Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolga_ozhan

O shark anten ile bizim forumdan olmamasını temenni ettiğim araç :)

sariertan

Görsel açıdan mı yoksa aracın kondisyonu açısından mı dedin bunu ? =)

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login

anlata anlata bitirememiş arabayı maşalah
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

tolga_ozhan

Görsel açıdan mı yoksa aracın kondisyonu açısından mı dedin bunu ? =)

Aracı tanımıyorum bilmiyorum Ertan.
Sadece anteni yüzünden öyle dedim.

sariertan

Anladım Tolga. Senin Orijinalci bir tarafın var =) Değişiklik de iyidir.

Arkadaşlar gerginliğe gerek yok. Hepimiz yeri geldiğinde birbirimizin yüzüne bakıyoruz. Ve ortak paydada birleşiyoruz. Herkes değerli bu forumda. Kırmayalım birbirinizi.

sbk0655

Durumu musait olan biri gitsin bir baksin , dedigi gibi degilse agzina iki tane patlatip donsun.ama yok dedikleri dogruysa bu fiyata cok iyi.

milano 75

bedava ,amcam 2 deki cartlamanın bütün 75 lerde olduğunu bilmiyo sanırım
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

fatihmehmet

Durumu musait olan biri gitsin bir baksin , dedigi gibi degilse agzina iki tane patlatip donsun.ama yok dedikleri dogruysa bu fiyata cok iyi.

Hata, boya, değişen yok Yazmış. Aynı yazının altında camurlukta boya var demis. 3500 hasar kaydı var demis. Bu ne perhiz bu ne lahana Turşusu

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

ozoozo

Şu araba kaçar mı ya , 1 sene daha durursa alırım  :haydi: You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login beyler 70 bin verin yer uçağı 27 AEK e sahip olun bende şunu alayım.

vieri

Ben de bu aracı nereden tanıyorum diyorum.Meğer bizim forumdanmış. 

OğuzCanAlantor

Şu araba kaçar mı ya , 1 sene daha durursa alırım  :haydi: You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login beyler 70 bin verin yer uçağı 27 AEK e sahip olun bende şunu alayım.

AEK pert Kayıtlı diyorlar , düşünürsen 40 bin Antep'e biletimi alıyorum .

Lbe

45 veririm ama uçak biletimi sen alacaksan

ozoozo

45 veririm ama uçak biletimi sen alacaksan

Yat uyu canısı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tolga033

Ben de bu aracı nereden tanıyorum diyorum.Meğer bizim forumdanmış. 
Pek girmiyor galiba.  :)

KUY65

mito neden diğer alfa modellerine nazaran bu kadar az var ki ? modeli de eski sayılmaz. satılıkta bile 1.4 tbler 14-15 tane en fazla. sitede de çok kullanan yok bildiğim kadarıyla. biri açıklayabilir mi ben kafayı yemeden  :duvar: :haydi:
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

Erdinc küflü

Tek kapı psikolojisi

KUY65

Tek kapı psikolojisi

bu kadar basit ve aptalca mı yani :o
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

Rotweiler

Niye aptalca olsun anlayamadım?
Ben sedancıyım ve ihtiyaçlarımı sedan karşılıyor misal. Yoksa karşılasa tek kapı da alırım.
Arkadaşlarımla dışarı çıktığımda, uzun yolculuklar yaptığımda arkada dizleri karınlarında gitsinler istemiyorum.
Ya da alışverişe gittiğimde bagajı rahat rahat kullanmak istiyorum? Çocuğum varsa pusetini bagaja rahatça sığdırmak istiyorum? Ses tesisatı yaptıracaksam sağlam bir BASS kolonuu arkaya koymak istiyorum bagajım çok da küçülmeden?
Aptallık buysa, evet yani.

Bence kullandığınız kelimelere biraz dikkat edin. Çünkü genelleme ile biyere varamıyorsunuz.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

milano 75

tek kapı araba herkese gelmez,bu sadece mitoya özgü değil,diğer markalardada öyledir.bence You are not allowed to view links. Register or Login  haklı,genelleme yaparken azami dikkat lazım  ;)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

OğuzCanAlantor

Arkadaş sedan kullanıcılarına aptal demiyor zaten bence yanlış anlaşılma olmuş , satılmama nedeninin tek kapı olmasına aptalca diyor. Piyasada çok fazla HB 3 kapı araç , coupe ve sedanlar var yani çoğu insan kullanabiliyor.

Mito ise diğer rakiplerine göre tasarım ve hitapsal dezavantajlı olduğu için satılmıyor.

master

Yaş ve beklentiler de bir etkendir.

