Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta İçin Multimedia Ünitesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rotweiler

Bülent abi bir çok konuda zaten gerekeni de yazmış.
Artı olarak en son bizim konuştuğumuz ürün(en son başka firmayla konuştuğumuz) full android. Bundan bi önceki Windows CE idi ve donmaları ve ısınmaları windows CEde gidermemiz imkansız.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

mephamd

Bakın mesela ben bu Windows Android olayını hiç bilmiyordum. Hepsi birbirine denk ürünler sanardım.

mephamd

Daha ilk günden bu isin  olmayacagı belli oldu desenıze. Hayırlısı.  :'(

Rotweiler

OLacak olcak da, sabır lazım. Bazı mailler bekliyorum.
|||||||||||||||

Gouki

You are not allowed to view links. Register or Login
eğer site yönetiminden arkadaşlar girmezlerse ben sipariş verip cüzi bir kar ile satabilirim.

Sende kar koy kankaa :rock: You are not allowed to view links. Register or Login

Rotweiler

Yok Özgün. İlk girerkez o amaçla girmedim, doğru olmaz.
|||||||||||||||

Rotweiler

Ayrıca uzun zamandır bana mentionumla hitap etmiyorsun...
Aramızda bir soğukluk var sandımdı.
|||||||||||||||

ozoozo

Biz bu yola rotvaylırla çıktık , rotvaylırla bitiririz ama bence...Erdinç beyler düşünebilir..!!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

mephamd

eğer site yönetiminden arkadaşlar girmezlerse ben sipariş verip cüzi bir kar ile satabilirim.

Sende kar koy kankaa :rock: You are not allowed to view links. Register or Login
Evet o zaman öyle yazmıştım. Sonra tanesi 300 dolardan olsa 30 tanesi 9000 eder. 20 bin tl buna ayıramam ko dedim hele de bedelli çıkacak olan şu günlerde.

Benim bu girişimimı kar amaçlı görmüşsunuz böyle düşünmek için sebeplerınız var elbet ama böyle bir durum olmadığını size net olarak söyleyebilirim. Pek ümit yok bütün ihtimallerde. Arjantin lilere mail atalım hele bir :)

ozoozo

Ayrıca bütün foruma tek tek özel mesaj atmanızdaki mantığı anlayamadım ? Gtv si olan arkadaşa bile atmışsınız :)

mephamd

Konuya cevap yazmış kişilere attım. Gelişmeden haberdar olsunlar diye.

Forumlarda bu grupculuk, yeni geleni kabullenmeme durumları hep oluyor ilginç şekilde.
Defans yapmanızı gerektiren bir durum yok. Ne siz polıssınız ne de biz hırsız.

Imzadakı plakaya bakıyorum ve birkaç kez sankoparkta rastlamıs olduğumu hatırlıyorum.
Bir dahakine yanınıza gelip kendimi tanıtırım. Gerılmenızı gerektiren bir durum yok.

ozoozo

Konuya cevap yazmış kişilere attım. Gelişmeden haberdar olsunlar diye.

Forumlarda bu grupculuk, yeni geleni kabullenmeme durumları hep oluyor ilginç şekilde.
Defans yapmanızı gerektiren bir durum yok. Ne siz polıssınız ne de biz hırsız.

Imzadakı plakaya bakıyorum ve birkaç kez sankoparkta rastlamıs olduğumu hatırlıyorum.
Bir dahakine yanınıza gelip kendimi tanıtırım. Gerılmenızı gerektiren bir durum yok.

Şuan antepteyim lobby de oturuyorum celal doğanın yanında bir sıkıntı varsa seve seve tanışabiliriz. Ben genelde defansif orta saha oynuyorum. Foruma 0 dan üye olup hoop diye ticari işe kalkışırsanız bu burda değil hiç bir yerde normal karşılanmaz.

Gelip tanışmayı ne niyetle söylediniz bilmiyorum ama ben mi ters anladım ?

mephamd

Bence siz ters anladınız.
Sandıgınız gibi ticari bir kişilik olmadığımı anlarsınız demek istedim.

ar.159

Yok Özgün. İlk girerkez o amaçla girmedim, doğru olmaz.
Ne niye olmasınki sonuç itibariyle bu işi yapıyorsun zaman ve emek harcayacaksın ve talep bizden geliyor tabiki kazanacaksın ha nolur 400 değil 200-300 kazanırsın ama emeğinin karşılığını alırsın bizde sorarken rahat sorarız her soruşumda çekiniyorum yahu

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Rotweiler

Ha işte o kararı vermek de benim hakkım.
Para verdin, hesap sorarım mantığına oldum olası karşıyımdır. Size sorduğunuz sorunun cevabı değişmediği için verdiğim cevap hep aynı. Zaten ben takip ettiğim bişeyi hiçbir zaman sallayan bi adam olmadım. Bişeyi "takip ederim, bende" dediğim vakit dediğimi yapmadığım zaman rahat edemiyorum.

O yüzden tersini düşünmeniz ya da yukarıdaki verdiğiniz örnekteki gibi düşünmeniz hem beni üzer hem de benim desteklemediğim bir satış/alış tarzıdır zira; malın karşılığı paradır. Paranın da karşılığı mal verilir. Satıcının koyduğu kâr emek değildir çünkü el işçiliğim yok. Zamanımı harcıyorum sadece; ki benim için en değerlisi odur. O yüzden zaten gelmeyen bi üniteyi getirmeyi başardığımda orijinalden 500 TL alta da satsam hepinizin az çok niyetleneceğini biliyorum. O yüzden kaygım yok. İhtiyacım da. Alfacıdan gelmeyiversin.

