Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık 156

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jaaaa!

Herkese iyi geceler. En yakın dostum için 156 arayışına girdik fiyat aralığımız 19.000-22.000 arasıdır  deri koltuk, sunroof tercihimiz bose olursa güzel olur olmazsa canımız sağolsun :D Forumdan araçlarını satan arkadaşlar buradan veya mesaj olarak bana link atabilirlerse bende arkadaşıma göstereyim aklımıza yatan araçların sahibiyle her daim irtibata geçicez. Şimdiden çok teşekkürler hayırlı şatışlar  :alfisti:
M.byrkc

zephry

Deri+sunroof+bose mk2 156  ve  19-22 bin arası bütçe.....Bence bütçeyi tekrar gözden geçirmelisiniz.Bu araçlar sıfır alınırken bu donanımlar için fazladan yaklaşık 4000 € ödeniyordu aklınızda olsun...mk1.5 için  istediğiniz bütçede bulabilirsiniz.

Jaaaa!

Mk 1.5 da da sunroof ve bose bulunuyor sitede bir araçta var hatta
M.byrkc

nanotechmilas

MK1 im.var deri ve sunroof selespeed... bende yeni.kasa almak icin satiyorum bir arkadasimda var 28.000 yeni kasa selespeed onu almayi dusunuyorum... Aracim cok bakimllidir tek masrafi altsalincak onuda yasafigim yerde yollarda.alt yapi calismasi oldugu icin erteledim...