Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 araç koruma sistemi devre dışı hatası???

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Deniz

Geçmiş olsun aynı durum başıma gelmişti anahtar çıkmamıştı yerinden bende anahtarın içerisindeki asıl anahtar olan metal anahtarı yuvanın altındaki küçük deliğe sokarak çözmüştüm. Bu kaçınılmaz bir son 159 sahipleri için çünkü eski bir sistem ve artık fonksiyonunu yitirmeye başlıyor tak çıkar tak çıkar. Bunu farklı bir şekilde çözmek gerekli yenisi dünya para eskisi beş para etmez. Umarım çözebilirsin sorunu.

mertalikaymak

Abicim çoooookkkkk geçmiş olsun.Bizde 159 alalı 1 ay oldu inşallah basit bir şeydir.

ozoozo

Abi çok geçmiş olsun , baya talihsiz bir durum olmuş özellikle çekicinin girememesi sıkıntı. İnşallah kolay yollu çözersin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ufuk93

Mehmet abicim sabah bahattin abiden ogrendim cok gecmis olsun onlarda sana doğru geliceklerdi umarim en kisa surede hallolur problem cok gecmis olsun

ar.159

hepinize çok teşekkür ederim umarım ufak birşeydir

**aramızda kontak açılmadan aracı bilgisayara nasıl bağlayabiliriz bilen var mı?
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login
Geçmiş olsun aynı durum başıma gelmişti anahtar çıkmamıştı yerinden bende anahtarın içerisindeki asıl anahtar olan metal anahtarı yuvanın altındaki küçük deliğe sokarak çözmüştüm. Bu kaçınılmaz bir son 159 sahipleri için çünkü eski bir sistem ve artık fonksiyonunu yitirmeye başlıyor tak çıkar tak çıkar. Bunu farklı bir şekilde çözmek gerekli yenisi dünya para eskisi beş para etmez. Umarım çözebilirsin sorunu.

Deniz senin başına gelen aslında pek sorun sayılmaz. Olabilecek bişey ki oraya o küçük deliği koymuşlar. Burdaki sıkıntı yıkamacının onu düşünemeyip anahtarı zorla çıkarmaya çalışmak olabilir.

You are not allowed to view links. Register or Login abi bildiğim kadarı ile kontak kapalı konumda cihaz görmüyor aracın beynini.

ar.159

Dün beni mahveden tüm sorunlara sebep o lanet parca[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Mehmet Ulusoy

Sensormu ne bu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

ar.159

sağolsun Bahattin abi bugun 2 kişi gönderdi geldiler baktılar ve teşhis net kontağa elektrik gitmiyor çözüm net 15 nolu mavi sigortayı değiştir :)) nasıl keyfim yerine geldi anlatamam
yani ufacık bir sigorta arızası dün tüm günümü yedi tabi başka şeylerde olabilrdi sürekli onun korkusu vardı
yardımcı olan iyi dileklerde bulunan herkese teker teker teşekkür ederim
tabi gıyaplarında azda olsa günahlarına girdiğim  :(yıkamacılardan da bir özür dilemem lazaım bugun güvenli kamerası kayıtları geldi adamların hiç bir suçu günahı yokmuş
34 AV 0020 COMING SOON!!

Mehmet Ulusoy

Ohh çok şükür ki büyük bir sıkıntı değilmiş. Sigorta önemli herşeyde olduğu gibi

Sent from my iPhone using Tapatalk

hi_cazz

Valla kendi aracım gibi sevindim abi. Hadi büyük geçmiş olsun.

iceberg156

Önemli bir sorun çıkmadığına sevindim. Çok geçmiş olsun..

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

ar.159

hepinize teker teker teşekkür ederim sağolun
34 AV 0020 COMING SOON!!

fevkalbeser12

Çok geçmiş olsun Mehmet Ali acayip sevindim. Dün benim bile canım sıkışmıştı. Neyse ki sonunda ufak bi sigortaymış. Hadi hayırlısı olsun, böyle büyük masraf geliyor gibi hissediyorken ufacık birşeyle kurtarmanın tarifi imkansız:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ufuk93

muğlalı

geçmiş olsun bence bugün 500-600 tutar dedikleri ön sol üst salıncak işini 200 tl ye halletim çok şükür allah kimseye göstermesin ama keyfi başka ucuza halletmenin.

ar.159

teşekkür ederim herkese iyi dileriklerinden
ufuk bu arada seninkide hallolmuş geçmiş olsun
34 AV 0020 COMING SOON!!

Adalı35

Hadi geçmiş olsun. Takipteydim içimden inşallah kötü bişey cikmaz diye düşünmüştüm Nitekim öyle de olmuş. Gözümüz aydın
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

tayfun

Hadi geçmiş olsun Mehmet Ali . en büyük sıkıntımız sigorta olsun:)Allah daha beterinden sakınsın hepimizi.  he birde numaranı eksik gondermissin tekrar pm ararsan sevinirim.

Fatihob

..

ar.159

Walla bunca alfistinin bir Duası olunca ucuz yırttık teşekkür ederim hepinizi

34 AV 0020 COMING SOON!!

TRSemih

Geçmiş olsun. Cozulmesine sevindim. Bazen ilk bakilacak yere en son bakiyoruz. Basiret mi baglaniyordur nedir :)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)