Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm / 34 UZ 6998 / Alfisti'nin Geri Dönüşü

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wolkanku

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

fevkalbeser12

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Gouki

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Yakışıklı adam yakışıklı arabasıyla:)
he ya bazen iyice ortaya çıkan göbeğime bakıyorum birde 159 a bakıyorum acaba gui ye mi geçsem diyorum :D
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

fevkalbeser12

he ya bazen iyice ortaya çıkan göbeğime bakıyorum birde 159 a bakıyorum acaba gui ye mi geçsem diyorum :D
Vücud hatlarım giuleittaya daha uygun, 159 daha spor bana göre:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ATA

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

wolkanku

159 ile james bond gibi adamdın abi sen de :) giu ile gençlik sendromu başladı :D

Maşallah her ikinize de :clover:
:serefe:

abi dur gözünü seveyim hazır bulmuşsun istediğin 159'u :)

Adamım harikasınız!  :alfisti:
:serefe:
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

wolkanku

Benim jantlarda çizikler var. Orjinal çok kollu 17" 159 jantı. Buğün boyatmayı düşünmüştüm. Bu renk mi yaptırsam. Nasıl olur?

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

omfabahsi

Volkan Bey, bu siteye üye olduktan sonra konulara bakayım derken ilk sizin konu başlığınıza denk geldim ve bu başlık altında bulunan 111 sayfanın hepsini bir solukta okudum. Hakikatende aracınıza olan sevginize, sahiplenişinize, en önemlisi de aracınıza uygulamayı düşündüğünüz modifiye hakkında fikir alışverişinde bulunup arkadaşların tavsiyelerini dikkate alarak hareket etmenize büyük bir saygı duydum. Buradaki arkadaşlık duygusu ve herkesin kendi aracıymış gibi muamele etmesi çok güzel bir şey. Yaklaşık 4 aydır araç bakıyordum, pederin belli bir limiti olduğu için de kafama göre bir araç bulamadım işin doğrusu. İki hafta önce cumartesi günü abimin şu 159 u bi bakıp araştırsana demesiyle (Alfalar çok pahalı mantığıyla 4 aydır hiç bakmadan boş boş araç aramışım) 3 gün içerisinde adeta beni kendine hasta etti. Etrafımda bu araç elinde patlar satamazsın kullanamazsın gibi söylemleri dinlemeyerek 4 gün sonra Çarşamba  günü gidip erzurumdan aracı alıp istanbula geldim. Bu kadar kısa sürede bu araca sahip olduğum ve AlfistiTurkey ailesine girdiğim için çok mutluyum. Siz ve diğer arkadaşlar ile tanışmayı ve bilgilerinizden faydalanmayı çok isterim. Başakşehirde oturuyorum kapım her zaman AlfistiTurkey üyelerine açıktır başımın üzerinde yeriniz var.

Aracım 2006 model dizel manuel 150 binde. Aracın kendini zorla sattırma gibi durumu olmadığı sürece 4 5 yıl kullanmayı düşünüyorum. Birkaç konuda önerinizi almak ve tavsiye edeceğiniz usta varsa onları öğrenmek isterim;

Aracın yıllık bakımını yapabileceğim tavsiye edeceğiniz servis veya usta var mı?

Dikiz aynalardan birinin dili kırılmış ters tarafa dönüyor 2 elektrikçiye  gösterdim komple değişmesi gerekiyor dediler tavsiye edeceğiniz birine daha göstermek isterim öğrenci olduğum için komple değiştirmek istemiyorum maliyeti yüksek olur benim için.

Size vites topuzu hediye edilmişti bende değiştirmek istiyorum beylikdüzü birmotta bugün sordum 350 tl dediler fiyatı bu mu gerçekten bu topuzların bilginiz var mı?

