Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 225/45/17 dunlop sp sport lastik takımı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Deniz

Lastikler forumdan bir arkadaşımızın post sayısı yeterli olmadığı için ilanı onun yerine ben açtım kendisi zaten birazdan ilanın altına yazacaktır.
Lastikler 225/45/17 dunlop sp sport  2011 tarihli gayet iyi durumdadır. Fiyatı: 450 TL

m_serhat

You are not allowed to view links. Register or Login
Lastikler forumdan bir arkadaşımızın post sayısı yeterli olmadığı için ilanı onun yerine ben açtım kendisi zaten birazdan ilanın altına yazacaktır.
Lastikler 225/45/17 dunlop sp sport  2011 tarihli gayet iyi durumdadır. Fiyatı: 450 TL

iritibat için 0507 383 55 47 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

cAn16

post sayısı yeterli değil , hiç yokmuş ki  :D

İhtiyacı olan arkadaşlar ilgilenecektir  :rock:

:alfisti:
2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp

bafralfa

post sayısı yeterli değil , hiç yokmuş ki  :D

İhtiyacı olan arkadaşlar ilgilenecektir  :rock:

:alfisti:

Ne güldüm ya :) Bu arada lastikler hangi şehirde ve resimleri varmı ?
2007 Alfa 159 JTD Q-tronic [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Siyah + Siyah Deri

Deniz

Lastikler istanbulda foto isterim arkadaştan yükler.
Bu arada post sayısı yetersiz hatta hiç yok ama kendisi bana alfa virüsünü bulaşıran kişidir ilk alfamı 3 yıl önce ondan almıştım. Site kayıt tarihine bakarsanız yaklaşık 6 aylık üye yine ben üye yapmıştım onu foruma fakat mesleği gereği sanal ortamlarda pek bulunamıyor kendisi polis memuru bilen vardır belki polislerin mesai saatlerini ve kendisi yeni baba oldu. Bu şekilde açıklama yapma gereği duydum çünkü ticari amaç gütmeyen ve sırf bu yüzden foruma üye olmuş birisi değil.

bafralfa

Lastikler istanbulda foto isterim arkadaştan yükler.
Bu arada post sayısı yetersiz hatta hiç yok ama kendisi bana alfa virüsünü bulaşıran kişidir ilk alfamı 3 yıl önce ondan almıştım. Site kayıt tarihine bakarsanız yaklaşık 6 aylık üye yine ben üye yapmıştım onu foruma fakat mesleği gereği sanal ortamlarda pek bulunamıyor kendisi polis memuru bilen vardır belki polislerin mesai saatlerini ve kendisi yeni baba oldu. Bu şekilde açıklama yapma gereği duydum çünkü ticari amaç gütmeyen ve sırf bu yüzden foruma üye olmuş birisi değil.

Bende polisim  :haydi: :haydi:
2007 Alfa 159 JTD Q-tronic [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Siyah + Siyah Deri

Deniz

Lastikler satıldı You are not allowed to view links. Register or Login kitle bro

Gouki