Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

06 H 9565 le aranızdayım

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DorukTOLUNAY

5 Ay önce aldıgım alfam dan selamlar   :D :D

alihsans

Hoş geldiniz.
Ankara ekibiyle tanışmak isterseniz yarınki kahvaltıya katılabilirsiniz.
:alfisti:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Adalı35

hoşgeldiniz. :alkis: kazasız belasız sürüşler :nazar: :alfisti:
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

DSB

DorukTOLUNAY

Hosbuldum Cok tesekkur ederim kahvaltıya katılmak cok isterdim ama suan ankarada değilim insallah bidahaki sefere ..

halil

aracınız satılık .sahibinden de ilanı var

You are not allowed to view links. Register or Login
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

DorukTOLUNAY

piyasayı merak ettıgım için koydum .

DorukTOLUNAY

Eğer satabilirsem 2005 uzerı alfa romeo 147 almayı dusunuyorum .

Tolga033

Hosgeldiniz. Ufak degisimler ile daha da guzel olur bu 147. :)

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

DcD-Semih

Hoşgeldiniz, güzel bir 147 fakat nacizane birkaç önerim olacak; öncelikle tampon altı lipi, kapılardaki krom çıtalar ile kapı kollarındaki krom kaplamalar sökülürse şayet çok daha şık bir Alfa olacağına eminim. Son olarak bir yada iki beden büyük bir jant ile yemede yanında yat olur.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

DorukTOLUNAY

ben böyle daha cok sevıyorum alfamı :D  acık hava filtresi dusunuyorum bırde egzos kazanını nasıl kuculturum o var cok cırkın duruyor arkada.

cAn16

hayırlı olsun , inşallah sizi üzmemiştir bu 5 ay süre zarfında  :D

Maşallah  :nazar:
2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp

esatay

2004 147 distinctive
2014 Giulietta 1.4 m.a tct distincive
2015 Giulietta 1.4 m.a tct distincive
2016 Giulietta JTDM süper tct

DorukTOLUNAY

tesekkur ederim üzme ne kelime opel vectradan sonra bıraz kucuk geldı ama bıdaha baska arabaya bınmem dedım  :D

vieri

Alalı baya olmuş ama hayırlı olsun.  :) Ben de vectra kullandım bir aralar.Arada tabi bir segment farkı var.Küçük gelmesi normal onun için.Ama 147'nin içi dışarıdan göründüğünden çok daha geniş.En azından ilk defa 147'ye binenlerin söyledikleri bu.

DorukTOLUNAY

tabıkı araba tam 4 kişilik 5 inci kisi oldugunda bıraz arkada sıkısıyorlar tabi  yetişkin kişiler için konusoyurm ama alfanın ruhu cok farklı .

Gouki

DorukTOLUNAY

Hoş Bulduk tekrardan cok tesekkur ederım alfisti ailesine bu kadar ilgi beklemiyordum.

Zafo

Yukarıda biri yazmış ama farklı olarak önerim; kapı çitalarını araba rengi yapın ve ayna kapaklarını kromlarla değiştirin. Bence daha tatlı ve az da olsa kalıplı durur.
Benim 147 gri olmasına rağmen yine de ayna kapaklarını krom yapmayı düşünüyorum, bulabilirsem. Arabaya çok başka hava katıyor.
Yine de zevkler ve renkler tabi ki:)) :clover:
Ruhumuz olmadan sadece birer makineyiz.

DorukTOLUNAY

Yukarıda biri yazmış ama farklı olarak önerim; kapı çitalarını araba rengi yapın ve ayna kapaklarını kromlarla değiştirin. Bence daha tatlı ve az da olsa kalıplı durur.
Benim 147 gri olmasına rağmen yine de ayna kapaklarını krom yapmayı düşünüyorum, bulabilirsem. Arabaya çok başka hava katıyor.
Yine de zevkler ve renkler tabi ki:)) :clover:
renkler ve zewkler tartısılmaz bu cıtalar benım hosuma gıdıyor arka kapı kolu kromlar olmadı yaptıkdan sonra bende dedımde kıyamadım cıkarmaya coupe havası olan arabaınn kapılarını bellı ettık :D

DorukTOLUNAY

ön far altı cıtalarıda krom dusunuyorum ama onları bulamadım hiç bi yerde

ismet

Hoşgeldiniz. Aracı satıyor olduğunuz için öneride bulunmaya gerek yok. Kazasız belasız...
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

DorukTOLUNAY

Hoşgeldiniz. Aracı satıyor olduğunuz için öneride bulunmaya gerek yok. Kazasız belasız...
buraya satmak için kayıt yaptırmadım satma sebebim eger satılırsa 2005 uzerı kasayı almak ıcın keyfii satıyorum .

ismet

Doğrudur. Zaten ben burada satiyorsunuz demedim.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

tolga_ozhan