Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

alfa romeo renkleri

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolga033

You are not allowed to view links. Register or Login
Benim ss de öyle ,mavi,lacivert,siyah hatta geçen sene bir ara yeşil gibi oldu sonra bir daha o yeşile denk gelemedim,ciddiyim :)

Phone'den Tapatalk İle Gönderldi
Abi, bu ne ya bukalemun gibi. :D :D

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ferhat_27

Havanın durumuna ve güneşin açısına göre değişiyor sanırım veya benim gözlerim bozuk :)

DcD-Semih

Boya işi eskisi kadar zor değil yahu, iyi bir boyacı çok rahat renkleri karıştırıp o rengi elde eder zaten bilgisayar tanımlaması altında hepsi, ama merak ettim şu aracın resmi gelse bir görsek :)
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

milano 75

Benim ss de öyle ,mavi,lacivert,siyah hatta geçen sene bir ara yeşil gibi oldu sonra bir daha o yeşile denk gelemedim,ciddiyim :)

abi ay tutulması gibi her zaman denk gelmiyo demekki  :D
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

ben merak ettim buldum,aşırı işsizim heralde.arkadaşın yazdığı 2.renk alttaki  edit: 1 ve 2

milano 75

buda satın linki

ar.159

ben merak ettim buldum,aşırı işsizim heralde.arkadaşın yazdığı 2.renk alttaki  edit: 1 ve 2

valla böyle bakınca acaip güzel duruyor renk
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

umtu06

evet evet üstteki renk ama çok daha koyusu.

güneş vurunca yeşil.
beyaz ışık vurunca lacivert
kapalı havalarda füme

:D:D:D:D kıskananlar çatlasın  :haydi:

feritsahin

Benim aracın rengi; Lipari Grisi - Kod : 639 / A , Kapalı havada ; siyah, Az ışıklı ortamda lacivert açık havada füme rengi olabiliyor. Bu renk olabilir mi dicem ama hiç ördek yeşilini yakalayamadım  :S

tayfun

Benim aracın rengi; Lipari Grisi - Kod : 639 / A , Kapalı havada ; siyah, Az ışıklı ortamda lacivert açık havada füme rengi olabiliyor. Bu renk olabilir mi dicem ama hiç ördek yeşilini yakalayamadım  :S
bu renk gerçekten çok güzel. bizim jarama siyahı gibi ama daha açık.geçen cumartesi carium da bi 156'da gördüm.

Tolga033

Bizim burada da mk1 156 var bu renk gibi. Bazen gözüme yeşil görünüyor,bazen lacivert,siyah.  :D  :yukari-ok:

misket

Arkadaşlar bu pazartesi 1998 156 2.0 satın aldım.  :haydi:

Arabayı alırken füme rengi diye aldım. 

normalde Füme rengi. :S

güneşin vurduğu yerler ördek başı yeşili gözüküyor.

akşam otogaz istasyonunda beyaz ışık vurunca fark ettim ki lacivert. :S

parça boyatmam gerekirse nerden bulacam bu nasıl renk yahu?

aşağıdaki adrese girin,

sırası ile,

Informazioni
Privato
>
Prodotti
Caratteristiche Tecniche

formuna ulaşın.

aracınızın motor numarasınıda vererek renk kodunu isteyin. muhtemelen bir cevap gelecektir.  :)
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

umtu06

evet bu olabilir. güneşin vurduğuğu oval köşelerde koyu yeşil gibi bi metalik bi renk oluşuyor .gerçekten muhteşem. kodu not ettim teşkr.

umtu06

Arkadaşlar bu pazartesi 1998 156 2.0 satın aldım.  :haydi:

Arabayı alırken füme rengi diye aldım. 

normalde Füme rengi. :S

güneşin vurduğu yerler ördek başı yeşili gözüküyor.

akşam otogaz istasyonunda beyaz ışık vurunca fark ettim ki lacivert. :S

parça boyatmam gerekirse nerden bulacam bu nasıl renk yahu?

aşağıdaki adrese girin,

sırası ile,

Informazioni
Privato
>
Prodotti
Caratteristiche Tecniche

formuna ulaşın.

aracınızın motor numarasınıda vererek renk kodunu isteyin. muhtemelen bir cevap gelecektir.  :)

Teşekkürler. aşağıdaki mesajı yazdım umarım cevap gelir. Bu arada çok pis italyanca yazarım  :haydi:

Ciao famiglia alfa romeo. Io scrivo dalla Turchia. 156 :) Possiedo la vostra auto leggenda. Mi potrebbe mail il codice della vernice della vettura? ZAR93200001034582
Grazie.

yurt80

Sizin  aracın rengi  Afrika Grisi çıkacak  :yukari-ok:

ArinFırat

Grigio Kafla 639/A  renk füme ama ruhsatta gri yazıyor..hava durumuna göre tonları değişiyor.bulutlu havada karbon siyah oluyor,açık havada füme,güneşin veya ışığın direk vurduğu yerlerde bombeler hafif yeşilimsi oluyor

Incablue

Arabamın renk kodunu ararken böyle bir kod listesi buldum. Benzer bir dökümana forumda daha önce denk gelmedim, belkide iyi araştıramadım. Alfa romeo renkleri olarak aratınca çıksın diye paylaşmak istedim.

ArinFırat

Listede Jarama ve grigio kafla yok

sefalet

Benimki de 639A Lipari Gri. Araci almadan once ilaninda siyah yaziyordu rengi icin. Plakayi sorgulattigimda ruhsatinda gri yazdigini gorup iskillenmistim ve vazgeciyordum almaktan bi katakulli mi var acaba diye. Daha once forumda aratip asagidaki basligi bulmustum. Ozgun kardesimiz paylasmis sagolsun. Sanirim tum renklerin oldugu liste bu.
2008 159 1,9 JTD Distinctive Plus (2022-.....)
2004 156 2.0 Selespeed (2017-2022)
2004 156 1,6 Distinctive (2014-2017)

Incablue

Benimki de 639A Lipari Gri. Araci almadan once ilaninda siyah yaziyordu rengi icin. Plakayi sorgulattigimda ruhsatinda gri yazdigini gorup iskillenmistim ve vazgeciyordum almaktan bi katakulli mi var acaba diye. Daha once forumda aratip asagidaki basligi bulmustum. Ozgun kardesimiz paylasmis sagolsun. Sanirim tum renklerin oldugu liste bu.

Bu liste daha aydınlatıcı olmuş hakikaten :)

ArinFırat

listeden baktığımda 639/A grigio lipari diye görünüyor oysa benim bagajdaki kodda grigio kafla 639/A yazıyor.

halil

kafla grisi anlamına geliyor.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

ArinFırat

kafla grisi anlamına geliyor.
ama aynı kod 639/A lipari grisi diye görünüyor..grigio kafla ne tabloda gördüm nede forumda

umtu06

şu bagajda ki kodun bi resmini çekin yaa. aradım taradım nerde olduğuu bulamadım. şaselerde kaza izi de yok :S

TRSemih

Bagaj kapagindaki sag sis lambasinin altinda kaliyor. Gorunmeyecek bir sey degil. Gorunmuyorsa yoktur :)
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)