Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 159 Jtdm Arka Difuzor

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adza

eski sahibi çok iyi olduğunu söylemişti hiç taktırmadım. Babam da arada kullandığı için ve sürekli linea dan sonra benimkine geçince hassas kullanım tarzı olmadığı için ben hiç girişmedim yay işine. jantlarım da fakir jantı 16" zaten :D 17 istiyorum forumda satılık olana niyetliyim de hadi hayırlısı :)

Gouki

159'um olsa ve yay arıyor olsam dakika düşünmez ben alırdım kardeşim. Sert algısı var ama Eibach'lı 147'mden pek de farkı yoktu H&R'li Mito'mun. Zaten orjinal amortisörlerle kullandığımız için konfor beklentisi ne kadar doğru ki.  You are not allowed to view links. Register or Login

Adza

Bana kalsa daha iyi, ama babam zaten altını sürtüp duruyor :D bir de yay taksam arabanın anası ağlar. Bursa'da düzgün yol da yok. Kıyamıyorum açıkçası Özgün Abi :) You are not allowed to view links. Register or Login

ufuk93

Novitec'in yayıda fena sayılamaz

erdinc.turkarslan

Hayırlı olsun araba doğru seçim kazasız belasız keyfini çıkar

ES53

Tesekkur ediyorum arkadaslar.Eibach onerir misiniz ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login
Tesekkur ediyorum arkadaslar.Eibach onerir misiniz ?

Hazır novitec fiyatı uygunken alın derim.

ES53

Novitec kullanan var mi ? Varsa fotograf gormek isterim ornek olarak

hi_cazz

Novitec kullanan var mi ? Varsa fotograf gormek isterim ornek olarak

Ben kullanıyorum. Benim konuma bakabilirsiniz. Şuan foto yükleyemiyorum.

ES53

Mobilden giriyorum konunuzu bulamadim hocam link verme sansiniz var mi ?

Adza

hi_cazz

Mobilden giriyorum konunuzu bulamadim hocam link verme sansiniz var mi ?

Biraz geç oldu kusura bakma. Gerçi Uğur vermiş ama tam yayın olduğu Sayfayı vereyim ben size.

muğlalı

Alfisti ailesi gunaydin.simdi benim aracta soyle bir sikinti var.aracin yakisi normal ama yol bilgisayari 0 lasamda 17 lt nin asagisina dusmuyo.90 km sabit hizla 20 lt gosteriyo anlik.bugun 20 km duz yolda sifirladim ortalama 17 lt :) bu yazilimdan dolayi olabilir mi ?

aynı sorun bendede gaza bastıkça tüketim düşüyor öreneğin aracı boşa saldığımda 50 lt gösteriyor anlık tüeketim benim araçta yazılımlı.

ES53

Alfisti ailesi gunaydin.simdi benim aracta soyle bir sikinti var.aracin yakisi normal ama yol bilgisayari 0 lasamda 17 lt nin asagisina dusmuyo.90 km sabit hizla 20 lt gosteriyo anlik.bugun 20 km duz yolda sifirladim ortalama 17 lt :) bu yazilimdan dolayi olabilir mi ?

aynı sorun bendede gaza bastıkça tüketim düşüyor öreneğin aracı boşa saldığımda 50 lt gösteriyor anlık tüeketim benim araçta yazılımlı.

Onu cozdum hocam yo bilgisayarindan k yi l ye cevireceksiniz

Rotweiler

Biz kahvaltıda ne anlattık sana? Ohoooo
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

muğlalı

hallettiğimi unutmuşum okadar çok şey yaptım ki

ES53

Arkadaslar You are not allowed to view links. Register or Login ten alisveris yapaniniz var mi ? filtre seti alacagim bakim zamanim geldi.Filtre setinin orjinal oldugu yaziyor.Mazot filtresi dahil 175 Tl fuji marka.orjinalide 233 tl.nasil sizce fiyat.aracim 52 bin kmde mazot filtresinide degistirmem gerekir mi ?

Bizim 159 larin bakim araligi 10 bin mi 15 bin mi bu arada ?En son bakima benden onceki sahibi 8 bin km once filan sokmus. Kac lt yag aliyor ?

Kafama takilan baska bir sorunda aracta bluetooth yok ama telefon simgesi var direksyonda.Bu blue me denilen arac neye yariyor ?

Bundan baska birseye ihtiyac var mi telefonla baglanti kurabilmek icin.

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login forumdan arkadaşımız olan Sercan Keklik'e aittir. Orjinalcidir kendisi. Sitede de genelde orjinal ürünler var. Olmayanlarıda belirtiyor zaten.

Bakım aralıkları 10000km idealdir.

Aracınızda blue me varsa o parça öyle Çalışır. Yoksa çalışmaz.

Gouki

Belli ki işin "difüzör" kısmı bitti. Belki bir gün kendinizi ve aracınızı tanıtan bir konu açmanız dileklerimle bu konuyu kilitliyorum.