Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta alma aşamasındayim

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erman01

Arkadaslar öncelikle hepinize selamlar. Lafı çok uzatmadan sizinle paylaşmak istediğim bir konu var. Aslında bir nevi kiyaslamada sayılabilir.  Bir iki gün içerisinde bir araç alma asamasindayim. Gönlüm daha önce hiç alfa sahibi olmamama ragmen Giulietta dan yana ancak etrafimdaki herkes jetta diye baskı yapiyor. Araci krediyle alacağım için satarken zarar etmemi istemiyenler bu baskiyi yapıyor. Ama ruhum Giulietta diyor :) özetle 2014 model 1.6 jtd dist. bir arac buldum 61 e . Diğer arac ise 2012 1.6 dizel jetta higline fiyati ise 64. Gönlüm alfadan yana. alfayi diyelimki seneye satiyorum bana zarari gercekten anlatilan kadar olurmu? Araniza katilmam an meselesi :)

max-ime

Bit Vw yada Honda değil tabiki, ancak Giu'nun gayet oturmuş bir piyasası var, tolere edilemeyecek düzeyde zararınız olmaz.

Hatta ötv ve mtv'nin zamlanması sözkonusu, eğer zamlanırsa kar bile edebilirsiniz :)

alihsans

Jetta ile Giulietta arasında kalmak gerçekten zor bir durum. Birbiriyle neredeyse hiç ortak noktaları yok. Nasıl bu ikileme girdiniz anlayamadım.  :D
Aldığınız araca başkaları binmeyecek, gönlünüz hangisine kayıyorsa onu alın. Kendinizi ikisinin de şoför koltuğunda düşünün. Hangisine daha çok yakıştıysanız onu alın.

İkinci elde Jetta büyük ihtimal daha kolay satılacaktır ama.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Adalı35

bende tam tersi bir durumdan bahsedildiğini duydum bu ötv ve mtv konusunda You are not allowed to view links. Register or Login . sıfır araç satışında ki daralmadan dolayı ötv indirimine gidilmesi konusunda  sektör baskısı olduğu ve hurda araç indirimi, ötv indirimi vb destekler ile otomotiv sektörünü bir nebze rahatlatmak istedikleri gibi şehir efsanaleri :)
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

erman01

Peki fiyat nasil sizce 2014 jtd dist 61 bin

OğuzCanAlantor

Giuliettada satarken zarar ederek satmak yüksek ihtimal ama karşılaştığı araç jetta , mantıkla araç alıcaksanız jettayı seçin derim ama sürüş keyfi hissiyatsa tabiki Giulietta

fatihmehmet

You are not allowed to view links. Register or Login
Peki fiyat nasil sizce 2014 jtd dist 61 bin

Şuan 71 bine (iyi fiyat alınarak) baz donanım jtd dist. alınabiliyor. Bahsettiğiniz araçta sanırım makyajlı kasa. Fiyatta biraz daha indirim isteyebilirsiniz. Zira 2. El kredi çekeceksiniz ve 0 arac kredisine gore daha yüksek faiz ödeyeceksiniz

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Utku

Jettanın ikinci el piyasası dışında giuya hicbir alanda kurabilecegi bir ustunluk You are not allowed to view links. Register or Login tasarım ne malzeme kalitesi ne surus zevki nede cekecegi ilgi.o odun tasarımı ve meksika uretimi ucuz plastikleriyle nasil bu kadar satiyor oda ayrı tez konusu.

kaldıki 61 e makyajli giu gayet uygun, edeceginiz zarar minimum seviyede olur satarken.

Bir dakika bile dusunmeyin, giu alın.her gordugunuzde sizi ne kadar heyecanlandiracagini dusunun
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

erman01

Giu ye bir adım daha yakınım zaten. Peki bir konuda daha fikrinizi alsam. Aynı paraya 2014 makyajli kasa dist paketmi yoksa 2012 dist + cam tavanlı spor paketmi mantikli bir tercih olacaktır?

master

Tercihlerinize bağlı.

Satma sıkıntısı yaşamak istemiyorsanız Jetta'yı ilana koyduktan sonra 4 saat içinde satarsınız diye düşünüyorum. Giulietta o kadar kolay satılmaz. Araç kötü diye değil Alfa Romeo önyargısından dolayı.

