Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Virus Alfa

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mrbkmz

Anlatım süper kendimi buldum resmen :) Ben de esenboğa simülatörde atc adayıyım hocam, uyarsa görüşelim bir gün. Siz accde misiniz?
2006 159 1.9 JTDm
2004 156 1.6 TS

The Schuey

Tutkununuzu çok güzel özetlemişsiniz. Hem 156 hem 159 çok güzel.

Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

francobaresi

Mrbkmz ben accde calistim sonra kuleye ciktim kendi istegimle. Tabi musait bigun ayarlariz gorusuruz,  similatorde mi kaliyosun ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

francobaresi

Ugur alp ,  copur egzosda egzos ucu taktirirken, dpfyi iptal edelim dedi ben de muaynedn gecer mi dedim. Ben bi parca takicam gecer o zman dedi, kat mi kastetdi bu sozuyle bilmiyorum. Fiyati 200 tlydi ve yazilim gerekir dedi onunda fiyati 600 tlymis

Cuore sportivo

Adza

You are not allowed to view links. Register or Login
Ugur alp ,  copur egzosda egzos ucu taktirirken, dpfyi iptal edelim dedi ben de muaynedn gecer mi dedim. Ben bi parca takicam gecer o zman dedi, kat mi kastetdi bu sozuyle bilmiyorum. Fiyati 200 tlydi ve yazilim gerekir dedi onunda fiyati 600 tlymis

Aynı uygulama bende var, benzinlilerde yanıltıcı koyuyorlarmış, hata yakmıyormuş bu sayede ama dizeller yazılım istiyormuş.
Tek yerler görüştim 450TL sadece arıza ışığı için istedi, 850TL ver hem yazılım atalım hem de arızayı söndürelim dedi. Bana biraz pahalı geldi yazılım düşünsem fena bir fiyat değil ama...

francobaresi

Banada ikisi 800 e maloluya, sen nereye sordun, yaptirmisken iyi bi yere yaptirmak lazim

Cuore sportivo

Adalı35

aşka bak. kazasız belasız sürüşler...  :nazar: :alfisti:
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

francobaresi

Sagolun:)

Cuore sportivo

mrbkmz

Mrbkmz ben accde calistim sonra kuleye ciktim kendi istegimle. Tabi musait bigun ayarlariz gorusuruz,  similatorde mi kaliyosun ?

Yazın görmüştüm 45 plaka bir 156 teknik bloğun orda demek seninmiş. Yok ben eryamanda kalıyorum. Ama hafta içi her gün simülatördeyim malum eğitim var. Benim 159 a da çift çıkış eksoz lazım, tecrübelerinden faydalanırım artık.
2006 159 1.9 JTDm
2004 156 1.6 TS

Brabus

Merhaba,
Tutkunuzu çok güzel anlatmışsınız. 156 mk2 konusunda ben de aynı hayranlığa sahibiyim 5 sene sorunsuz geçirdim. Özellikle 10 yıl önce gördüğü ilgi tarif edilemezdi pek azalmadan da her Alfa'da olduğu gibi devam ediyor.
Şimdi de 159 çok doğru seçim olmuş umarım aynı keyfin fazlasını yaşarsınız. Küçük ihtimal ama benim de arkadaşımın eski aracı olabilir. Plakası onun ya ALF'ti ya da ALP'ti ilk sahibi bayan mı? Derya ismi?
Ayrıca Atatürk Havalimanı Hava Kontrolörlerinden Ercüment Sarıkaya yakın arkadaşım sizin camia küçük tanıma ihtimaliniz yüksek...
Ertan
156 1.6. 05.10.04 - 05.10.09, 100K

francobaresi

Tabi taniyorum, kisa bi sure birlikte calismistik ercumentle:) aracin aldigim sahibi oguz isimli bir arkadasti. Ilk sahibide ersin isimli bir arkadas

Cuore sportivo

Brabus

Tabi taniyorum, kisa bi sure birlikte calismistik ercumentle:) aracin aldigim sahibi oguz isimli bir arkadasti. Ilk sahibide ersin isimli bir arkadas

