Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 156 - Kapı Kolu ve Gösterge Problemi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

S.erbay

arkadaşlar 156 ımı ege tarafından aldım ben hiç soğuk görmemiş araba ankarada soğuklar başlayınca ön kapıların acma dügmeleri baslı kalmaya basladı yagladım dısardan ama cozum olmadı daha once boyle bir sorunla karşılaşan varmı?

Birde ışıkları yakınca ünlemli ışık göstergesi yanmaya başladı lambalar sağlam ama neyin uyarısı anlayamadım ?
yardımcı olursanız sevinirim.. :alkis: :alkis:

ArinFırat

Düğmenin soğuk ile alakası vardır,özellikle yıkamadan sonra soğuk havalarda basılı kalabiliyor bunun için sprey yağlayıcı kullanın.
Ünlemin soğukla alakası yoktur,açık konumdayken far, park,sis,fren ve plaka aydınlatma lambalarını kontrol edin elbet bunlardan biri yanmıyordur.

iceberg156

You are not allowed to view links. Register or Login
arkadaşlar 156 ımı ege tarafından aldım ben hiç soğuk görmemiş araba ankarada soğuklar başlayınca ön kapıların acma dügmeleri baslı kalmaya basladı yagladım dısardan ama cozum olmadı daha once boyle bir sorunla karşılaşan varmı?

Birde ışıkları yakınca ünlemli ışık göstergesi yanmaya başladı lambalar sağlam ama neyin uyarısı anlayamadım ?

Soğuk havalarda kapının takılı kalması görülebiliyor. Aynı şeyi bende senelerdir yaşıyorum. Sprey yağlayıcı sağlıklı bir çözüm oluyor.

İkaz lambası konusunda da eğer görünürde bir şey göremiyorsanız plaka lambalarına bakın. Orası gözden kaçabiliyor.

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

blueoyester

kapı düğmesinde wd 40 çok başarılı bagajda mutlaka olması gerekenlerden.
you are my desire alfa romeo
[url="http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg"]http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg[/url]

yurt80

Kapılar için sprey iyi bir çözüm. Arıza lambası içinse plakadaki ampüller dahil hepsini kontrol edin mutlaka biri yanmıyordur. Eğer hepsi yanıyor ancak hala arıza veriyorsa park ampülleriniz orjinal olmadığı için arıza lambasını yakıyor olabilir.

Gouki

Düğme için wd40. Uyarı için tüm ampüllerin kontrolü, varsa hata mesajının okunması. Forum için başlıkların daha düzgün olması.

tolga_ozhan

Kapıyı açınca, iç yan tarafta tam kilidin karşısına gelen tors başlıklı bir vida göreceksiniz. O vidayı söküp WD-40'ı o delikten uygulamadığınız sürece yağlama çözümü uzun süreli olmaz.
Zaten o vidanın deliği o iş için var.

S.erbay

cok tesekkur ederim uygulamalar başarılı oldu :)

umtu06

Kapıyı açınca, iç yan tarafta tam kilidin karşısına gelen tors başlıklı bir vida göreceksiniz. O vidayı söküp WD-40'ı o delikten uygulamadığınız sürece yağlama çözümü uzun süreli olmaz.
Zaten o vidanın deliği o iş için var.

Süper bilgi. Like!  :haydi: