Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık Giuleitta TCT

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevkalbeser12

Beyler selam, malum 159 Alperuzi arkadaşımıza gidicek inşallah.  Bende hem hanımın isteğini hemde kendi isteğimi yerine getirmek için ve alfa alabilmek için Giuleitta TCT ye yöneldim açıkçası fiyatlar biraz beklediğimden fazla çıktı bütçe olarak en fazla 65 kafamdaki rakam, istediğim en büyük özellik aracın kırmızı olması eğer kırmızı değilse de dolu olması şimdilik kafamda 3 adet aday var onlarda şunlar, Önerilere açığım ayrıca civarında yöresinde satan varsa talibim:)
ÇİFTÇİLER'DEN 2012 ALFA ROMEO GİULİETTA 1.4 TCT  SPOR PAKET - You are not allowed to view links. Register or Login
...ALFA BAYRAK...2013...CAMTAVAN...DİST...OTOMATİK... - You are not allowed to view links. Register or Login
Bayandan temiz Alfa Kırmızısı - You are not allowed to view links. Register or Login
Edit: Bu mesaji ne kadar devrik yazmışım herkesten özür dilerim. Biraz acelem vardı, eee boşuna dememişler acele işe şeytan karışır:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ar.159

siyahı boşver gerçi deri koltuklu dolymuş ama kırmızıların ikiside güzel onları zorla
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Utku

Kemal cok sevindim bu habere..heralde izmir bulusmasinda etkilendin giudan :)
65 butce ile en dolu tct yi alabilmen lazim.onceligin spor paket olsun, deriyi sonradan da yaptirirsin, cam tavan da sart degil.yalniz ne olursa olsun siyah olmasin giu yu hic gosteren bi renk degil.beyazda cok var oda olmasin.kirmizi sahane olur, fumede plase olsun.

bu arada giu nun duz vitesi 159 la alakasi yok yumusacik, esin hic de zorlanmayacaktir.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

esatay

Beyaz, spor paket , cam tavanlı bi giu kullanıcısı olarak bence olmazsa olmaziniz cam tavan olmali. İstediğiniz arabayı bulmanız dilegiyle
2004 147 distinctive
2014 Giulietta 1.4 m.a tct distincive
2015 Giulietta 1.4 m.a tct distincive
2016 Giulietta JTDM süper tct

Utku

Bu arada, 63 e 2014 ler satiliyor makyajli ve dizel.
Oda aklinin kosesinde olsun, iyice kafan karissin :)
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

Erdinc küflü

Ne zaman kemal 1 saat önce 159 bakıyorduk

alisto

kırmızıların ikisinde de spor paket yok sanırım, bence Spor paketli al kesin bu bütçelere çıktıktan sonra..

metal pedallar, fırçalanmış dashboard, siyah tavan, deri koltuk.. içerdeki havayı resmen premium bi sınıfa geçiyor bence.
dış tarafı söylemiyorum bile zaten..

umarım istediğin aracı bulursun, benim araç siyah.. temizken ateş ediyor resmen :)

yalnız senin linkini attığın siyah araç olması gereken fiyattan düşük, hasar kaydı vs muhtemeldir onda..

birde bostancı da bi lacivert vardı.. bence o renk te çok şık..

ar.159

Kırmızı,ay beyazı(normal beyazla alakası yok yeni renk) ve lacivert gui deki tek seçeneklerim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

tolgahan_

merhaba beyaz spor paket cam tavan kırmızı deri koltuklu bir giu sahibiyim. bu kombinasyon her anlamda mükemmel derim. kırmızı tercih meselesi ise de alfa bayraktaki bence gayet iyi. cam tavan için bişey diyemem benim için bir kriterdi ama spor paket kesinlikle farklı bir araç hissi veriyor.