Son olarakta  Aracı expertize gösterdiğimde turbo da hafif bir üfleme var turbo iflas etmeden değiştirirseniz iyi olur denildi. Önceki sayfalarda bir yerde kendi aracınızda da dpf iptali ve yazılım yüklü olduğu için bir üfleme olduğunu söylemiştiniz (Aracı aldığım kişi dpf veya yazılımdan hiç bahsetmedi var mı yok mu onu da tam olarak bilmiyorum) Bu konuda fikrinizi alabilir miyim?

Şimdiden çok teşekkür ederim...

sabrican

Benim jantlarda çizikler var. Orjinal çok kollu 17" 159 jantı. Buğün boyatmayı düşünmüştüm. Bu renk mi yaptırsam. Nasıl olur?

Teşekkür ederim VOlkan. Zahmet olmuş :) Ama orjinali daha güzelmiş onu gördüm. Çizikler için ne tavsiye edersin?
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

wolkanku

Volkan Bey, bu siteye üye olduktan sonra konulara bakayım derken ilk sizin konu başlığınıza denk geldim ve bu başlık altında bulunan 111 sayfanın hepsini bir solukta okudum. Hakikatende aracınıza olan sevginize, sahiplenişinize, en önemlisi de aracınıza uygulamayı düşündüğünüz modifiye hakkında fikir alışverişinde bulunup arkadaşların tavsiyelerini dikkate alarak hareket etmenize büyük bir saygı duydum. Buradaki arkadaşlık duygusu ve herkesin kendi aracıymış gibi muamele etmesi çok güzel bir şey. Yaklaşık 4 aydır araç bakıyordum, pederin belli bir limiti olduğu için de kafama göre bir araç bulamadım işin doğrusu. İki hafta önce cumartesi günü abimin şu 159 u bi bakıp araştırsana demesiyle (Alfalar çok pahalı mantığıyla 4 aydır hiç bakmadan boş boş araç aramışım) 3 gün içerisinde adeta beni kendine hasta etti. Etrafımda bu araç elinde patlar satamazsın kullanamazsın gibi söylemleri dinlemeyerek 4 gün sonra Çarşamba  günü gidip erzurumdan aracı alıp istanbula geldim. Bu kadar kısa sürede bu araca sahip olduğum ve AlfistiTurkey ailesine girdiğim için çok mutluyum. Siz ve diğer arkadaşlar ile tanışmayı ve bilgilerinizden faydalanmayı çok isterim. Başakşehirde oturuyorum kapım her zaman AlfistiTurkey üyelerine açıktır başımın üzerinde yeriniz var.

Aracım 2006 model dizel manuel 150 binde. Aracın kendini zorla sattırma gibi durumu olmadığı sürece 4 5 yıl kullanmayı düşünüyorum. Birkaç konuda önerinizi almak ve tavsiye edeceğiniz usta varsa onları öğrenmek isterim;

Aracın yıllık bakımını yapabileceğim tavsiye edeceğiniz servis veya usta var mı?

Dikiz aynalardan birinin dili kırılmış ters tarafa dönüyor 2 elektrikçiye  gösterdim komple değişmesi gerekiyor dediler tavsiye edeceğiniz birine daha göstermek isterim öğrenci olduğum için komple değiştirmek istemiyorum maliyeti yüksek olur benim için.

Size vites topuzu hediye edilmişti bende değiştirmek istiyorum beylikdüzü birmotta bugün sordum 350 tl dediler fiyatı bu mu gerçekten bu topuzların bilginiz var mı?

Son olarakta  Aracı expertize gösterdiğimde turbo da hafif bir üfleme var turbo iflas etmeden değiştirirseniz iyi olur denildi. Önceki sayfalarda bir yerde kendi aracınızda da dpf iptali ve yazılım yüklü olduğu için bir üfleme olduğunu söylemiştiniz (Aracı aldığım kişi dpf veya yazılımdan hiç bahsetmedi var mı yok mu onu da tam olarak bilmiyorum) Bu konuda fikrinizi alabilir miyim?