Jetta'nın malzeme kalitesi daha iyi, işçiliği daha iyi, konforu daha iyi.

Giulietta'nın tasarımı, yol tutuşu, içindeyken verdiği hissiyat, sürüş keyfi daha iyi.

Ha bir de bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama genel anlamıyla Giulietta daha sorunsuz :) Sorun çıktığı takdirde de servisleri kesinlikle Doğuş grubundan daha iyi. Doğuş acayip kötü servis politikasıyla nam salmış bir grup.

Jetta ailenizin size uygun gördüğü, önce aileler arasında karar verilip sizinle tanıştırılan iyi aile kızı, Giulietta ilk görüşte aşık olup sonra onunla birlikte olmak için her şeyi yaptığınız, herkesin peşinden koştuğu ama sizinle olan kız.

Bilindik ve denenmiş formül mü yoksa kendi kalbinizin sesi mi, o da size kalmış.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

ar.159

Jetta'nın malzeme kalitesi daha iyi, işçiliği daha iyi, konforu daha iyi.
Önder bilmiyorum hiç jettaya bindin mi ama ben nerdeyse hergün biniyorum ve tarafsız olarak ta açık olarak söyleyebilirim ki jettanın malzeme kalitesi berbat meksika üretimden dolayıda işçilik de berbat kalite olarak kardeşi golf ile aralarında dağlar var

Jetta ailenizin size uygun gördüğü, önce aileler arasında karar verilip sizinle tanıştırılan iyi aile kızı, Giulietta ilk görüşte aşık olup sonra onunla birlikte olmak için her şeyi yaptığınız, herkesin peşinden koştuğu ama sizinle olan kız.
aynı benzetmeyi alfa alırken ben abime yapmıştım oda ford yada wv diye bahsederken o iyi aile kızıyla evlenisem aşkımdan derbeder olurum onu her gördüğümden içim cızz eder demiştim vaktiyle :) ve alfada aşkın ömrü hiç bir zaman 3 yıl değil

Jettanın ikinci el piyasası dışında giuya hicbir alanda kurabilecegi bir ustunluk You are not allowed to view links. Register or Login tasarım ne malzeme kalitesi ne surus zevki nede cekecegi ilgi.o odun tasarımı ve meksika uretimi ucuz plastikleriyle nasil bu kadar satiyor oda ayrı tez konusu.
üstad tezi ben yaptım ben 55 bine 159 alırken komşun aynı praya jetta aldı çoğu zman sakladı kimi zman açık etti 159 a her zaman içi gitti
ama adamın 55 e aldığı arabayı şimdi 64 veriyorlar
ne alacaksın satarsan diyorum gönlünden geçen arabaları sayıyor audi bmw bilmem bilmem ne ama diyor heralde passat alırım zarar edecek param yok diyor
sonuç olarak adam zarar etmemek için istemeye istemey wv alıyor diğerleride aynı düşüncede davranıyor düşünceler böyle çoğalırken wv ne olan talep iyice artıyor talep artıkça piyasası yükseliyor wv ise talebi güzel kontrol ediyor ve her zman canlı tutmak için 3 ay bekleme çekiyor sonuç sürü psikolojisi ve piyasa şartlarından dolayı kısır bir döngüye girerek zorla alınan wv furyası al sana tez
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

tolgahan_

DcD-Semih

Karşılaştırma Golf ile Guiletta arasında olsa tamam ama Jetta kesinlikle ederinin aracı değil. Mqb platformunun hiçbir aracı hoşuma gitmiyor fakat Jetta ya ayrı bir soğuk bakıyorum. Gerçekten düşük malzeme kalitesi mevcut, Guiletta dan daha kötü. Hissiz direksiyon tepkileri, esp ye dayalı suni bir yol tutuşu olan benim nazarımda kötü bir araç. Golf ile kıyaslansa dediğim gibi eyvallah derim Golf malzeme kalitesi ile konforu ile iyi bir araç, ruhsuz ve keyifsiz ama iyi bir araç. Fakat dediğim gibi Jetta kesinlikle o paraların aracı değil.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

ozoozo

bence 1 tane jetta 4 tane giuliettayı alır.

h.t

Jetta mı dedi biri :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

OğuzCanAlantor

Hocam sizin doblo kırmasında LPG var diyorlar ?