Çok sevindim. Ercüment'le daha dün akşam konuştuk. Karting'den amatör yarışlarda takım arkadaşım geçen sene profesyonel seride rakibimdir :) Bu kadar iyi bir ortak arkadaşımız olmasına sevindim.
İzmir veya İstanbul toplantısında denk geliriz. Görüşmek üzere
156 1.6. 05.10.04 - 05.10.09, 100K

francobaresi

Gecici goreve gitmistim ataturk havalimanina, 15 gun boyunca ayni ekipte calismistik ercumentle. Gorusmek uzere:)

Cuore sportivo

ar.159

Hoşgeldiniz
Kazasız belasız iyi günlerde kullanın inş.
Ana elemanlar sağlam olduktan sonra ve sizde de istek zaman ve maddi imkan olduktan sonra 159 U hem kozmetik hemde kondisyon olarak mükemmel hale getirmek zor değil

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

erdinc.turkarslan

Hayırlı olsun Güle güle kullan.

engin uzun

Mutlu sonla biten güzel bir ask hikayesi resmen..Güle güle kullanın..
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

francobaresi

Sagolun:)  hakikaten oyle.  Ruyalarima girmedigimi kaldi, saatlerce videolarini izleyip degerlendirmelerini okumadigim mi kaldi alana kadar. Sanki alamiycam gibi geldi, gozumde buyudu hep:)  simdi allaha sukur sahibiyim, biraksalar inmiycem, baska model daha konforli daha   Kaliteli arabam olsa biliyorum boyle sevgi duymam, islam çupi diyodu ya fbnin buyuklugu sampiyonluk kupa buyuklugu degildir baska bi buyukluktur, iste alfanin ki de o hesap :)) takim tutmak gibi, eksiklerini goruyosun biliyosun ama kendinle ozlestirip o eksiklere ragmen seviyosun . Arac begenilince sanki muhendisi senmissin gibi ustune aliniyosun, hatalari soylenince kendi kusurunmus gibi kizip onu da icsellestiriyosun. Dogru mu bunlar , tabi ki degil ama ne demisler futbol kitlelerin afyonuysa bizim de afyon alfalarimiz :)

Cuore sportivo

francobaresi

bugün volan ve baskı balata değişiyor,rulman, direksiyon kutusu, rotlar,dpf, egr kontrol edilcek, map sensörü , gaz kelebeği temizlenecek . İç plastik aksamlar boyaya verildi. Saten krom ayna kapakları takıldı. İnşallah tertemiz hale getiricem, tabi bu süreç hem maddi hem psikolojik olarak yorucu. Alfa tutkusu olmasa kesinlikle katlanılmaz :)
Cuore sportivo

Tolga033

Hoşgeldiniz. Hayırlı olsun 159'nuz. :nazar:

francobaresi

hoşbulduk :) dediğim işlemlere artı olarak alt sağ salıncakta rotil boşluğu varmış o yüzden salıncak değişiyo. Toplam 3600 e filan gelicek maliyet sanırım
Cuore sportivo

francobaresi

Saglam bir masraf yaptim ama tertemiz oldu. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

cam butonlarinin nerdeyse yari siyah yari bej olan kabi, zimpara firin boyayla sifirdan farksiz oldu[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

tako74

Hayırlı olsun 159 zevktir.

Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

ar.159

Saglam bir masraf yaptim ama tertemiz oldu.

cam butonlarinin nerdeyse yari siyah yari bej olan kabi, zimpara firin boyayla sifirdan farksiz oldu[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Budur işte!
Biniyorsan hakkını vereceksin ve zevkle nineceksin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

francobaresi

:) 4 kap 400 tlye boyadılar. İlk duyunca aşırı geldi, gerçi hala pahalı olduğunu düşünüyorum ama harika işçilik çıkarmışlar. Uzun sürede böyle gider boya atma vs yapmazsa ne ala
Cuore sportivo

OzgurMR

:) 4 kap 400 tlye boyadılar. İlk duyunca aşırı geldi, gerçi hala pahalı olduğunu düşünüyorum ama harika işçilik çıkarmışlar. Uzun sürede böyle gider boya atma vs yapmazsa ne ala

Hayırlı olsun, hızlı bir giriş yapmışsınız, ben de okudukça yaptıklarımı hatırladım, bu cam açma düğmelerinin olduğu bölümü ben de boyatmayı düşünüyordum ancak çok pahalı geldi bana...
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic