Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 147 - Orijinal Buji Nereden Bulabilirim?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

THG

Merhaba,

Orjinal buji temin edebileceğim bir site bileniniz var mıdır ?

2008 147 1.6 105 hp

Teşekkürler.
2008 - Alfa Romeo 147 (02.09.2014 - 22.06.2017)
2007 - Subaru Forester (03.07.2017 - 29.07.2019)
2011 - Audi A3 Sportback S-Tronic (07.08.2019 - ...)

halil

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

THG

peki bu sitede orjinal Ngk'ların 350 tl olmasının sebebi nedir ? Sizin gönderdiğiniz orjinal mi ?

Orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılıyor acaba ?

You are not allowed to view links. Register or Login

halil

350 tl ye satılan bujiler 120 hp ve 150 hp lik varyatörlü modellerindir.

THG

nanotechmilas

You are not allowed to view links. Register or Login bu firmadan alıyorum, 240 liraya orjinal ngk buji almıştım 2 ay önce... birmotun parça toptancısı diye biliyorum.

agucba

Güvenilir olduğunu düşündüğünüz özel servisleri de arayabilirsiniz. Onlar size gönderirler.

Bu arada Birmot'un Toptancısı ile ne demek istendiğini anlamadım. Birmot, bunlardan (yedekparcabizde.com'dan) alıyor anlamına mı geliyor?

///////////////

nanotechmilas

You are not allowed to view links. Register or Login sanal satış siteleri normalde firma başlıbaşına bir toptancı birmotun parça distbiritörü olması gerek, banada zeki usta önerdi istanul aksarayda bir firma, yan sanayi istersen yan sanayi parçalarda var orjinal istersen orjinalde, hatta ben yan sanayi beyaz sinyal aldım ellerinde sadece orjinal ricambi olduğu için aynı fiyata orjinal yolluyorlar :) kaliteli bir firma

halil

105 hp lik 147 nin buji numaraları NGK  bkur6etb 4 adet merkez, cr7ekc  4 adet yan .bu numaralardan  da tedarik edebilirsiniz

tolga_ozhan

Bir Twin Spark'tan çıkan bujiler. Fena mix yapmışlar :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

agucba

Sonra da hayıflanır durulur, Alfa Romeo'nun motorları dandik, çabuk bozuluyor diye. Bu örnekteki gibi kullanıcılara iyi bile dayanıyorlar.  :)

///////////////

sarpgrey

Sonra da hayıflanır durulur, Alfa Romeo'nun motorları dandik, çabuk bozuluyor diye. Bu örnekteki gibi kullanıcılara iyi bile dayanıyorlar.  :)
Geçenlerde Ayvalık'ta ki 156 sahibi kardeşim Osman,izmir de aracinin bakimlarini vs yaptirdi. Bujileri kontrol ettiklerinde üzerinde 10 tl lik marea bujileri olduğunu görmüşler.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

amasyalı

ARKADAŞLAR HERKESE İYİ GÜNLER ÖNCELİKLE..
ARABAM 147 2004 MODEL 1.6 120 HP
GEÇENLERDE TRİGER İÇİN USTAMA GÖTÜRDÜM VE TRİGER SETİNİ V KAYIŞINI DEĞİŞTİRDİM.
USTAM BUJİLERİN DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNİ VE BOBİNLERDE (BİLİYORSUNUZ 4 ADET VAR) İKİ TANESİNİN ÇÜMÜRÜŞ OLDUĞUNU VE DEĞİŞTİRMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ.. FİYAT ALDIĞINDA BUJİLERİN 175 BOBİNLERİNDE TANESİ 220 TL OLDUĞUNU SÖYLEDİ.
İSTANBULDAN BİR PARÇACIYLA TELEFONDA KONUŞTUĞUMDA ARABADA BİR SIKINTI YOKSA BOBİNLERİ DEĞİŞTİRMEME GEREK OLMADIĞINI BUJİLERİN İSE 175 TL'LİK DEĞİL ORJİNAL OLAN 350 400 TL CİVARI BUJİLERLE DEĞİŞTİRMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ.. FAKAT BİR BUJİ TAKIMININ 400 TL OLMASI ÇOK SIKINTILI BİR DURUM. DİĞRE ARKADAŞLAR BAŞKA MARKA OTOMOBİLLERİNİNKİNİ 50 TL YE DEĞİŞTİRİYOR VE BU DURUM ZORUMA GİDİYOR.
AYRICA AMASYA'DA YAŞIYORUM TOPLAM 2-3 TANE ALFA KULLANICISI VAR NE ANLAYAN USTA NE DE YEDEK PARÇA TEMİN EDEBİLİYORUM..
RİCA ETSEMÖ YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM.. :-[

Gouki

Bujilerin fiyatı doğru minimum 300'dür fiyatı. 50 lira diye örnek verdikleriniz 20 binde 1 değiştiriyordur muhtemelen sizin arabanızdakilerin ömrü 100 bin kilometre.

Ha birde şimdiden söyleyim ucuz olsun diye orijinal almama gibi bir hata yaparsanız muhtemelen onları değiştirmek için de masraf yapacaksınız.

amasyalı

PEKİ HOCAM ORJİNAL BUJİLERİ NERDEN SATIN ALABİLİRİM ? BANA GÜVENİLİR BİR SİTE LİNKİ VEYA TELEFON NO VEREBİLİRMİSİNİZ ? ( FİYATI MAKUL OLMASI ŞART)

halil

orjinal alacağın bujiler ngk marka  , 4 adedi BKR6EKPA modeli, 4 adedi PMR7A modeli olmalıdır.

yukarıdaki linklerdeki yerleri arayarak fiyatlarını sorabilirsin hemşehrim..

Jaaaa!

Ben Bosch ile değişmiştim 1000 km önce memnunum suanlık Ngk' ydı benim bujilerimde onlar tabi bariz daha performanslı
M.byrkc