Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 ZJ 0700 156 SS Tekrar Alfisti Oldu :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muratözdemir

Arkadaşlar hepiniz sağolun.Allah hepinizin yolunu açık etsin kazasız belasız günler hepinize.Bu arada mercekli far cok istiyordum ama bixenon acaip biseymis çok hoşuma gitti dogrusu :) Hani selektör flaş gibi patlıyoya baya ayık ol uyarısı yapıyor önümdekine :)

dragut

"Alfa sevgisi"

alfistahakan

Hayırlı olsun çok güzel görünüyor jant+sunroof göze çarpıyor hemen.İyi günlerde kullanın..
Hakan
Forever Alfa

Muratözdemir

Teşekkürler arkadaslar.yay marspiyel vs.. O zaman tam göstercek kendini gibime geliyo ))
Jantların modelini bilen var mı?
Bi 147 de gördum ama birebir aynı degildi.
Replica mı acaba.

erkan

Çok güzel maşallah :nazar: 3 cm yay+8c jant ile bu makine nokta olur fazlası zarar bence

Muratözdemir

You are not allowed to view links. Register or Login
Çok güzel maşallah :nazar: 3 cm yay+8c jant ile bu makine nokta olur fazlası zarar bence
Teşekkürler sagolun. Acaba benim jantlarda 8c lerin bi benzeri mi ? öyle geldi birden sen 8c dediginde :)
Merak ettim cidden benim aracın jantlarını

Muratözdemir

erkan

147 jantı olarak biliyorum aracın üstünde olanları, sizinde gözünüze batacak bir süreden sonra eminim:) ilacınız 8c+yay kombinasyonu olur umarım

Muratözdemir

Benim dikkatimi çekti fotosunu çektim bile :) ama aynı değiller

ali kaynak

:nazar: Maşallah Murat kardeşim araban çok güzel uzun aramalardan sonra Allah gönlüne göre vermiş mk1 in en güzellerinden birini almışsın :) Allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun  :nazar:

Darısı başıma   :clover:
Lancia delta III

sp4rc0

Hayırlısı olsun, kazasız belasız sürüşler. Aracinizin rengi çok canlı, güle güle kullanın.
Jantlariniz konsept mito gta replikası.
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Muratözdemir

:nazar: Maşallah Murat kardeşim araban çok güzel uzun aramalardan sonra Allah gönlüne göre vermiş mk1 in en güzellerinden birini almışsın :) Allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun  :nazar:
Teşekkürler Ali Abi inşallah sanada temiz bir mk2 bulucaz Kısmetin açık olur inşallah :)

Muratözdemir

Hayırlısı olsun, kazasız belasız sürüşler. Aracinizin rengi çok canlı, güle güle kullanın.
Jantlariniz konsept mito gta replikası.
Teşekkür ederim çok sağolun.
Ayrıca Jantlar konusunda aydınlattığınız için teşekkürler :)

yaman50

Hayırlı olsun çok güzel görünüyor aracınız. İyi günlerde kullanın.. :nazar:
2006 156 1.6 ts distinctive (34 FB 0209)
2008 159 1.9 jtdm distinctive plus (34 PVL 22)
2014 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive TCT (34 HE 1918)
2018 Giulietta 1.6 JDTM SÜPER TCT (34 ZMH 42)

Muratözdemir

Teşekkürler Yaman Bey.Sizde iyi günlerde kazasız belasız ve çamursuz kullanın aracınızı :)

Muratözdemir

Evlatlar akşam biraraya gelmiş fotolayalım )

Muratözdemir

Kurzuk

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Hem kırmızısı, hem de bu ağır tavrı ve bakışları çok can alıcı :)
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

Muratözdemir

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Hem kırmızısı, hem de bu ağır tavrı ve bakışları çok can alıcı :)

Teşekkür ederim.Ayrıca verdigi izlenim konusunda Tamamen katılıyorum size ayrıca çok ciddi ve gözlerinden alev saçan bi tavrı var :))

Muratözdemir

DcD-Semih

Hocam tekrardan maşallah aracınıza,  :nazar:, ah şu mercekli farlardan bir bulabilsem çok canımı sıkıyor şuan benim farlarım.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

krm1983

Buluşmada canlı görme fırsatı olmuş biri olarak, gerçekten güzel Alfa. Kazasız belasız.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

milano 75

Dun whatsupdan da konusmustuk. Masallah :) ama yay sart :))

Tapatalk

Teşekkürler tekrar Ata.  yay ve zender lip şart bencede :) artık takipte olmak lazım )
hayırlı olsun,zender lip sanırım sercan da kalmıştı 1 adet orjinal. You are not allowed to view links. Register or Login
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Muratözdemir

Dun whatsupdan da konusmustuk. Masallah :) ama yay sart :))

Tapatalk

Teşekkürler tekrar Ata.  yay ve zender lip şart bencede :) artık takipte olmak lazım )
hayırlı olsun,zender lip sanırım sercan da kalmıştı 1 adet orjinal. You are not allowed to view links. Register or Login
Teşekkürler hocam. Bugün basınç tüpünü degistirdik. Bütceyi tekrar ayarlıyalım bunun icin.Teşekkürler :)