Lbe

Hocam sizin doblo kırmasında LPG var diyorlar ?

Fakir adam ne yapacağını şaşırmış işte..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

csumer

Jetta Mqb platformunun Meksikada üretilen aracı. Jetta mantık aracıdır. Alırsın, 1 gün sonra satışa koyarsın 2 gün sonra satılır. Giulietta ruhu olan bir araç. Mantık değil fantezi tüketimi. Arabanı kitledikten sonra dönüp arkana baktıracak bir araç. Trafikte ışıkta durduğunda bakışları üzerine çeken bir araç. Aynı Jetta ile ışıkta durduğun zaman kimse bakmaya tenezzül etmiyor, çünkü aynı araçtan 35.000 tane görebiliyorsun. Giulietta insanın kendini özel hissettirmesini sağlayan bir araç. Satışa koyduğundan 2 gün sonra değil 1 ay sonra satarsın belki ama kullandığın her andan memnun kalırsın.(Süspansiyonlar dışında  :D Onları biraz sert ayarlamışlar  :) )

Giulietta mantığını özellikle fiyatta kazanıyor. İşte 2014 modelini 61'e bulabiliyorsun. Kimseye sıfır almasını önermem. İkinci el aldığın zaman '' İkinci eli tutulmuyor zarar ettirir'' lafından da kurtarıyosun. 61'e 2014 model sıfır arabaya bin başkan. Emin ol pişman olmayacaksın.
Cimbom Başı Dik Yürür..

csumer

İkinci elinde zarar edermiyim sorusuna gelince. Mantıklı fiyata mantıklı bir Giulietta alırsan satarken kar bile edersin, kullandığın Km'ler de cabası.
Cimbom Başı Dik Yürür..

Tolga033

KUY65

Giulietta insanın kendini özel hissettirmesini sağlayan bir araç.
Bence aynı zamanda özel insanların kullandığı bir araç. Araçlara metal yığını ve yatırım olarak bakmayan, hayatı zevk alarak yaşayan insanın alacağı bir araç, her Alfa Romeo öyle gerçi  :rock:
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

tolgahan_

Jetta Mqb platformunun Meksikada üretilen aracı. Jetta mantık aracıdır. Alırsın, 1 gün sonra satışa koyarsın 2 gün sonra satılır. Giulietta ruhu olan bir araç. Mantık değil fantezi tüketimi. Arabanı kitledikten sonra dönüp arkana baktıracak bir araç. Trafikte ışıkta durduğunda bakışları üzerine çeken bir araç. Aynı Jetta ile ışıkta durduğun zaman kimse bakmaya tenezzül etmiyor, çünkü aynı araçtan 35.000 tane görebiliyorsun. Giulietta insanın kendini özel hissettirmesini sağlayan bir araç. Satışa koyduğundan 2 gün sonra değil 1 ay sonra satarsın belki ama kullandığın her andan memnun kalırsın.(Süspansiyonlar dışında  :D Onları biraz sert ayarlamışlar  :) )

Giulietta mantığını özellikle fiyatta kazanıyor. İşte 2014 modelini 61'e bulabiliyorsun. Kimseye sıfır almasını önermem. İkinci el aldığın zaman '' İkinci eli tutulmuyor zarar ettirir'' lafından da kurtarıyosun. 61'e 2014 model sıfır arabaya bin başkan. Emin ol pişman olmayacaksın.
kapıyı kilitledikten sonra ve ışıklar tespiti tecrübeyle sabit.

Lbe

Daha şimdi Giulimi seyrederek türk kahvesi içtim mesela :)

iNtEGrAL

Eğer araba kullanmak sizin için zorunluluk değilse bana göre düşünmek bile yersiz... Tabii ki giu.
-= Alfa Romeo Giulietta =-
-67 TC 644 -

OğuzCanAlantor

Daha şimdi Giulimi seyrederek türk kahvesi içtim mesela :)

Koko çekerken yakalandın diye Hatırlıyorum haberlere çıkmıştınız