Aynı mevzuu TI direksiyonda da geçerli.
|||||||||||||||

ozoozo

Para verdin, hesap sorarım mantığına oldum olası karşıyımdır. Size sorduğunuz sorunun cevabı değişmediği için verdiğim cevap hep aynı. Zaten ben takip ettiğim bişeyi hiçbir zaman sallayan bi adam olmadım. Bişeyi "takip ederim, bende" dediğim vakit dediğimi yapmadığım zaman rahat edemiyorum.

O yüzden tersini düşünmeniz ya da yukarıdaki verdiğiniz örnekteki gibi düşünmeniz hem beni üzer hem de benim desteklemediğim bir satış/alış tarzıdır zira; malın karşılığı paradır. Paranın da karşılığı mal verilir. Satıcının koyduğu kâr emek değildir çünkü el işçiliğim yok. Zamanımı harcıyorum sadece; ki benim için en değerlisi odur. O yüzden zaten gelmeyen bi üniteyi getirmeyi başardığımda orijinalden 500 TL alta da satsam hepinizin az çok niyetleneceğini biliyorum. O yüzden kaygım yok. İhtiyacım da. Alfacıdan gelmeyiversin.

Geçen bana köftecide böyle demiyordun ? Ozo şu ünitelerde 200 kardan okutak didin ?? @OğuzcanAlantor

Rotweiler

Ankara ekibi yavaş yavaş satışlara başladı.
Let the kingdom wars begin.

|||||||||||||||

alihsans

Kâr amacı güdülen her şeyi desteklerim. İnsanı para kadar hiçbir şey ısıtamaz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Rotweiler

Sen kimdin pardon? Uzun zamandır görüşmüyoz da, tanıyamadım.
|||||||||||||||

ar.159

üstad yanlış anlaşılma olduysa kusura bakmayasın bahsettiğim para verdim hesap sorarım değil anlatmaya çalıştığım bu işi kar amacı güderek yapmanda en ufak bir sıkıntı yok en azından ben kendi adıma alacağım üniteden kar etmenden rahatsız olmam hepimiz için en kıymetli şey zaman elbette sizin içinde öyle.
diğer taraftan muhatap olduğunuz onlarca kişi herkesşin kendine göre farklı beklentileri var kendimden örnek vermek gerekirse yurt dışından gelecek arkadaşşlarım vardı hani olacaksa çinden orjinal boyutta ünite olsun istedim olmayacaksada yurt dışından pioneer sipariş verecektim o yüzden çok sık sordum ama çinliler için imkansızı bilmeyen insanlar derdim bu çinliler beni yanılttı salladıkça salladılar
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Rotweiler

OLay tamamen kârda. Bize üreteceği 5 tane ünite ile ne yapabilir?
Harcadığı kalıp parasına ve diğer custom işlere değmez.
|||||||||||||||

OğuzCanAlantor

Benim Gtvye ünite gelirmi You are not allowed to view links. Register or Login 

Ozo kanka ses etmeyin sizede Kâr vericem diyordu You are not allowed to view links. Register or Login

Rotweiler

Senin arabaya 27 inch ekran getirecem. Tesla gibi sürersin lol. Konsol 29 inç zaten senin toplasan euhaush
|||||||||||||||

ar.159

OLay tamamen kârda. Bize üreteceği 5 tane ünite ile ne yapabilir?
Harcadığı kalıp parasına ve diğer custom işlere değmez.
olayı 5 gui ye indirgersek 2000 versekte yapmaz adam zaten koca dünyada da 5 gui yok ya yapsın bakalım bi kalıbını ıvırını zıvırına satar heralde alfanın en olduğu ülkerlerden birinde bu kadar talep varsa diğer ülkelerden de gelir
bu arada şu ürün mevcut mu hikaye mi buda bilgin var mı
34 AV 0020 COMING SOON!!

un italiano vero

Bugüne kadar üretilmiş bütün b, c, d sınıfı araçlara tam uyumlu double din ekranlar üretilmişken c sınıfı ama premium c sınıfı dediğimiz bir italyana üretilememesinin nedenini bulduğumuzda belki de bu konuda yazılanlar direk out'a çıkacak. Çünkü zaten hiçbir zaman üretilemeyeceğini anlamış olucaz. (Şimdiye kadar ortaya çıkan videolarda 2 komuta basılıyor, detay yok).

Aklım almıyor bu olayı ve bu yüzden bakış açısını değiştirmek zorunda kalıyorum.

Ya ısınma sorunu çözülemiyor.
Ya mafsallı mekanizma randımanlı çalışmıyor.
Ya atıyorum, ses açma tuşuna basınca araç cruise controle geçiyor.

Bu tarz çok kritik bir etken olmalı bence. Yoksa şimdiye sahibinden de necvox vb. üniteler 1000 liradan 1800 liraya kadar geniş bir yelpazede yayılmıştı bile.

Amacım trollük yapmak veya moral bozmak değil. Reklamın iyisi kötüsü olmaz, konu canlı kalsın ki üretim ihtimali artsın.

Saygılar.