Mito QV genel olarak daha genç kitlenin tercih edeceği bir araç. Genç kitlenin çoğunluğunda da Mito QV alacak para yok. Olanlar alıyor işte 3-5 tane var piyasada.

Babişkodan Mito QV parasını koparanlar da Scirocco, Cooper S tercih ediyorlar, çünkü o yaşın genel geçer özel üniversite arabaları onlar.

Mito QV ise kanımca Alfista olup, 18-25 yaş bandının üstüne çıkmış ancak hala 20'lerin başında hisseden kitle tarafından tercih edilmeye devam ediyor.

Neden bu kadar az? Örnek olarak ben küçük araba sevmiyorum. Arka koltuklara ve bagaja nadiren ihtiyacım olmasına rağmen daha gençken de 156 kullanıyordum, şimdi kullandığım GT de Mito'dan daha geniş. Küçük araba sevmeyen kitleyi cezbetmesi zor. Benim Mito QV almam için bir tane uzun yol, bir tane spor Alfa Romeo'm olması, üstüne de Mito QV'ye ayıracak param olması lazım. Ancak o şartlarda alırım, ki bunlar çok uzak şartlar.

Bir de Giulietta ile çok ciddi bir fiyat farkı yok arasında. İnsanlar daha hafif olmasının vereceği performans farkını çok önemsemeyip aynı motorlu daha büyük ve konforlu aracı tercih ediyordur, bu da normal bir şey.

Bu yüzden az satılması normal. Zaten niş olan bir markanın daha da niş modeli.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Erdinc küflü

Benim ihtiyacım yok !!! Tek veya ıkı kişi için mukemmel ... Çünkü 8 aydır .. Arkaya 3 veya 4 defa binildi .. Geçmişte arac yokmuş insanlar ... Ikı aile araca bınıyormuş ... Bunları erıtemedik .. Artık herkesde arac var... Kimse binmiyor baskasının aracına .. Artı cocuklu aileler tercıh etmemelerı cok normal .. Bagaj  olayı ise  ev gibi düşünün ne kadar büyükse o kadar esya alırsınız .. Bagajda mangal tasıyan arkadaslarım var cıkartmazlar .. Hep ordadır .. .. Cabbrio aracımla tatıle gıderken .. Ikı valıze 20den 40 tl verıyorum benden once orda oluyor keza aynı şey station vagon ıcın gecerli zevk ve rennkler ... Ben hiç bir zaman statıon bı araca bakmadım .. Örnek almamda ...

ku2

Arkadaş sedan kullanıcılarına aptal demiyor zaten bence yanlış anlaşılma olmuş , satılmama nedeninin tek kapı olmasına aptalca diyor. Piyasada çok fazla HB 3 kapı araç , coupe ve sedanlar var yani çoğu insan kullanabiliyor.

Mito ise diğer rakiplerine göre tasarım ve hitapsal dezavantajlı olduğu için satılmıyor.

Adam sedan kullanıcılarına aptal demiyorki..!!
Yaşa be Oğuz..
Lafı ağzımdan aldın valla.

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ku2

Benim ihtiyacım yok !!! Tek veya ıkı kişi için mukemmel ... Çünkü 8 aydır .. Arkaya 3 veya 4 defa binildi .. Geçmişte arac yokmuş insanlar ... Ikı aile araca bınıyormuş ... Bunları erıtemedik .. Artık herkesde arac var... Kimse binmiyor baskasının aracına .. Artı cocuklu aileler tercıh etmemelerı cok normal .. Bagaj  olayı ise  ev gibi düşünün ne kadar büyükse o kadar esya alırsınız .. Bagajda mangal tasıyan arkadaslarım var cıkartmazlar .. Hep ordadır .. .. Cabbrio aracımla tatıle gıderken .. Ikı valıze 20den 40 tl verıyorum benden once orda oluyor keza aynı şey station vagon ıcın gecerli zevk ve rennkler ... Ben hiç bir zaman statıon bı araca bakmadım .. Örnek almamda ...

Aaaa...
Benim Station aracım var..
Sen station sahiplerine ne demek istiyorsun..? :)))))
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ArinFırat

tek kapı veya 4 kapı tamamen tercih ve yaşam şekli ile alakalı..clioya 65 000 TL para sayıp alanların ülkesinde yaşıyoruz.35-45 bin TL mitoya veriliyor çok mu?bekar olsaydım kesinlikle tek kapı veya cabrio düşünürdüm..zamanında bütçem kısıtlı olduğu için şahin doğan broadway vs alacağıma megane cupe almıştım mesela..herkes gibi davranmamak bazen iyidir :)