Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 Krom Kaplama Paslanmaz Çelik Kapı Eşiği

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login
slm arkadaslar bende de alfa romeo 147 marka 2007 model bır aracım var ve cam kenarlarına krom cıta yaptırmak ıstıyorum nerden temın edebılırım yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler...
Hocam şu aşağıda yazmış olduğum adreste çeşitli boyutlarda rulo halinde satılanlardan bulabilirsin. Sanıyorum bunlardan demek istiyorsun. İstediğin boyutta kesip kullanabiliyorsun bunları diye biliyorum.

2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

universeee

Universee,
Aslinda o sekilde de montaj oluyor dogrusuda o olabilir belki ben yanlis monte etmiste olabilirim.
Bir ara yapiskan alip bi tik alta yapistirabilirim bende hem o sekilde daha guzel oturuyor fakat oyle yapmamamdaki sebep, altinda alfa romeo orjinal yazisi var plastik You are not allowed to view links. Register or Login tik alta alinca azcik koseden gorunuyor o yazinin bir parcasi. Gozume battgi icin bi tik yukari yaptim:)
Ama dedigin sekilde de oluyor. Belki bende o sekilde bi tik asagiya cekebilirim.
Benim için o da problem o zaman. Alttan yada üstten illaki bir çıkıntı oluyorsa bunu montaj yaparken o benim için sıkıntı. Benim çıtanın iki tarafında da düz plastik görmem lazım, oluk yada yazı karakteri görürsem pek işime gelmez açıkçası. Neyse bir dene bak bakalım belki iki ucu da kurtardığı bir yer vardır.

Wolfshade1989

Takmadan goz karari baktim da kurtarmiyordu.
2,3 cm lik yazi gorunuyor o da adamlarin kalindan inceye dogru kesmesinden kaynakli ne alakaysa..
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

universeee

Takmadan goz karari baktim da kurtarmiyordu.
2,3 cm lik yazi gorunuyor o da adamlarin kalindan inceye dogru kesmesinden kaynakli ne alakaysa..
Anladım. Ben o zaman hiç niyetlenmeyim o parçaya.

Bu arada bir soru: O parça acaba senin taktığın yere değilde eşiğin boyalı olan yerine falan yapıştırılıyor olabilir mi? Hani eğimli kesim ondan dolayı olabilir mi hiç baktın mı?

Wolfshade1989

Boyalı kısımda hiç denemedim olsa bile takmazdım oraya.
Şekilden şekle soktum ama en düzgün görünümlü bu şekilde geldi gözüme.
Bence düşün,gayet hoş durdu.
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

universeee

Boyalı kısımda hiç denemedim olsa bile takmazdım oraya.
Şekilden şekle soktum ama en düzgün görünümlü bu şekilde geldi gözüme.
Bence düşün,gayet hoş durdu.
Çektiğin fotoğrafta güzel gözüküyor zaten onda sıkıntı yok ama benim gözüme takılır o alttan üstten çıkan yazı yada oluk. Neyse zaten sen sevdiysen sıkıntı yok, ben de kendi gözümle görürsem belki fikrim değişir :) Şimdilik You are not allowed to view links. Register or Login yu beklemeye devam :D

koroglubrk

Bence de Boyalı kısım icin yapılmış uç kıvrımı ve ilanın uygulanmış fotoğrafı oyle duruyor. Ayrıca ayna krom kaplama ile ilgili ben ilan sahibiyle görüştüm. Piyasada pek fazla olmadıgı ve Fiyatları yüksek oldugu icin pek yanaşmıyorlar.
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

universeee

Bence de Boyalı kısım icin yapılmış uç kıvrımı ve ilanın uygulanmış fotoğrafı oyle duruyor. Ayrıca ayna krom kaplama ile ilgili ben ilan sahibiyle görüştüm. Piyasada pek fazla olmadıgı ve Fiyatları yüksek oldugu icin pek yanaşmıyorlar.
Normal kosullarda kafalarina gore her markaya yapmak isteseler belki gereksiz maarafli olur ama biz burdan mesela 5 kisi yaptirmak istesek yine de yapmaz mi acaba?

koroglubrk

Daha oncede bunun sorulduğunu söyledi. Bende talep oldugu icin sizi arıyorum zaten dedim. Biz biraz daha araştıralım dedi ama bilmiyorum sonucu ne olur. Ben pek yapacaklarını dusunmuyorum açıkcası.

universeee

Daha oncede bunun sorulduğunu söyledi. Bende talep oldugu icin sizi arıyorum zaten dedim. Biz biraz daha araştıralım dedi ama bilmiyorum sonucu ne olur. Ben pek yapacaklarını dusunmuyorum açıkcası.
Hmm simdi oldu. Tesekkurler :) Hayirlisi olsun bakalim.