Şimdiden çok teşekkür ederim...

merhaba, aracınız hayırlı olsun öncelikle.
aynalar konusu dışındaki tüm konular defalarca konuşuldu forumda...arama yaparak bunları öğrenebilirsiniz.
servis olarak ben Bostancı Carium'a gidiyorum. Tavsiye ederim.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

wolkanku

ilanı verdim arkadaşlar.
159'umu çok seviyorum, kolay da ayrılmak istemiyorum. Sadece Brera aklımı kurcalayıp durduğu için bu ilanı verdim.
Düşündüğüm fiyat aşağı yukarı bu. 45 olur gibi düşünen olursa hiç arayıp vakit kaybetmesin derim.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

hi_cazz

Hayırlı satışlar olsun Volkan

Sent from my iPhone using Tapatalk

ufuk93

Insallah daha daha iyileri nasip olur hayirli satislar volkan abi

ar.159

Neyyy

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ar.159

Ama brera da yakışır be adamın

34 AV 0020 COMING SOON!!

rain man

Brera da çok güzel araç ama elimdeki olmasa ve araç alacak olsam düşünmeden irtibata geçerdim :) Çabuk ve istediğiniz fiyata satabileceğinizi düşünüyorum. Ne yaparsanız yapın mutlu olursunuz umarım.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

hi_cazz

Şu brera yı bir ben sevemedim heralde. Spider'a bayılıyorum. Brerayı sevemiyorum

06BA7907

merhaba arkadaşlar. son paylaşımlarla pek alakası olmicak ama. baya aradım bu konuyla ilgili başlık bulamadığım için ve bu sayfa baya hareketli olduğu için burada konuda bilgisi olabilecek arkadaşlar vardır diyerek yazıyorum.  159  jtdm araç sahibiyim. aravı aldığımda çift egzos çıkışlıydı ve ikisi de aktifti. 3-4 ay önce kışa girmeden yaptırdığım bakım sırasında bakım yaptırdığım yerde sonradan eklenen çıkışın iptal edilmesi gerektiği söylendiği için iptal ettirdim. egzos sisteminin orjinalinde tek çıkış olduğu için aktif çift çıkışın egzosttaki sıkıştırmada sorun yaratacğı söylendi. ben de bu işlerden anlamadığım için tamam dedim. sizce hangisi hangi nedenlerden dolayı doğru ?  ikinci olarak aracım şehiriçi normal kullanımda ortalama 10,6 km yakıt tüketiyor. bu normal  midir ? bunu da uzun zamandır burdaki arkadaşlara sormak istiyordum. tşk ederim.
yaşamak direnmektir.

FB10ur

Kardeşim hayırlı olsun bir efsane daha aramızdan ayrılıyor desene.. Allah gönlüne göre versin Herşeyin iyisine layıksın

wolkanku

Hayda

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ozoozo

Şu mesajı yazanı arayıp teşekkür edesim geldi abi o derece , hani tahmin etmiş üstelik üşenmemiş uzun uzun yazmış ,  ben olsam aklıma bile gelmezdi mesaj atmak. Her işte bir hayır vardır hayırlısı olsun.

engin uzun

Boyle bi bomba araba icin gul gibi 159 satilmaz. Yapma.
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

wolkanku

adam izin alıp gitmiş arabayı görmüş, resmen kumar diyor. ben yaptım siz yapmayın diyor..
bir yandan aracın ciddi bir alıcısı, benim arabamı gördü, ben almayayım diye önümü kesmek için mi yapıyor diye düşündm.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

wolkanku

Şu mesajı yazanı arayıp teşekkür edesim geldi abi o derece , hani tahmin etmiş üstelik üşenmemiş uzun uzun yazmış ,  ben olsam aklıma bile gelmezdi mesaj atmak. Her işte bir hayır vardır hayırlısı olsun.

ilan dursun bakalım yine de..
aklımda bir tane mazda rx8 var düşünebileceğim. epey bakımlı, bildiğim bir araba.
ama 159'dan sonra rx8 mahalle bakkalı, kuaför çırağı arabası gibi geliyor.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia