Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Double Din Tavsiyesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FIRST

Bende mitoya güzel bi double din düsünüyorum. Ama piyasada yaptıran çok olmadigindan güvenemiyorum. Bide benim aracta bose ses sistemi var uyusmazlık felan olurmu acaba ??

francobaresi

Ar.159 cvp icin tesekkurler. Alfaownerde 159 una dedigim teypten alan olmus, etkileyici bulmus fakat  konsola oturtmak icin saatler harcamis ve tam istedigi gibi olmamis. Galiba biraz bekleyip alfa 159 icin uretilen cinde 1300 tlye satilan ve cerceve vs gerektirmeyen double dine yonelcem. Onun da ses kalitesi kesin kotudur, bu eksigi telafi amfi ile mi olur acaba

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

ES53

Arkadaslar merhaba.159 aracimda direksiyonda ki multimedya butonunda telefon isareti var ama bluetooth yok aracimda.Bunun icin ekstra bir aparat mi almam gerekiyor boyle birsey mumkun mu ? Degilse double din almayi dusunuyorum yine ayni sekilde bluetooth ve direksiyon kumandasi aktif olcak sekilde onerebilceginiz bir double din modeli var midir ?

tako74

You are not allowed to view links. Register or Login
Fena durmuyor

iPhone 6 cihazı ile Tapatalk'dan gönderildi.

ES53

Fena durmuyor

Navitech filanda cok basit kacar hocam ya.Daha saglam biseyler lazim

tako74

Ses tatmin edici. Ben navigasyon için bunu tercih ettim. Ama navigasyon istemezsen piooner alabilirsin aparatı ve çerçevesi ile 1750₺ kadardı. Bulabilirsem linkini atarim

ES53

Ses tatmin edici. Ben navigasyon için bunu tercih ettim. Ama navigasyon istemezsen piooner alabilirsin aparatı ve çerçevesi ile 1750₺ kadardı. Bulabilirsem linkini atarim

Oncelikle tsk ederim ilgine hocam.Yani aslinda kim istemez navi tv bluetooth hepsi olsun :) geri gorus kamerasina gerek yok benim icin bluetooth sart You are not allowed to view links. Register or Login olmasada olur.sahsen boyle cihazlari 0 almak istemiyorum diger aracimda da 2. El almistim nerdeyse yari fiyatina cok memnunumdum.yine o fiyatlar 600 gibi filan 2. El bi pioneer vs dusurmeye calisicam

muğlalı

Oncelikle tsk ederim ilgine hocam.Yani aslinda kim istemez navi tv bluetooth hepsi olsun :) geri gorus kamerasina gerek yok benim icin bluetooth sart You are not allowed to view links. Register or Login olmasada olur.sahsen boyle cihazlari 0 almak istemiyorum diger aracimda da 2. El almistim nerdeyse yari fiyatina cok memnunumdum.yine o fiyatlar 600 gibi filan 2. El bi pioneer vs dusurmeye calisicam

bence en önemlisi kamera, 159 a uygun düşürmek çok zor zaten takan da az en iyisi 0 alıp satarken çıkarıp satmak.

ES53

bence en önemlisi kamera, 159 a uygun düşürmek çok zor zaten takan da az en iyisi 0 alıp satarken çıkarıp satmak.

Ben kameraya hic gerek duymuyorum abi sensorler cok net sekilde uyariyor.Allah a sukur arabanin on uzunluguna yeni yeni alissamda daha dokundurmadim arkadan da onden de.cok muzik dinleyen ve telefon gorusmesi yapan biri oldugum icin artik track belasindan ve telefonu kulaga goturmekten kurtulmak istiyorum

tako74

ALFA ROMEO 159 PİONEER AVH-X1600DVD NAVİGASYON SİSTEMİ

tako74

Bizim cihaza aparat uymadığı için direksiyon sökülüp teype özel hat çekiliyor. Yukarıdaki ürün tam set

francobaresi

bu cihazı gördüm ebayde. Fiyat olarak yüksek ama zenec iyidir diye tahmin ediyorum. Çinlilerin yaptığı 159 uyumlu olan dd teypten 400 tl filan daha pahalıya geliyo ama kayda değer bi alternatif gibi
Cuore sportivo

burak_unsal

Arkadaşlar merhaba..

Bir süredir aracım için double din bakıyorum. Yaptığım aramalar sonucunda Pioneer ve Kenwood gibi markaların çok güzel ürünlerini buldum fakat çoğunda navigasyon yok, olanlar da uçuk fiyatlara.
Hem navigasyon hem de multimedia özellikli cihazlar da buldum farklı markalar altında (Navitech vs.) fakat bu sefer de hem markaya güvenemiyorum hem de görsellikleri çok tatmin etmiyor.
Yakın zamanda bu tarz bir cihaz alıp öneride bulunabilecek var mı?
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

ucarozcan

Vallan benim araçtaki double din de  navigasyon da var kullandın mı dersin bir sefer çalışıyormu diye baktım.
Akıllı telefonlarsaki Yandex navi veya Google Maps daha kullanışlı ve her zaman güncel.
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

burak_unsal

Bu ürün görsel anlamda 147'nin konsoluna uyacakmış gibi duruyor ne dersiniz arkadaşlar?
Özellikleri de hoşuma gitti fakat markayla ilgili bilgim yok malesef..
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

ES53

Bu ürün görsel anlamda 147'nin konsoluna uyacakmış gibi duruyor ne dersiniz arkadaşlar?
Özellikleri de hoşuma gitti fakat markayla ilgili bilgim yok malesef..

Cyclone ust seviye kalitelidir