Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

06 AR 2033 - 156 2.5 V6 - Scuderia Gitti Arese Geldi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sbk0655

Kutay bu kislik jantlarim benimde cok hosuma gidiyor , yaz gellince 17 jantlara geciyorum. Bu arada sana davhayirli olsun konusunu bekliyorum aracin , beni cok kasindirmisti o arac , cokbgit gel yasadim .Yabanciya gitmemesine sevindim.Bu arada aracin ile ilgili sadece tahmini yorum yapiyorum , o oldugunu tahmin ediyorum.

sbk0655

sbk0655

sbk0655

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

sbk0655

Alfadanadam

ATA

Bu hali gerçekten çok güzel  :nazar:
Tek eksiği arkada ki 2.5 V6 24V yazıları >:D
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

ozoozo

Bu jantlara bir alışamadım gitti hem Oğuzun GTV de hemde senin arabada abi , aslında hiç bir alfaya yakıştıramıyorum. ( Vurmayın öldüm  :p ) Yazlıklarla olan jantlarla bence çok daha güzel duruyor. Maşallah  :nazar:

Bu arada sayın sbk kardan adam yapmayı bırakıpta nur yüzünüzü bize gösterirseniz seviniriz güzel abim  :'(

Erkay KAHYA

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu arada sayın sbk kardan adam yapmayı bırakıpta nur yüzünüzü bize gösterirseniz seviniriz güzel abim  :'(

:haydi:

sbk0655

ozoozo

Kardan adam olur benden olmaz.

Estağfurullah abi , sen adamın ham maddesisin.  :serefe:

Tolga033

Maşallah. Yazı bekler gibi bir hali var.  :D  :nazar:

sbk0655

Kendini eve zor atmış gibi bir hali var ya :)
Niye oyle dedin abi yaa.
Bu hali gerçekten çok güzel  :nazar:
Tek eksiği arkada ki 2.5 V6 24V yazıları >:D
Aldigimda yoktu  bende hic ustune dusmedim , hem boyle biraz surpriz yumurta oluyor ama bulursam alip takarim.
Bu jantlara bir alışamadım gitti hem Oğuzun GTV de hemde senin arabada abi , aslında hiç bir alfaya yakıştıramıyorum. ( Vurmayın öldüm  ) Yazlıklarla olan jantlarla bence çok daha güzel duruyor. Maşallah  :nazar:

Ben seviyorum ss jantlari , ama vela , gta ve teledial ler tabiki oncelikli tercihim olur.

Begenecek birsey bulamadin mi?

sbk0655

Maşallah. Yazı bekler gibi bir hali var.  :D  :nazar:
Her mevsim guzel ama yazin daha keyifli tabi.

sbk0655

Siz kendi cekirdek kadronuzu kurmus sanayi , gece roll falan takiliyorsunuz sgg lar.Baktim sizden fayda yok bende kendime kardan adam yaptim kafayi kurtardim.

Erkay KAHYA

Siz kendi cekirdek kadronuzu kurmus sanayi , gece roll falan takiliyorsunuz sgg lar.Baktim sizden fayda yok bende kendime kardan adam yaptim kafayi kurtardim.

Ne demek abi.  ;)
Ben o tayfayla takılmıyorum zaten.
Biz etlikte e30 cularla geziyoruz artık.
Bunlar boş boş düz yolda abanıyor. Hiç bana göre değil. Hem belki bu arada bende boş durmadım.  :D

2.5 a selam en yakın zamanda buluşalım da yarım bıraktığımız işi tamamlayalım.  :haydi:

Rotweiler

Serkan abi ne güzel söylemiş la öyle.
taş-gedik :P
Serkan abi araba güzel de, ne zaman görsem kirli. Biz de gri arabaya biniyoduk ta, seninki bildiğin füme geziyor ahah
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

sbk0655

ozoozo

Hll team.  :yukari-ok:

You are not allowed to view links. Register or Login abi sabah 4 de roll e çağırsak söver kapatırsın ama bu lafından sonra sabah 4-5-6 fark etmeksizin ararım haberin olsun :D

sbk0655

Sabah 4 te karar verip oyle mi ariyorsun arkadaslari ?

sbk0655

Hll team.  :yukari-ok:

You are not allowed to view links. Register or Login abi sabah 4 de roll e çağırsak söver kapatırsın ama bu lafından sonra sabah 4-5-6 fark etmeksizin ararım haberin olsun :D
Sade ben degil digerleride sover o saatte ararsan .

sbk0655

sbk0655

halil

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A