Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159'a Veda, Giulia'ya Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halil

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu yukardaki gündelik araç klasmanına pek girmiyor bence Serkan, daha çok concept gibi duruyor. Benim beklentim aşağıdaki gibilerdi:

bu şekilde piyasaya çıksın ,Alfa satış rekorları kırar.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

max-ime

1.4 140bglik versiyonu da olsunki, alabilecegimiz fiyatlarda olsun.

hi_cazz

Eğer 159daki gibi en düşük motor hacmi 1800cc ya da daha yüksek olursa hiç rekor falan kırmaz. Kaldı ki Marka'nın piyasası göz önüne alınırsa yine de aşırı bir satış söz konusu olamaz. Umarım ben yanılırım.

Şu da var. Eğer malzeme kalitesi en az 159 kadar iyi olmazsa içi boş bir tasarım olur. Inşallah maliyet uğruna sert plastiklere boğmazlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sportivo

içimdeki ses arka plandakinin yıllardır beklediğimiz spor sedan olduğunu söylüyor.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

milano 75

ben ciddi ciddi çok beğenceğimiz bişey çıkacağını düşünüyorum,maseratiyi görmeyin o sadce test karoserisi,kasa henüz ortalıkda gözükmüyor.şaseyi,yürüyeni test ediyolar,sonra kasa çıkcak tam olarak diyorum.özgünün attığı ikinci foto bir ipucuysa 159 un hırçın asi duruşu bi şekilde korunacak sanki.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Fatihob

..

alperbatur

Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum, nette bakınırken şu linke rastladım;

Heyecanla gelişmeleri bekliyoruz.

Kibitzer

Biri C180 AMG'ye çok fazla benzemiş.

alperbatur

Arkadan görünüşü kastettiniz sanırım. Benim pek hoşuma gitmedi arka perspektif ama ön fena değil.

Aslında nasıl göründüğü kadar, hatta daha fazla hangi fiyat aralığına yerleştirileceği. 100-120 arası olursa giulietta kadar başarılı olma ihtimali var. Tabi enteresan bir motor seçeneği ile birlikte gelmezse.

Kibitzer

Arkadan görünüşü kastettiniz sanırım. Benim pek hoşuma gitmedi arka perspektif ama ön fena değil.

Aslında nasıl göründüğü kadar, hatta daha fazla hangi fiyat aralığına yerleştirileceği. 100-120 arası olursa giulietta kadar başarılı olma ihtimali var. Tabi enteresan bir motor seçeneği ile birlikte gelmezse.

Hayır önden görüşünü kastettim. Özellikle şarj istasyonu gibi bir sütunun yanındaki resimdeki siyah olan çok fazla benziyor bence.

Fiyat konusu çok hassas özellikle ülkemizde. Eğer çok dikkat edilmezse gerçekten tutkunu olmayanlar hemen "ya bu parayı bmwye mercedese audiye veririm" diye yapıştıracaklardır.

milano 75

tr piyasasında işleri zor bencede o segmentte bi alfa için.motor ufak olsa kaçmaz denir,tbi falan gelse hiç yemez,zor iş.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ealprsln

arkadan itişli olacağı söyleniyor. 1.4 (140&170 hp) ve 1.8 (240 hp) sıralı 4; ayrıca max. gücü 510 hp kadar çıkabilen  3.0 V6 olacak. 3.0 litre motorda Q4 opsiyon olarak alınabilecek. QV donanım seviyesi sadece 3.0 motor seçeneği ile gelecek. Tahminimce sıralı silindirlilerde ''QV line'' olarak hali hazırda Gui için satın alınabilen donanım seviyesi Giulia'da da olur.  15 Haziran 2015 te lansmanın yapılacağını açıkladılar.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

chao

1.4 170 Distinctive + TCT + cam tavan + siyah + bose canavar kombinasyon olur beni keser :D
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

wolkanku

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ar.159

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bunu daha önce paylaşmıştım test aracina baktığımızda bu olma ihtimali yok gibi scuetto cok büyük ve kıvrımlar tutmuyor bana en yakın bu geliyor[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

muğlalı

bnce 2 side değil dh de başka resmi vardı o olur zaten prototip üretilmiş artık değişmez

Rotweiler

Ogün kahvaltıda da konuşmuştuk: o kamufle gördüğümüz araçlarda gerçeğe dair tek şey yürüyen aksam. O yüzden sadece tahmin edebilirsiniz. Yani spy fotolar maalesef gerçeği yansıtmıyor olacak.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

agucba

///////////////

ar.159

İstesiğim bakış sağlam duruş soy fotoyada benziyor biraz hatları

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

leonheart

Keşke 159 daki gibi farlar yine açıkta olsa...
159 JTDM Distinctive

ar.159

Keşke 159 daki gibi farlar yine açıkta olsa...
Bunda acaip Audiye benzetmiş tasarımcı böyle olmaz zaten
34 AV 0020 COMING SOON!!

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login Özgün'ün paylaştığı fotoda önde ki araç aynen senin dediğin gibi sadece yürüyen aynı ama arkadaki canavar için aynı düşüncede değilim ;)

You are not allowed to view links. Register or Login Bu arada fotolu mesajlara alıntı yaptığımda fotolar gelmiyor ...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

csumer

VW'in Passat'da yaptığı hileyi yapıp 1.6 Dizel motoru da koysunlar şu arabaya. Multijet'in 120 beygirine ve JTDM-2 Motorun 320 NM Torkuna sahip olsun yeter.

Şehiriçinde de 7-7,5 litrelerle gezelim lütfen.
Cimbom Başı Dik Yürür..

alisto

aracın çıkış tarihi hala net değil dimi ?

leonheart

aracın çıkış tarihi hala net değil dimi ?
Haziran 2015 deniliyordu
159 JTDM Distinctive