Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

egr valfi temizlendi ama neden dpf tıkalı diyor

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rohat

Egr valfi kirliydi temizledim dpf tıkalı diyor şimdi ne yapmalıyım sanırım egr valfi ile motor arasinda kalan krom parçaları egzozu tikadi ve yine sanırım düşük viteste yüksek devirde surmem gerekiyor sizce arkadaşlar

oceansblue

Ben de DPF den dertliydim önceleri, EGR ve DPF farklı şeyler. Düşük vites yüksek devir seni geçici bir süre rahatlatıyor. Ama yineliyor. Temizliğini yapıp garanti verende yok. Ben DPF iptali ve yazılımla rahata kavuştum.

06BA7907

dpf iptali ve yazılımı ne kadara mal ettin ? dpf iptalinde filtreyi söktürüp bir kenara koyuyor musun ? benim dpf neredeyse %70 tıkalı şu an. ve bu nedenle bir çekiş düşüklüğü hatta araçta alt devirlerde çalışma isteği oluyor. ben dpf ni temizletmeyi düşünüyordum aslında.
yaşamak direnmektir.

rohat

Tamam dpfyi iptal ettim diyelim muayene den nasil gecirecegim bide yazılım ne oluyor yani dpf iptal ettikten sonra yazilimi mi yeniliyoruz

Adza

You are not allowed to view links. Register or Login
Tamam dpfyi iptal ettim diyelim muayene den nasil gecirecegim bide yazılım ne oluyor yani dpf iptal ettikten sonra yazilimi mi yeniliyoruz
Aynen, zaten dpf iptalinden sonra sensör arızası yakıyor. Yazılımla çözülüyor olay. Aynı şekilde egzos emisyonu için de bana gel demişti yazılım yapan kişi. Henüz yazılım yaptırmadım. Ama egzos değerlerini değiştirebildiğini söyledi. Gecici olarak duman keserim dedi.
Şu an dpf yok ama duman da yok bende.