Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Samsun - Servis veya Usta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gneral

Arkadaşlar selam,

Samsun'da yaşayan arkadaşlar var mı, araç ile ilgili nerelere götürebiliriz? Usta önerisi? Çevre iller de olabilir. En olmadı Ankara veya Trabzon da olabilir, gerektiğinde de gidebilirim, Ankara-Trabzon'da tavsiye edebileceğiniz yer varsa onları da yazarsanız sevinirim.

Araç 147 olacak muhtemelen. Evet, almadan önce servisini araştırıyorum  :yukari-ok:

------------------
Arama yaptım ve şu sonuçlar karşıma çıktı;
1/ You are not allowed to view links. Register or Login
2/ You are not allowed to view links. Register or Login

Bu konularda Samsun servisi sorulmuş ama tatmin edici cevap yok...
Muhsin | Samsun

yurt80

Trabzon'da yok üstad bende aracı Ankara'ya getiriyordum servise. Ben yaparım anlarım hallederim diyene de inanma karadenizde Alfa'nın A'sından bile anlayan usta yok. Maceraya gerek yok  getir Ankara'ya. Ama ufak tefek şeyler yağ, hava filitre balata vs. ıvır zıvır şeyleri Samsun'da bildiğin bir serviste yaptırabilirsin.

Ugur55

aynen hocam bende samsundayım,ankara akota servisine gideceğim bu ay.samsunda anlayan yok alfalardan.
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

yurt80

Akota haricinde Ankarada özel servislerde var. Alfaline, AR servis ve Alfin, ben aracı ALFALİNE metin ustaya götürüyorum. Şuana kadar bir sorun yaşamadım. Bu servisleride değerlendirebilirsin.

gneral

Teşekkürler,

You are not allowed to view links. Register or Login normal / rutin işlemler için hangi servise / ustaya gidiyorsun peki sanayiide, eli Alfaya yatkın olan, bilgi paylaşman mümkün mü?

Muhsin | Samsun

Ugur55

Aracım hala garantide oyuzden servise ankaraya gidiyorum mecburiyetten.samsun sanayıde cok aradım alfadan anlayan ustan ama cidden yok malesef.
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,