koroglubrk

Hmm simdi oldu. Tesekkurler :) Hayirlisi olsun bakalim.
Eyvallah gorucez :)

koroglubrk

Bende sipariş vermiştim bugun elime ulaştı. Boyalı kısım için yapılmış ikisi de. Buraya ekleyemedim bir türlü. Buradan bakabilirsiniz.

fatihmehmet

Söylesek plastik kısmın genişliği ve uzunluğunda aynı font (kapı eşiğindeki) ile iki ucu da oraya gore birebir(oval) olacak sekilde yapamazlar mi acaba? Yani o plastik kısma her yönüyle birebir uyacak şekilde.

Demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum.

Fotograftaki gibi ama font kapı eşiğindeki gibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

fatihmehmet

Demek istediğim tam olarak bu :alfisti: :yukari-ok:

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

universeee

Sercan'in yapmaya calistigi sey buydu en son ama hayirlara gelsin adam ortadan kayboldu sesi cikmiyor. Meraklardayim sahsen.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

koroglubrk

Alfayedek sitesi üzerinden birkaç sipariş verdim aynı zamanda malum konu olan saten krom ayna kapağı isteğinde bulundum. Onlarda sağolsun aradılar. Mail attılar az önce site şu. İlgilenenler varsa bakabilirler :) Fiyat normal mi peki sizce ?

vieri

Alfayedek sitesi üzerinden birkaç sipariş verdim aynı zamanda malum konu olan saten krom ayna kapağı isteğinde bulundum. Onlarda sağolsun aradılar. Mail attılar az önce site şu. İlgilenenler varsa bakabilirler :) Fiyat normal mi peki sizce ?

Çok güzel bir haber bu.Almayı düşünenlerden biri de benim.Bence fiyat ne az ne çok.Orijinal olması da gayet güzel.  :)

koroglubrk

Ürünün her yerde bulunmaması haliyle fiyatları da bu seviyelere çıkarıyor. Istek cok diyip İndirim talebinde bulundum hayirlisi  :)

Incablue

Orijinal ve bulunamaz gibi durumları düşünürsek fiyat normal. Bulabildiğime sevindim. Alır mıyım, ilerleyen zaman gösterecek :D

takahara

You are not allowed to view links. Register or Login dan haberi olan var mı? Hiç sesi çıkmadı, kötü bişey olmamıştır inşallah :-X
2006 147 1.6 distinictive

Adalı35

Ürünün her yerde bulunmaması haliyle fiyatları da bu seviyelere çıkarıyor. Istek cok diyip İndirim talebinde bulundum hayirlisi  :)
bu durumla ilgili de bir gelişme yok sanırım :'(
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

sercanko

Arkadaşlar konu ile ilgilenen ne kadar arkadaş var ise öncelikle sizi bu kadar beklettiğim için teker teker özür diliyorum gerçekten değerli zamanınızı çaldığımı düşünüyorum. Son attığım mesajda da belirttim bir hastalıktır bir aksiliktir başımızdan eksik olmuyor,bir hafta önce yurt dışından döndüm ancak bakabildim maillere yazılanlara gerçekten kusura bakmayın. Konu ile ilgili son durum vasat arkadaşlar , bu konuda benden bir beklentisi olan arkadaşlardan tekrar özür dileyerek alternatif çözümler aramarlarını rica edebilirim ancak , anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

universeee

Arkadaşlar konu ile ilgilenen ne kadar arkadaş var ise öncelikle sizi bu kadar beklettiğim için teker teker özür diliyorum gerçekten değerli zamanınızı çaldığımı düşünüyorum. Son attığım mesajda da belirttim bir hastalıktır bir aksiliktir başımızdan eksik olmuyor,bir hafta önce yurt dışından döndüm ancak bakabildim maillere yazılanlara gerçekten kusura bakmayın. Konu ile ilgili son durum vasat arkadaşlar , bu konuda benden bir beklentisi olan arkadaşlardan tekrar özür dileyerek alternatif çözümler aramarlarını rica edebilirim ancak , anlayışınız için şimdiden teşekkürler.
Sıkıntı yok You are not allowed to view links. Register or Login , harcadığın zamanı helal et ;) Çok geçmiş olsun bu arada, inşallah tüm sıkıntıları atlatmışsınızdır yada en kısa zamanda atlatırsınız.

takahara

Sağlık sıhhat yerinde olsun, büyük dertler olmasın gerisi hiç önemli değil dostum.
2006 147 1.6 distinictive

Incablue

Geçmiş olsun inşallah, emeğin için biz teşekkür ederiz.