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login

65 e çıktıktan sonra 4 lira daha verilir, hem sıfır kondisyonda, hemde makyajlı kasa alınır.Üstelik spor pakette varmış.Kaçırma bunu kemal, az önce girdi ilana

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

max-ime

65 e çıktıktan sonra 4 lira daha verilir, hem sıfır kondisyonda, hemde makyajlı kasa alınır.Üstelik spor pakette varmış.Kaçırma bunu kemal, az önce girdi ilana

Cam tavan yok be Utku :)

Şuan en iyi kombinasyon Alfa Bayrak'taki lacivert duruyor. Giu arıyor olsaydım onu alırdım :)

iceberg156

Kırmızı,ay beyazı(normal beyazla alakası yok yeni renk) ve lacivert gui deki tek seçeneklerim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Laciverti bir tek ben mi beğeniyorum diye düşünüyordum  :serefe:

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

Utku

Eski kasa, 20.000 km de cam tavanlımı, yeni kasa 2.000 km cam tavansızmı.
O kadar para verip o fiat direksiyonuna tahammül edemezdim şahsen.
Yeni direksiyon gayet güzel, yalıtımda iyileştirme var, ekranda var.
Tercih meselesi tabi
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

fevkalbeser12

Şuan en iyi kombinasyon Alfa Bayrak'taki lacivert duruyor. Giu arıyor olsaydım onu alırdım :)
Aynen, hem deri koltukta yok, aradım fiyat son dediler telefonda. Bugün bi kaç gelişme oldu Giuleitta konusunda ilk olarak alfa bayraktaki kırmızı giu konsinye araçmış pek bi indirim söz konusu değil  o yüzden 66 bile hayal fiyat:) o kafadan elendi, sonra istanbuldaki diğer siyahın tramerde 3300 lira hasar kaydı var pek önemli değil o yüzden  güçlü bi alternatif olarak duruyor. Antalyadaki kırmızı Giuleitta için şöyle bi durum oldu arabanın ön sol tamponunda lokal boya var, arayıp sorduğumda dubaya sürttük dedi plakasını aldım ve Dr Eros(Mehmet) a verdim. Eşi sigortacı olduğundan arabanın kaza tutanağına kadar buldu:) araba adamın dediği gibi dubaya falan sürtmemiş bi kavşakta kazaya karışmış, kaza gene önemli bi kaza değil, ufak bi sürtme ama mide bulandıyor, birde adama tutanağı söyleyince; ya araba aslında benim değil abimin arabası onun da iki arabası var ikiside satılık öbür arabasıyla karıştırdım falan dedi o yüzden o elendi gibi.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

FB10ur

Hayırlı olsun kemal'im umarım gönlüne göre araç buluruz  :)

fevkalbeser12

Artık sende bulamazsan bana kim bulacak:)
                         jeremy clarkson

FB10ur

Artık sende bulamazsan bana kim bulacak:)

Buluruz inş arayışlara resmi startı verdik demektir :)

schumi

Bu ilandaki araç daha 2200 km. de nasıl 2, ele düşüyor,merak ettiğimden soruyorum...Araçta bi sorun olma olasılığı yada bir memnuniyetsizlik mi söz konusudur acaba?

alfadent

Aracı menger ler üst yönetimi kullanıyor.daha  doğrusu kullanmış.yaklaşık 3 aydır You are not allowed to view links. Register or Login si  artmıyor o yüzden..69 a verirler herhalde

alisto

Mengerlerde bu araçlardan 3 tane vardı, hepsi de bikaçbin km'de..

ben de bi kiralama şirketinden falan geri gelmiş olabileceğini düşünmüştüm.. sorunlu değildir muhtemelen..

fevkalbeser12

Geldi yavru:)[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
                         jeremy clarkson

iceberg156

Hayırlı olsun.. Zincirlikuyu Çiftçiler' deki sanırım

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

alfistahakan

Geldi yavru:)[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Kocaman bir hayirli olsun:-)^-^

GT-P7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hakan