Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Çekiş Düşüklüğü

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nanotechmilas

4 Gün  önce Balıkesirden Milasa gelmek için sabah arabamı çalıştırdım.. Biraz ısındıktan sonra yola çıktım. Ancak yola çıktığımda arabanın devirlenmediğni ve gaz yemediğni gördüm. Uzun yolda 5. viteste dip gaz yapsamda 3000 devire kadar yükseliyor... En son dip gaz yapıncada vites küçültüp birazdaha devirleniyor. Bu şekilde izmire kadar geldim. Sabuncubeli Rampansını 2 - 3. viteslerlerle çıktım 2500 devir üstüne çıkmıyor sabit gazda sıkıştırısam 3500 4000 daha üstü yok.
İzmirde debimetre değiştirdik. Alt vitesler canlı kalkışta şaha kalktı ama yola çıkınca yine aynı oldu... Bigisayara bağllıyoruz bir arıza vermiyor. Debimetre yeni lamba değerleri düzgün... Hem benzinde hem gazda aynı. Ne ani hızlanmalar yapabilliyorum nede yokuş tırmanabiliyrum... :(

Aracım 2002 Selespeed

umtu06

koramiral

böyle bir sorun yaşayan arkadaş vardı hava emiş hortumu yada debinin bağlandığı kalın hortum az yırtık çıkmıştı sorunu çözmüştü hortumları iyice kontrol edin en ufak yırtık delik devirlenmemesini sağlıyor

TOLGA a.f.r.

böyle bir sorunu biz yaşadık motor kaputunun açtığında arabanın soluna gelen yerde bir keçe var o zamanla yıpranıp hemen altındaki hava borusunun üstüne yapışır araç havayı istediği oranda çekemez bu arıza ortaya çıkar sizde tespitini ve tamirini yapabilirsiniz basit bir işlem

umtu06

You are not allowed to view links. Register or Login
böyle bir sorunu biz yaşadık motor kaputunun açtığında arabanın soluna gelen yerde bir keçe var o zamanla yıpranıp hemen altındaki hava borusunun üstüne yapışır araç havayı istediği oranda çekemez bu arıza ortaya çıkar sizde tespitini ve tamirini yapabilirsiniz basit bir işlem

motor kaputunu açıp motora bakarken sağ tarafta mı? akü tarafında mı?

tolga_ozhan

motor kaputunu açıp motora bakarken sağ tarafta mı? akü tarafında mı?
Bu bahsedilen parça 147'de keçe gibidir. 156'da plastiktir.
Sizin aracınızda emme ucunun girişini kapatması olanaksız.
Bilgiyi veren arkadaş 147 ve GT için geçerli olduğunu eklemeyi unutmuş.