Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halil

buraya yazıyorsan herkes altına birşey ilave edebilir,fikrini söyler..
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
buraya yazıyorsan herkes altına birşey ilave edebilir,fikrini söyler..

O zaman ankara başlığında da aynı şeyi düşünecektin abi. İşimize geldiği gibi değil.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Lbe

halil

ankara başlığı 

başlığın ismi bu.burada buluşma organizasyonları yapılıyor.asarım,keserim,dolandırırım,racon keserim  gibi konuların konuşulduğu yer değil.konuyla ilgili her türlü fikrini yazabilirsin.burada kısıtlama yok

ozoozo

ankara başlığı 

başlığın ismi bu.burada buluşma organizasyonları yapılıyor.asarım,keserim,dolandırırım,racon keserim  gibi konuların konuşulduğu yer değil.konuyla ilgili her türlü fikrini yazabilirsin.burada kısıtlama yok

O konuya 1. Sayfadan okumaya başlarsan eğer abi buluşma harici kendi aramızdaki bir sürü muhabbet döndü,dönüyor ve dönecek. Sadece buluşmalarla ilgili konuşmadık orada ne ben nede ankara ekibi. Tabi sen o sıra forumda yoktun  belki de ondan bilmiyorsun. Takılmak zorunda değilsin kimse zorla oku demiyor forumun 2049932 tane üyesi varsa eminim ki hepsi o başlığı es geçiyor ve biz kendi aramızda konuşuyoruz. Senin mantığınla yaklaşırsak forumdaki her konu kilitlenip,silinmesi gerek bu gördüğün sahibinden efsaneler başlığı evden adam kaldırmada gördü,silah çekende gördü,şeytan dürtmesi de gördü,siyasette gördü,atarda gördü gördü allah gördü aklıma gelmeyen bir sürü şey. Kaldı ki böyle bir müdahale  yetkisi sende göremiyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fatihob

O başlığa hiç tıklamıyordum, burda adı geçince istemsiz tıkladım 59. sayfada bu resmi görünce iyi tıklamıyormuşum dedim geri kapadım. :D
..

halil

müdahale gibi bir yetkim You are not allowed to view links. Register or Login moderatörüm,ne admin
forum üye olan  herkese açıktır.herkes her konu altına forum kuralları çerçevesinde fikirlerini yazabilir.topicler sizin kendi aranızda konuştuğuz,size ayrılmış  özel yerler  de değildir.herkese açıktır.mesaj yazarken de herkesin hakkını gözetmeniz gerekir.

senati

ozoozo

O başlığa hiç tıklamıyordum, burda adı geçince istemsiz tıkladım 59. sayfada bu resmi görünce iyi tıklamıyormuşum dedim geri kapadım. :D

Senin gibi çok kişi var Fatih , zaten bunu herkes söylüyor ki normal de bir şey neden baksın ki insanlar , merak eden bakar :)

müdahale gibi bir yetkim You are not allowed to view links. Register or Login moderatörüm,ne admin
forum üye olan  herkese açıktır.herkes her konu altına forum kuralları çerçevesinde fikirlerini yazabilir.topicler sizin kendi aranızda konuştuğuz,size ayrılmış  özel yerler  de değildir.herkese açıktır.mesaj yazarken de herkesin hakkını gözetmeniz gerekir.

8 kişinin konuştuğu yerde , sen rahatsız oluyorsan sen yazmazsın abi bu , bu kadar basittir. Orada şizofren gibi tek başıma konuşmuyorum konuyu tekrar incelersen , Özgün abinin paylaştığı resim , Uğur abi,Azmi abi,Erkay abi,Doğa,Oğuz aramızda dönen muhabbet ve gülüşmeler. DAha sonra burağın benim resmimi paylaşması.

Topicler bize ayrılmış özel yerler değildir biz kimsenin başlığına tecavüz etmiyoruz, yada girip kendi resmimizi paylaşmıyoruz ancak bize ayrılan bir başlık ve sadece bizi ilgilendiren yerde de milletin anasına,bacısına sövmüyoruz yada hakaret etmiyoruz , kendi aramızda sohbet ediyoruz kaldı ki bu ne 1 kişi nede 2 kişi , 8 kişi aynı muhabbetten konuşuyor ve keyif alıyor bir tek sen rahatsız oluyorsun o zaman okuma abi.

ozoozo

:kahve:

Sana ne oluyor birader ? ne gerek var kahve mahve gel ben sana içireyim kahve. Gün mü doğuyor muhabbet izlemek için :)

senati

Sana ne oluyor birader ? ne gerek var kahve mahve gel ben sana içireyim kahve. Gün mü doğuyor muhabbet izlemek için :)

kardes muhabbetine baksana sen. forumdan zevk aliyorum sayenizde. aman zevk dedim sen simdi bana zevk de verirsin gelirsem hahaha

ozoozo

kardes muhabbetine baksana sen. forumdan zevk aliyorum sayenizde. aman zevk dedim sen simdi bana zevk de verirsin gelirsem hahaha

Muhabbetim sensin :) sana zevk aldırabiliyorsam ne mutlu bana günde 1 avuç fındık iyi gelir derlerdi inanmazdım hakikaten öyleymiş. Gelmene gerek yok ben istanbul buluşmalarına çok geldim ama geldiğimde seni aradım bulamadım kısmet diğerlerine.

senati

daha cok ara bir dahakine :haydi:

ozoozo

Öpüyorum gözlerinden aslan parçası. Önce Allaha sonra bana emanetsin

erdem1904

açıklama kısmı  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Rotweiler

Mindfuck oldum.
Nası bi türkçesi var yazanın. Yüce isa.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

senati

Öpüyorum gözlerinden aslan parçası. Önce Allaha sonra bana emanetsin

haha ozdemir miydi ismin neydi seviyorum seni komiksin valla. sen bulusmayi bekleme bence atla gel icmedigin kahveleri icireyim yasamadigin zevkleri yasatayim sana. kesinlikle art niyet yok .

ALP

156 2.5 v6 1999 Giulietta 1.6 jtdm 2013

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Adalı35

öksoz nedir ya :D
Iyiymis gerçekten ☺☺
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

OnurCangir

Jarz dinomosu nedir asıl, okumaya çalıştım dilim kitlendi...

ismet

bu araba yanlış hatırlamıyorsam istanbul'da 17.500e filan ilandaydı hatta sahibi ile telefonda uzunca bir süre konuşmuştuk... porcu olanın eline düşmesi yazık olmuş :)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

erdem1904

bu araba yanlış hatırlamıyorsam istanbul'da 17.500e filan ilandaydı hatta sahibi ile telefonda uzunca bir süre konuşmuştuk... porcu olanın eline düşmesi yazık olmuş :)

İsmet bu 156 yıllardır benim takip edebildiğim 2009 dan beri sürekli şehir ve sahip değiştirerek ilana girer  :) Eskiden bunda 16 teledial takılıydı... Hepside para harcıyor !!! ama bir türlü adam olmuyor ki sürekli el değiştiriyor  ;) Ama bu seferki sahibinden tez zamanda Allah kurtarsın bu 156 yı :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ismet

abi senin radarından kaçabilen 156 görmedim ben daha :alkis: :serefe:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

erdem1904

abi senin radarından kaçabilen 156 görmedim ben daha :alkis: :serefe:

:) artık 166 ları takipteyim birde S**b ları :)

Bu yeni düştü çok güzel makina :) Param yok diye paylaşıyorum :)

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2