şimdiye kadar kimse yazmadı. Açıkçası umut az.

Rotweiler

Kimsenin ilgilenmemesinin sebebi zaten bizim kâr gütmeden bunu yapmaya uğraşmamız. Halihazırda alacak 5 kişi birden var. Kürşat bey kara kaşınız kara gözünüze yapmıyor yani bu olayı bilginiz olsun.
Ha zaten 50 tane de alamayız. Biz gerekli girişimleri birinci elden yaptık zaten. Topic ilgi görmez ise bu yüzdendir.
|||||||||||||||

mephamd

Eğer biz biraraya gelebilirsek başka mecraya gerek kalmadan da hızlıca siparisi verelim.
Daha önce konuyla ilgili arkadaşlar yurutsunler sipariş islerini.
Yani şu anda isim ve parayı toparlarsak ürünü urettırebılecegız. Ama aksi takdirde beklemekle ürün gelmeyecek.

Kaldıki ürün fiyatı, montajı, gümrük vergisi hesaba katıldığında bize Alıbabadan siparis vermekte buma yakın bir ücrete mal olacak.

Ben herseye varım. Yeterki şu işi halledelim.

mephamd

Elbette Kürşat beyin kar amaçlı is yaptığını ben de biliyorum. Ama başka türlü bizim 50 isim toplayabılme ve ürünü sipariş üzerine urettırme ıhtımalımız çok düşük. Keşke yapabılsek.

Rotweiler

ANlıyorum sizi de işte. Neye dayanarak "alibabadan gelen fiyata yakın olacak" diyorsunuz ben onu anlayamıyorum?
Ben birincil üretici ile konuşuyorum, konuştum. Alibaba'dan fiyat aldınız mı? Ya da Kürşat bey almış mı fiyat? Aldıysa kaç almış. Misal ben aldım. Konuyla ilgilenenlerin çoğu da şuanki henüz pazarlığı edilmemiş baz fiyatını biliyorlar. Kargoyu aşağı yukarı biliyorlar. Yan daha önce biz bu işe giriştik. Onu demeye çalışıyorum. Gümrük konusunu nasıl halledeceğimizi de biliyorlar.
Üretilen yer sadece ekran italyada üretiliyor. Diğer tüm parçalar çinde. Ünite italyada felan üretilmiyor.
|||||||||||||||

alisto

motivasyonu bozmuş olmayım ama..

yokum diyor..  :(

ar.159

5-6 belki de 30-50 imkansız diyorum
Benim için 159 modelini sorabilecek var mı sonuçta onun üretimi var

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

mephamd

Yanlış anlatmısım.
Italyan bir toptancı bu siparisi çinlilere vermiş. Bana şöyle bir ürün yapın diye. Sonrasında vazgeçmiş. Üretimde ıtalyanın katkısı yok. Sadece büyük müşteri olacak olmuşlar vazgecmısler.

Sizin şu anki durumunuz ne. Ben ürünün cin fiyatının 300 dolar civarı olacağını tahmin ediyorum. Eğer sizin sipariş vermenızı hızlandıracaksa ben 2 sipariş veririm. Diğerini sahibinden de satarız heral :)

Rotweiler

Alınacak 5-10 arası ürün için 300 dolar/ünite hayal bir rakam.
450-500 dolar arası sadece ünite baz fiyatı var. Henüz pazarlık yapılmamış hali. Yanında da 8 gb harita yüklü hafıza kartı hediye.
Kargosuna felan hiç girmiyorum çünkü çok değişiyor. GÜmrük de hiç sıkıntı değil.
|||||||||||||||

Rotweiler

25 tane alınacak olsa(keşke olsa) Sağlam bi fiyat indirimi zaten kaçınılmaz.
|||||||||||||||

mephamd

Bu halde 1300 tl ne kadar fazla oluyor alınabilecek rakama göre?

Rotweiler

1300 TL bugün ile hesaplarsanız 590 Dolar civarı ediyor. Hesabı siz yapın.
25 tane ünitede 400 dolar yapsa hadi en kötü ihtimalle. Ünite başı 400 TL kârı var demektir.
|||||||||||||||

mephamd

Gümrük vergisini katmadınız hesaba?

