Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 156 - Kapı Sensörünün Yeri

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login
166 da olayı Huseyin ustada basit bir role ile çözmüştü ama Dediğin gibi 159 da o ise yaramıyor sorun ise Kapıların otomatik kitlenmesi degil benim aldığım modülde adam onu çözmüş kontaktan bir kablo çekiyorsan modüle kontak açılınca sistem devre Dişi kalıyor asil sorun 159 da aynaların beyinleri ayrı ayrı hem sol kapıda hem sağ kapıda beyin var haliyle sistem daha Karışık ve sağ Kapıdan son Kapıya kablo çekmek gerekiyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Abi eğer sorun sadece sol Kapıdan sağ Kapıya kablo çekmezse çok zor bir iş olmasa gerek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ar.159

Walla benim aldığım ayna Modülü baya Karmaşık bir semaya sahipti 40 dk debelendik baktık olmuyor vazgeçtik :(

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Deniz

Bulamadım tetikleme kablolarını kapı soketlerini yerinden söküp denedim hemde. 3. teşebbüsüm ve başarısız oldu buda. Senin montaj yaptırdığın yer nerede abi bir ona uğrayayım olmadı You are not allowed to view links. Register or Login

ar.159

Bulamadım tetikleme kablolarını kapı soketlerini yerinden söküp denedim hemde. 3. teşebbüsüm ve başarısız oldu buda. Senin montaj yaptırdığın yer nerede abi bir ona uğrayayım olmadı You are not allowed to view links. Register or Login
alfa maslak bahattin ustanın yeri
çok zor değil aslında kutunun içinde bir kablo demeti var yaklaşık 10 kablonun olduğu
bir tane hat bulucu alıyorsun(tam olarak adının ne olduğunu bilmiyorum elektrii alınca ışık yapan zımbırtı) onu tek tek kablolara tutuyorsun o sıra kapıyı kumanda dan açıp kapıyorsun hangiside ışık yakarsa o biz bu ctesi utkuyla ordayız çık gel yaptırırız fazla uğraştımıda sakata sokarsın
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Deniz

alfa maslak bahattin ustanın yeri
çok zor değil aslında kutunun içinde bir kablo demeti var yaklaşık 10 kablonun olduğu
bir tane hat bulucu alıyorsun(tam olarak adının ne olduğunu bilmiyorum elektrii alınca ışık yapan zımbırtı) onu tek tek kablolara tutuyorsun o sıra kapıyı kumanda dan açıp kapıyorsun hangiside ışık yakarsa o biz bu ctesi utkuyla ordayız çık gel yaptırırız fazla uğraştımıda sakata sokarsın
Kutu dediğin nedir abi kapı içerisindeki siyah kutudan mı bahsediyorsun ? Ben arabandan kapıya gelen soketi deniyorum. Kapı döşemesi içerisindeki siyah kutuya mı bakmam gerekiyor yoksa ? inat ettim yapacağım hanımın alay konusu oldum resmen.

FerdiKahraman.oLYmqOs

Ön kapilalara taktirdim bende isikli logo. Benim elektrikcim oldukça iyidir bu konularda fakat kapı içlerinde direkt cereyan kablosu yok ve digerleride ise yaramıyor bizde mecburen tam kapı arasındaki soketin oradan küçük bir delikle isi hallettik on numara oldu diyebilirim :) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

DcD-Semih

Şu kapı altı sensörleri hep aklımda güzel de bir uygulama fakat bana nedense hep çok gereksiz geldi. Yani hava karanlık olduğunda kapıyı açtığımda yere vuran logo çok dikkatimi çekmiyor. Oysaki mesela dikiz aynasına hafif tonda yanan ve orta konsolu aydınlatacak bir ampül koymak ambians aydınlatmaları kullanmak bence bir nebze daha güzel. Sadece ben mi böyle düşünüyorum yoksa ?
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

FerdiKahraman.oLYmqOs

Şu kapı altı sensörleri hep aklımda güzel de bir uygulama fakat bana nedense hep çok gereksiz geldi. Yani hava karanlık olduğunda kapıyı açtığımda yere vuran logo çok dikkatimi çekmiyor. Oysaki mesela dikiz aynasına hafif tonda yanan ve orta konsolu aydınlatacak bir ampül koymak ambians aydınlatmaları kullanmak bence bir nebze daha güzel. Sadece ben mi böyle düşünüyorum yoksa ?
Daha önce denedim öyle birşey tam olarak sizin dediğiniz gibi olmasa da ama sürüşü etkiliyor gece yolculuklarında oralardaki ışıklar benim için öyle en azından

umtu06

Ön kapilalara taktirdim bende isikli logo. Benim elektrikcim oldukça iyidir bu konularda fakat kapı içlerinde direkt cereyan kablosu yok ve digerleride ise yaramıyor bizde mecburen tam kapı arasındaki soketin oradan küçük bir delikle isi hallettik on numara oldu diyebilirim :)

elektriği sigorta kutusundan almışsınız. ;) Elektrikcin hakkaten işi biliyormuş.

FerdiKahraman.oLYmqOs

Aynen hocam sigorta kutusundan aldık elektriği en ufak bir sorunda sigorta artıracak ve olası bir ariza ve yangının önüne gecicek ;)

umtu06

benim 4 lü daha kutusunda duruyor. takamadım. hava biraz ısınsın. yardım isterim :)