Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ARANIYOR *** 159 Dizel Otomatik Full

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mehmet Ulusoy

"şuan satsam aynı keyfi alabileceğim bir araba inanın bulamıyorum."

Yürekten katıldığım cümleniz...

alperbatur

Aşşağıdaki araç gerçekten temiz görünüyor, forumdan mıdır?

full dolu ve diri bir araca benziyor. forumdan birisinin eline geçmesini isterim. Sw arayan varmıydı?

You are not allowed to view links. Register or Login

Mehmet Ulusoy

Son bakimi 8.000 TL tutmus ha

Sent from my iPhone using Tapatalk

alperuzi

Bedelliye gidecek bir genç arkadaş birkaç gün önce 50bin TL'den ilan açtı, aynı gün satıldı. Öğlen aradığımda noter yolundaydılar. Keşke galericiye satmasaydın dedim ama iş işten geçmişti. Yoksa tam aradığım araçtı.

Galerici eleman da ertesi gün yeniden ilana çıkardı şu anki fiyattan.

Tavanı boyalı bu aracın ama önceki ilanda kuş pisliği nedeniyle denilmiş ve fotoğraf eklenmişti.

muğlalı

o aracın edeceği rakam en fazla 50 zaten 2010-2011 sedan lar o paraya gidiyor sw 159 da zaten güzel durmuyor.

Mehmet Ulusoy

o aracın edeceği rakam en fazla 50 zaten 2010-2011 sedan lar o paraya gidiyor sw 159 da zaten güzel durmuyor.

159 SW güzel durmuyor mu? Bence bu sınıfın en güzeli. Güzel durmuyor diyerek haksızlık olmuş biraz.

muğlalı

159 SW güzel durmuyor mu? Bence bu sınıfın en güzeli. Güzel durmuyor diyerek haksızlık olmuş biraz.
sedana göre güzel durmuyor onu kasteddim.

alperbatur

Bu 159 sw u daha önce canlı görmüştüm harikaydı, fotoğraflarında da öyle çıkmış, tam alınacak alfa gibi duruyor.

Sahibi buraya üye olabilir. Selamlar eğer aramızdaysa.

Mehmet Ulusoy

Bu 159 sw u daha önce canlı görmüştüm harikaydı, fotoğraflarında da öyle çıkmış, tam alınacak alfa gibi duruyor.

Sahibi buraya üye olabilir. Selamlar eğer aramızdaysa.

Evet çok güzel duruyormuş gerçekten de...

Utku

Canlandiralim biraz bu basligi..
Ufaktan 159 arayisina girdim bende.

Bu arac uzun suredir ilanda diye You are not allowed to view links. Register or Login ara fiyati 43 lerdeydi.
Sanki bu arabaya biri bakmis ama begenmemisti yada masrafi vardi diye aklimda kalmis.
Bilen eden varmidir ? Iki kriterim olacak bu sefer, mekanik yonden bakimli ve icinin kesinlikle acik renk olmasi.Vites, donanim, boya, km gibi takintim yok butcem itibariyle.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

max-ime

Utku bu sirket araci. Bilgin olsun ona gore degerlendir.

Utku

Evet donanimsiz fume araclar genelde sirket araci oluyo zaten.
Yalniz sirket araci olmasinin dezavantaji hor kullanilmasi olabilir de, bakimlar da yine eksiksiz ve duzgun servislerde yapilmiyormu ?
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

saskuran

Yalniz sirket araci olmasinin dezavantaji hor kullanilmasi olabilir de, bakimlar da yine eksiksiz ve duzgun servislerde yapilmiyormu ?
bende 159 ararken cok kovaladım utku özellikle ist da çok dolandırıcı var . Telefonla görüş önce,  plaka , şasi al araştır sonra git bi gör .... plaka gözükmuyo galiba ?

SAS....

max-ime

Bunlar Nokia-Siemens araclari. Genel mudur yardimcilarinindi yanlis hatirlamiyorsam. Bakimlari 3 sene oncesine kadar yetkili serviste ve tamdi. Araclarin temizliigide kullanana gore degisiyor.

muğlalı

ucuz olsun ben kendim eksiklerini gideririm diyerek 159 alacak kişiler kenarda bence en az 6 bini hazır tutsun bizzat ben kendim yaşıyorum bu durumu, emsallerinin altında diye aldım kozmetik ve lastik masrafı bile sadece 2 bini bulacak, alt takımı  bir kaç ufak detay ve aksesuar ile rakam 5 i geçiyor, ben olsam şuan ki ilanlar içinde bu araçlara yönelirdim,
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

zephry

''Aracı İkitelli Masko Mobilyacılar sitesinde gelip görebilirsiniz. Aracı almak isteyen ustasını alıp gelir sağa-sola götürmeye vaktim yok.''

İkinci ilandaki araç sahibi, insanların sürekli yanında Alfa ustasıyla gezdiğini zannediyor herhalde. Usta işi gücü bırakıp ikitelliye gelecek...:)