Ve biz napabılırız. Herkes toplamda olması gerekenden yüzde 50 daha fazla para verip kalanların net üzerinden satılmasını bekler mi parasini geri alabilmek için.
Eğer burda yeter sayı saglabılsek tamam da ya saglayamazsak, bir girişimcinin rısk alıp fazla sipariş vermesi kar etme hakkı kazandırmaz mi ona?

eminpar

mephamd

Ürün hali hazırda olsa napar eder cınlılerden alırdık onu. Ama ürün yok. Siparişle üretiyorlar
Istersenız fiyat olayını konuşalım  Kürşat beyle. Siz konuşun yada emal adresini vereyim. Makul bir rakama cektırın.
Biz ne kadar kalabalık olursak elimiz o kadar güçlü olur.

Rotweiler

Gümrük vergisi tek seferde ödenecek toplu getirirse ki ithalat yetkisi var mı şahsın bilemiyorum 25 ünite için. Fatura düzenlemesi ile kolayca hallolur.

Savunduğunuz teze gelince; E tamam? Doğru. Ben itiraz etmiyorum yani böyle bir girişime. Zaten haddim de değil.
Da kâr var kâr var. Ben zaten karışmıyorum. Yapılabilirse ne ala diyorum ya. Ben şahsım adına üniteyi almayacağım için Kürşat bey gibi üçüncü el ile görüşmeyi zaten istemem.
|||||||||||||||

Rotweiler

Ha şunu da eklemeden edemeyeceğim; elini taşın altına koyma felan söz konusu değil. Adam üretmiyor. ALibabadaki üreticiler makul fiyata her istediğinizi üretiyor zaten. Ben bu işi iş olarak senelerdir yapıyorum.
Dükkanında hertürlü satar onları. Ben/sen sahibinde satamayız.
Eroin kaçırmıyoruz.
Parasını veriyorsunuz, adam Çinden koyuyor gemiye, burdan alıyorsunuz. O yüzden taşın altına koyma olayı yok diyorum.
|||||||||||||||

mephamd

Burda yeter sayı olusunca fiyat konusunu tekrar görüşeceğim  kendisiyle. Ama önce biz şu kadar alacağız diye taahhüt vermem lazım kendisine.
Dolayısıyla biraz daha bekleyelim.
Sonrasında fiyat bir daha konuşulur ve ok diyenlerden kapora alınır 

Ins olur bu is. Astraların clıoların skodalsrın ekrani var bızımkınde yok çok canımı sıkıyor.
En az 4 yıl bu arabayı değiştirmeyı de düşünmüyorum. Bundan cabalıyoruım.

Rotweiler

Tabii haklısınız çabanızda ve hevesinizde.
|||||||||||||||

tolga_ozhan

Bende zamanında kendi arabam için çin'den bir ünite sipariş ettim. Araba zevk işidir bence üçe beşe bakılmaz. Kimsenin birlik olması gerektiğini falan da düşünmüyorum. İsteyen bireysel siparişini verir paşa paşa alır takar ürünü. Kaldı ki bu ürünü bende görüp ardından 5 ayrı kişi sipariş verdi. Yine hepsi tek başına yaptı bu olayı.

Alfadanadam

Siteyi iyice deşerseniz belki de 2 sene önce bile Kürşad bey ile girişimimiz oldu. Hatta bende giulietta bile yoktu o dönem. Ama malesef fos çıktı. İaden birinin giuliettasını çinli mühendislere söktürüp inceletmek istedi. Bir giulietta kiralasa zaten yapabilirdi ama kiralık yok dedi :)
Neyse ona da tamam dedi ama bir sonuç çıkmadı. Çinliler ısınma sorununu çöemediler falan diye geveledi.

Bundan 3 ay kadar önce yeşilcin sitesinde konu açtı, şansımızı tekrar denedik. İlgileniyorum dedi ama basit bir mesajla bile geri dönmedi.
Kusura bakmasın ama ben öyle esnafla iş yapmam. Makul paraya satacak olsa halihazırda kazanabileceğini biliyor.

Bu ürün yaygın satışta yok. Ortada bir takım denemeler ve tabir-i caizse beta ürünler var ama budur diye ortaya konan bir ürün yok.

Ek olarak fotosumu koyduğunuz ürün windows ce işletim sisteine sahip. Ortada androidli versiyona ait fotolar çıkmışken ce'li ürüne ben para vermem.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi