Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

tanıtım ve yardım isteği.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

egitimsart29

merhaba arkadaşlar.ismim ziya. 1 hafta önce 2009 mod. alfa 159 dist. alarak bende aranıza gaziantepten katıldım. umarım güzel sohbetler ve dostluklar kurarız. belki bilginiz vardır,benim torpido gözünde usb girişi var. flash belleği sokuyorum,ışıkları falan yanıyor ama teypte bi türlü çalamadım şarkıları.görünmüyor bile. bilen arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum.

yaman50

merhaba hosgeldiniz aramıza. teybin uzerindeki cd tusu ile geciş yapılabiliyor medya player olarak yazar ekranda. daha ayrıntılı muzikleri yada dosyaları görmek içinde direksiyonun sol tuslarından menüden kurcalaman lazım biraz karışık gelmişti ama sonunda çözdüm bende..
2006 156 1.6 ts distinctive (34 FB 0209)
2008 159 1.9 jtdm distinctive plus (34 PVL 22)
2014 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive TCT (34 HE 1918)
2018 Giulietta 1.6 JDTM SÜPER TCT (34 ZMH 42)

egitimsart29

You are not allowed to view links. Register or Login deneyeyim.inşallah becerebilirim :)

egitimsart29

aslında her arabanın kendine has bilinmeyeleri ve bu bilinmeyenlere ait yine kendine has çok pratik ve kolay püf noktaları vardır tabiki.bizde burada fikir alışverişi yaparak,bildilkerimizi paylaşarak hepimizin işini kolaylaştırıyoruz. bu yüzden bu forumu açan ve devamında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

alperuzi

Aslında yeri burası değil ama küçük bir bilgi vereyim,

Ben bu sizdeki cihazlardan bir tane sonradan alıp taktım 2007 model 159uma. Müzikleri SD kart içinde "CD01" "CD02" vs... diye klasör oluşturup atmanız gerekiyor (orjinalde böyle değildir herhalde). Bunu yaptığım halde klasörleri görmüyordu teyp, daha doğrusu sadece bir veya iki klasör görüyordu.

Sonra bir ara aküyü sökmüştüm, teybin de tabi elektriği gitti. Dün tekrar denedin klasör olayını ve bu sefer tüm klasörleri gördü.

Yani sonradan takacak arkadaş olursa teypten elektriği kesip öyle taksın :)

Bu arada soran çıkar belki, aldığım ve kullandığım cihaz şu:
You are not allowed to view links. Register or Login

teybin arkasına kutudan çıkan soket ile müdahale olmadan bağlanıyor ve CD changer olarak algılanıyor.

egitimsart29

teşekkür ederim bilgi için. bendeki sadece usb girişi.keşke böyle çok girişli olsaydı. yinede cd01-cd02... olayını denerim.umarım olur.

schumi

egitimsart29