Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

25 ocak istanbul buluşması ..

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vieri

Güzel bir video olmuş.Elinize sağlık.

Faramirugur

Alfa'lar :) You are not allowed to view links. Register or Login

saskuran

videoyu benmi goremiyorum ?

SAS....

Faramirugur

Hayır video görünüyor.Yine de link verelim.   You are not allowed to view links. Register or Login

Muratarslan

Arkadaşlar bendeki resimleri herkeste face olduğunu düşünerek faceye albüm yaptım. Link herkese açık. Fotoğrafların son 20 tanesini farklı bir özellikle çekmişim. Kardeşimden düzeltmeyi öğrenince onları da ilave edeceğim.
You are not allowed to view links. Register or Login

2006 GT 2.0 Selespeed

erdinc147

Alfalar boncuk mallar ateş ediyor maşallahhhh 147 göremedim sanırım yoktu kaçırdım buluşmayı cumartesi gecesi sabaha karşı geldim eve öğlen uyandım sonra arabaya giriştim buluşma öğlen olsa basıp gelicektim en hızlısından neyse bir sonrakine kısmet artık :nazar: :)

reunion

Alfalar boncuk mallar ateş ediyor maşallahhhh 147 göremedim sanırım yoktu
3 adet 147 vardı. Fakat 2 kişi erken ayrılmak durumunda kaldık.

erdinc147

Doğrudur tabi pazar günü olunca kişilerin özel işleri olabiliyor haliyle Olsun bir dahakine uzun uzun oturup vakit geçiririz inşallah görüşmek üzere diyelim o zaman :)

erhankocabas

You are not allowed to view links. Register or Login Fotoğraflar süper, emeğine sağlık  :yukari-ok:
Alfa 159 1.9 JTDm Distinctive Plus  - Q-tronic

easy_rider

gene kaçırdık artık bir sonra mine inşallah
Moto Guzzi
156 t.s. 2.0

Muratarslan

Diger fotoğrafları duzelteyim onlarida ekleyecegim

2006 GT 2.0 Selespeed

saskuran

murat hangi ara çektin bukadar güzel resmi ... eline sağlık kardeşim..

iNtEGrAL

Resimler çok güzel olmuş eline sağlık
-= Alfa Romeo Giulietta =-
-67 TC 644 -

milano 75

maalesef geç kaldım,sadece bikaç arkadaş kalmıştı,daha büyüklerinde daha çok görüşürüz inşallah,yaza ne kaldı  :)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Muratarslan

murat hangi ara çektin bukadar güzel resmi ... eline sağlık kardeşim..
ilk fasilda bayaği cektim abi. Su son 20 taneyi cekerken makinanin formatiyla oynamisim. Makina kardesim ve bilmeyince birazini elimize yuzumuze bulastirdik :)

2006 GT 2.0 Selespeed

Muratarslan

You are not allowed to view links. Register or Login Fotoğraflar süper, emeğine sağlık  :yukari-ok:
tesekkurler You are not allowed to view links. Register or Login şu kalanlarida bi halledem tamam olacak

2006 GT 2.0 Selespeed