Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm / 34 UZ 6998 / Alfisti'nin Geri Dönüşü

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

Yok ya bence ti marşpiyer öyle belli olmayacak bişey değil. Bence siyahta da gayet belli

Sent from my iPhone using Tapatalk

fevkalbeser12

Volkan bildiğin gibi benim giu siyah ve marşpiyer var çok farkediyor arabayı tok gösteriyor.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

OzgurMR

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Benim aracın bulduğum fotolarından.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

wolkanku

Su ankaradan arabaya adam talip olunca bir durdum, pazar adam gelmezse kaporayi vereyim marspiyel icin:)

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

tugrul

İlk 156 ma orjinal marşpiyer bulup almıştım, arabanın kaderi değişmişti, 2.5 da zaten vardı, şimdiki 156 ya denk geldi taktık.. 159 sahibi olsam yine takardım.
Bence olması ve olmaması arasında büyük fark var  :arkadasim:
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
İlk 156 ma orjinal marşpiyer bulup almıştım, arabanın kaderi değişmişti, 2.5 da zaten vardı, şimdiki 156 ya denk geldi taktık.. 159 sahibi olsam yine takardım.
Bence olması ve olmaması arasında büyük fark var  :arkadasim:

sahiden tüm arabaların güzeldi abi, demek ki marşpiyelin etkisi büyük :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

canselmo

Alanya da yazın yurtdışından o kadar cok 159 geliyorki ti model.. 19jantle kendini gösteriyor ti marşpiyeller kesinlikle olmalı diye düşnüyorum.

Fiber alıp sizin boyacınız varsa iyi işçilige saghp oyle yapın derim. sonucta elinizde kalan parayla jantları gunmetal yapıp mis gibi binersiniz.

orjinal ile fiber arasında cok fark olmuyacaktır sadece boya konusu dert labilir :D
2.memleket  = İtalya

wolkanku

Alanya da yazın yurtdışından o kadar cok 159 geliyorki ti model.. 19jantle kendini gösteriyor ti marşpiyeller kesinlikle olmalı diye düşnüyorum.

Fiber alıp sizin boyacınız varsa iyi işçilige saghp oyle yapın derim. sonucta elinizde kalan parayla jantları gunmetal yapıp mis gibi binersiniz.

orjinal ile fiber arasında cok fark olmuyacaktır sadece boya konusu dert labilir :D

sercanda fiberi var ama boyasız vermiyor. boyacısı illa boyayacakmış,onların işçiliğini de beğenmiyorum. saçma sapan bir iş.
yoksa boyasız alıp onu dümdüz boyayacak boyacım var.
bakalım pazartesi düşüneceğim artık.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Rotweiler

Bence fibere girme volkan. En ufak sürtme çarpmada çatlak/kırık vs can sıkacaktır. Gogo plastik.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

wolkanku

Bence fibere girme volkan. En ufak sürtme çarpmada çatlak/kırık vs can sıkacaktır. Gogo plastik.

abi ben de böyle düşünüyordum ama leonda 3 yıl boyunca -5cm'lik yaylarla fiber marşpiyel kullandım. sürttü çarptı etti , çatlamadı bile.
fibere insanlar biraz cam gibi bakıyor ama o kadar da kırılgan değil.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ar.159

Bence marspiyel siyahta 500 tl beyazda 1500 tl olmali bende siyahta beklenen etkiyi yapmadığı kanaatindeyim utkunun paylaştığı fotonun altına birde olmayanını koy beraber bakalım

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Deniz

Bence marspiyel siyahta 500 tl beyazda 1500 tl olmali bende siyahta beklenen etkiyi yapmadığı kanaatindeyim utkunun paylaştığı fotonun altına birde olmayanını koy beraber bakalım

Ahahah abi bizim gözlerimizde problem var doktora gidelim biz seninle.

