Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

alfa romeo 159 volan, şanzıman sorunu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

francobaresi

arkadaşlar selam, aracım 132k km de manuel 1.9jtdm 159, volan artık sinyal vermenin ötesine geçmiş, değiştiricem haftaya. Yalnız bi ses duydum bugün yolda giderken. Videonun 3.05-3.20 saniyeleri arasında rahatlıkla duyulabilir. bu sorun volandan ziyade şanzıman sorunu mudur acaba bilgisi olan var mı ve şanzıman sorunuysa ne kadara ne şekilde halledebilirim , çıkması ne kadardır bilgilendirirseniz sevinirim  ;
Cuore sportivo

ar.159

Merhaba manuel 159 dan pek anlamam hep otomatik kullandım ama duyduğum ses yanlış duymadıysam turbonun boşaltma sesi yani sorun turboda gibi bu arada araç 132 k demişsin hocam ama göstergede 109k?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

francobaresi

videodaki araç benim değil , nette buldum ses aynı olduğu için koydum :) turboyla ilgili sıkıntı yaşamıyorum, gerçi çok bilgi sahibide değilim ama ankaradaki aracıma bakan ustalar turbonun iyi durumda olduğunu söylediler. Volan sıkıntısını belirttiller, fakat videodaki yorumlara bakınca sesin sebebini hem volan hem şanzıman kaynaklı olduğu ve değişmesi gerektiği yazıyo. Benzer tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olur diye umuyorum.
Cuore sportivo

francobaresi

bu arada aracın çekişi, hızlanışı vs ile ilgili problem yaşamıyorum, turbonun sıkıntılı olmadığına delalettir umarım  bu :) sadece alt devirlerde hantal kalıyo, o da yazılım olmayan 159larda genel bir problem galiba ?
Cuore sportivo