Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 147 - Merkezi Kilit Problemi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mami859

ARKADAŞLAR ALFA ROME 2006 147 KULLANICISIYIM. ARACI YIKAMAYA VERDİM, SİGORTA PANELİNE NASIL YAPTILARSA SU KAÇIRMIŞLAR SİGORTASI ATMIŞ. SİGORTAYI DEĞİŞTİRDİK AMA GÜVENLİK MODUNA GEÇMİŞ. KODUNU SİLMİŞ YENİDEN KODLANMASI GEREKİYORMUŞ. NORMAL BİR ŞEKİLDE TANITMA YÖNTEMİ VARMI ANAHTARI YOKSA SİSTEMEMİ BAGLANACAK. BU ARADA ANAHTAR SADECE KAPILARI  VE BAGAJI ACMIYOR ARACIN CALISMASINDA BİR SIKINTI YOK. ACİL YARDIM BEKLYORUM.

ugur_1903e

Bence sizin sorun anahtar kodlaması ile ilgili değil. sürücü tarafı cam açma ünitesine su kaçırmışlardır yıkama esnasında. Sorun sizin dediğiniz gibi olsa aracında çalışmıyor olması gerekir diye düşünüyorum.

Not: Forumlarda tamamı büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelmektedir.

faik

Aynı sorun bende de mevcut aracı aldığımdan beri kumanda çalışmıyor pili bitmiştir diye düşündüm ama bitmediğini söylediler araştırmalarım sonucu kod gerekliymiş ve bu da bende yok bu konuda acil çözüm önerebilir misiniz? Benim yapabileceğim bir kodlama sistemi var mı ? Yoksa çözüm ?

sarpgrey

Yetkili servisten arabanin kod karti ile araca tanitilmasi gerek sanırım. 5 dakikalık bir iş.
Benim arabanin kumandalı anahtarin kaskodan yenisini getirtmistim.bir cihaz ile araca tanitmislardi.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

faik

Teşekkürler @sarpgrey büyük ihtimalle bende servisten kod alıcam.