Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Güncellemeler, Talepler, Öneriler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

Hangi olayda taraflı olduğumuzu düşünüyorsun Ümit abi?

sp4rc0

Olayın ne olduğu önemli değil. Şahit olduğum birkaç tartışmada o his uyandı sadece.
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login
Forumdan uzaklaştırılan insanların merkezinde yer aldığı tartışmaların yeri burası değil kendilerinin oluşturduğu platformlardır. You are not allowed to view links. Register or Login
Geçmişte, forumdan uzaklaştırılmamış  kişilerin tartışmaları da silindi... ben de yazılanların silinmemesi gerektiğini düşünüyorum. Ya da tartışma başlamadan, hararet artmadan müdahale edilmeli. Taraflı olmadan müdahale edilmeli!
Bu konuda daha önce de yazacaktım ama söz bize düşmez tabiki. Neyse yanlış anlaşılmadan konuyu sonlandirayim..

Eskiden yönetimde olduğum için biliyorum, sitede sürekli bekleyen nöbetçi amir yok ki tartışma alevlenmeden müdahale etsin hemen yangını söndürsün. Ortam sanal ama adamlar gerçek ya :)

koray_16_

herkeze slm arkadaslar dusunce olarak yazıyorum bır gezı yada organızasyon duzenlense fena olmaz hanı ... :alfisti:olrak

tolga_ozhan

herkeze slm arkadaslar dusunce olarak yazıyorum bır gezı yada organızasyon duzenlense fena olmaz hanı ... :alfisti:olrak

Zaten belirli aralıklarla çok uzun yıllardır yaptığımız birşey bu.

Gouki

Selamlar, Bülent abi'nin (You are not allowed to view links. Register or Login) önerisi ile "İkinci El" bölümünde Alfa Romeo veya uyumlu parça ilanı kısıtlamasını getiren kuralı artık kaldırıyoruz. Bu kararın forum içi dayanışmaya katkı sağlamısını temenni ediyoruz.

:alfisti:

ismet

You are not allowed to view links. Register or Login Özgünüm, şöyle bir önerim olacak:

Siteye eklenen fotoları spoiler ya da fotoğraf tag'i ile gizlemek. Biliyorsun birçok kişi telefondan giriş yapıyor. Tag olması hem kotayı korumayı sağlar hem de aynı fotoları tekrar tekrar yükleme zahmetinden kurtulmuş oluruz

Belki bir de ekşi sözlüktekine benzer troll listesi olabilir :D
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Gouki

Aylar önce Ali İhsan abiye video sayfası yapacağım diye söz verdim. Ki kendisi talep etmedi bunu, ben istedim yapmak. Hala yapacağım. O bitmeden diğer konulara bakamayacağım :)

ismet

You are not allowed to view links. Register or Login müdürümü ben konuşur ikna ederim Özgünüm :)

Tolga033

Abi seneler öncede konuya ileti yazıp yazmadığımızı gösteren simgeler gelecekti tekrardan, ona ne oldu.  :haydi: You are not allowed to view links. Register or Login

Gouki

Tolga033

Tek sorunumuz o olsun kardeşim.
Amin abi amin. Şaka amaçlı öylesine yazayım dedim zaten.  :yukari-ok:

ozoozo

@Gouki abi şöyle bir önerim olacak :

Araçların bakım tutarları,kronik sorunları,fiyatları,araçlarla ilgili soruları bir başlıkta toplarsak hoş olur , en azından meraktan her başlığa ayrı ayrı yorum atmak zorunda kalmayız.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ismet

Tek sorunumuz o olsun kardeşim.

Önceki yazdığına dair: ben de seni anlıyorum sevgili kardeşim  :arkadasim: Samimi şekilde soruyorum, var mı yapabileceğimiz herhangi bir şey?

Mesela bugün aklıma su geldi: Sana atılan bir mention gördüm. Sonra baktim yanıt yazmissin filan. Lan dedim bu çocuk gece gündüz demeden foruma hiçbir karşılık beklemeden koşturuyor, uğraş veriyor. Belki de kendi hayatından çalıp buraya koyuyor... İçimden helal olsun dedim ama sonra dedim ki içimden söylemek yetmez, bir kez de buradan söyleyeyim: ellerine sağlık Özgünüm, ellerin dert görmesin. İyi ki varsın, iyi ki bizim adminimizsin :serefe:

alihsans

You are not allowed to view links. Register or Login müdürümü ben konuşur ikna ederim Özgünüm :)
Bir kilo fıstıklı baklavaya hemen ikna olma kabiliyetim var. Doğuştan gelen bir yetenek. :D

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ismet

Bir kilo fıstıklı baklavaya hemen ikna olma kabiliyetim var. Doğuştan gelen bir yetenek. :D

Ayipsin müdürüm, sen iste sana fıstıklı künefe getiririm hatay'dan

alihsans

Ayipsin müdürüm, sen iste sana fıstıklı künefe getiririm hatay'dan
İşte dayanışma, işte aile ortamına dev bir örnek, işte Alfisti ruhu. :p
Teşekkür ederim canım müdürüm benim. :D

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ismet

Keyword: alfisti ruhu :alfisti:

Her zaman her yerde müdürüm :serefe:

ArinFırat

elimde fiatecuscan V3.4.1 fiatecuscan V2.6 multiecuscan V2.2 programları var..setuplarını siz değerli arkadaşlarla paylaşmak istiyorum,buraya nasıl yükleyeceğimi çözemedim.mod arkadaşlar isterlerse buraya yüklenmesi için mail adreslerine atabilirim. bu arada 3.4.1 benim pc de çalıştıramadım

hi_cazz

elimde fiatecuscan V3.4.1 fiatecuscan V2.6 multiecuscan V2.2 programları var..setuplarını siz değerli arkadaşlarla paylaşmak istiyorum,buraya nasıl yükleyeceğimi çözemedim.mod arkadaşlar isterlerse buraya yüklenmesi için mail adreslerine atabilirim. bu arada 3.4.1 benim pc de çalıştıramadım

Bence You are not allowed to view links. Register or Login adresine yükleyip buraya link atın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ArinFırat

umarım doğru yapmışımdır. You are not allowed to view links. Register or Login

ArinFırat

Bence You are not allowed to view links. Register or Login adresine yükleyip buraya link atın.

Sent from my iPhone using Tapatalk
bu kez tamamdır.hepimizin kullandığı Hotmail adresimizin'de dosya paylaşımı özelliği varmış bilginize,sizin verdiğiniz You are not allowed to view links. Register or Login adresini kurcalarken baktım beceremeyecem en iyisi hotmailden atayım dedim ve onedrive ı keşfettim.tavsiye ederim en azından dili türkçe

ArinFırat

fiatEcuScan 3.4.1 You are not allowed to view links. Register or Login

ArinFırat

FiatEcuScan V2.6 You are not allowed to view links. Register or Login

ArinFırat

multiEcuScan V2.2 You are not allowed to view links. Register or Login