ar.159

Ben zaten dortgozum bundan sonrası ancak sise dibi olur ki o saaten sonrada 159 olmuş ne yazar linea olmuş ne yazar :)

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ar.159

Ben zaten dortgozum bundan sonrası ancak sise dibi olur ki o saaten sonrada 159 olmuş ne yazar linea olmuş ne yazar :)

34 AV 0020 COMING SOON!!

wolkanku

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

francobaresi

Hayirli olsun:) fark etti mi ses, degisimler? Az once benim arabayi arkadas kullandi,  baski balatayi mi degistirdin vitesler yumusamis dedi. Bu arkadas benim araci hem baski balata degismeden once, hem degistikten sonra hem de yag ekledikten sonra kullandi. Bilmiyodu yag ekleme olayimi, demek o kadar farketmis ki boyle dedi. Ben de onun c180'ini kullandim. Gipta ettim, mercedesin uygun fiyatli araci olmasina ragmen bizim araclarla arasinda malzeme kalitesi farkinin cok buyuk olmasina. 2011 model c180. Tabi 80-90 arasi fiyati var biz max60-65  e 2011  159 aliyoruz. Yine de  bizim araclarda 80 bin olsaydi da sadece tasarima degil kaliteye de sahip olsaydik diyorum

Cuore sportivo

Passione

Hayirli olsun:) fark etti mi ses, degisimler? Az once benim arabayi arkadas kullandi,  baski balatayi mi degistirdin vitesler yumusamis dedi. Bu arkadas benim araci hem baski balata degismeden once, hem degistikten sonra hem de yag ekledikten sonra kullandi. Bilmiyodu yag ekleme olayimi, demek o kadar farketmis ki boyle dedi. Ben de onun c180'ini kullandim. Gipta ettim, mercedesin uygun fiyatli araci olmasina ragmen bizim araclarla arasinda malzeme kalitesi farkinin cok buyuk olmasina. 2011 model c180. Tabi 80-90 arasi fiyati var biz max60-65  e 2011  159 aliyoruz. Yine de  bizim araclarda 80 bin olsaydi da sadece tasarima degil kaliteye de sahip olsaydik diyorum

Onur C180 nin malzeme kalitesi bence 159'dan iyi degil bunu soyleyen benim de C180 araci olan bir arkadasim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"centocinguantanove"

wolkanku

Yağ değiştirdikten sonra ilk fark ettiğim sesin hemen azalmış olmasıydı. Az önce 20 km yol yaptım sanırım ses tamamen gitti. Testlere devam :) tekrardan çok teşekkürler francobaresi:)

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

wolkanku

Yoncaları da taktım:)

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

francobaresi

Gule gule kullan ben de saten krom ayna var o yuzden saten krom yoncalar almayi dusunuyorum senin aracta gordugum iyi oldu:) rica ederim,insallah sorunsuz binmeye devam ederiz, bikac hafta icinde vites gecisleride iyice yumusar diyolar, hayirli olsun.

Cuore sportivo

hi_cazz

Yoncaları da taktım:)

Şimdi de ben başlayayım. Olmamış Volkan sök Şunları

Tolga033

Bence olmus,yakismis. Degisiklik iyidir. :)

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fevkalbeser12

Ben yoncayı seviyorum. Yoncasız alfa kalmasın.  Yalnız bilmiyorum belki bile bile bu şekilde yapmışsındır ama sanırım yoncayı sinyale ortalamıycaksın sinyalin kapıya doğru olan kısmı ile sıfır olucak. Şunun gibi:[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

wolkanku

Giude oyle kemal abi:)
159da simetriyi bozuyor arkadan once gelen cizgi egimli oldugu icin.bilerek boyle yaptim:)

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

wolkanku

az önce orjinal 159 Ti marşpiyellerimin siparişini verdim.
Perşembe günü birmot'ta olacak.
Cumartesi günü sabah 09:00'da oradayım montaj için, gelen olursa beklerim :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia