Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm / 34 UZ 6998 / Alfisti'nin Geri Dönüşü

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ealprsln

You are not allowed to view links. Register or Login  bence kesinlikle jantlar gunmetal olmalı, ayna kapaklarıda gunmetal jant üstüne titanyum gri efsane olur en muhteşem kombinasyon olur.

edit: titanyum gri ayna kapaklarını yurtdışından sipariş versen dahi TR fiyatından daha ucuza gelecek muhtemelen,  100 EUR altında olduğundan gümrüğede takılmayacaktır. İmkanın var ise ayna kapağını yurtdışından sipariş verir, hediye çeki ile siyah biscione vites topuzu alırdım. Tabi ki bu benim düşüncem.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login  bence kesinlikle jantlar gunmetal olmalı, ayna kapaklarıda gunmetal jant üstüne titanyum gri efsane olur en muhteşem kombinasyon olur.

edit: titanyum gri ayna kapaklarını yurtdışından sipariş versen dahi TR fiyatından daha ucuza gelecek muhtemelen,  100 EUR altında olduğundan gümrüğede takılmayacaktır. İmkanın var ise ayna kapağını yurtdışından sipariş verir, hediye çeki ile siyah biscione vites topuzu alırdım. Tabi ki bu benim düşüncem.

cumartesi ola hayrola :))
şimdi jantları boyatmak 400 lira , ayna kapakları yurtdışı sipariş ile yine ıvır zıvır 200 lira desek 600 lira.
önümüzdeki ay adam gibi bir boya korumaya sokmak istiyorum o da yine 300-400 desek..1000 lira.

artık arabaya para yatırmak istemiyorum açıkçası.
o yüzden şu anki kombinasyonu koruyayım diye düşünüyorum çünkü marşpiyeller ile bu jantlar bu renkte canlı bakıldığında "ayı" gibi duruyor. 19" olduğu bariz belli oluyor..gunmetal ile o netlik kaybolacak.

hediye çeki ile ayna kapaklarını alıp, mevcut kombinasyonu koruduğum durumda, kapakları takarsam da güzel gözükür, satarsam da boya korumanın yarı parası çıkmış olur. önümüzdeki ay cebimden 200 lira çıkar. kalan 800 lira ile bir yurtdışı gezisi yapabilirim :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Tolga033

Bence yapma abi,yaparsanda biraz daha koyu renk olmali diye dusunuyorum. :)

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ufuk93

Volkan aslanin masallahi var artik biraz sakinles abi sahneyi genclere birak :))))

Sent from my iPhone using Tapatalk

ufuk93

Volkan abi yazdim cikmamis :(

sarpgrey

Valla hayranım sizin 159 a emegin karşılıını alıyosunuz maşallah Allah nazarlardan saklasın.

Ti marşpiyel aracı bu kadar agresif küt göstermesi zaten bittim..

Bence jantlar cok iyi sadece gunmetal renk ve güzel bir coil alıp 2 cm daha basılırsa aman allalhım yıkım olur  :D

valla photoshopta gunmetal yaptım az önce, ben bile beğenmedim niye öyle oldu hiç anlamadım. sanırım bugün beynimdeki 159 kotasını doldurdum..hafızayı boşaltım tekrar çalışmam lazım :)

coil inşallah alacağım 159'a ...bu arabaya coil takmadan satmayacağım :)
ben demiştim demek istemiyorum ama ben demiştim jantları kesinlikle boyatmayın diye :D
sizin jantlar herkeste olmayan jantlar,koyu bir renge boyatırsanız,araçta koyu olduğu için arka planda kaybolur gider. böyle harika :nazar:
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

canselmo

bana görede jantlar boyanmalı direk ve basılmalı  :D madem 19 taktınız bir tık daha gideri olsun  :D :D
2.memleket  = İtalya

FB10ur

Maşallah kardeşim her zamanki gibi muhteşem görünüyor :) ayrıca saten ayna Kapağı güzel olacaktır..

koroglubrk

Gunmetal tartışılabilir ama ayna Kapağı güzel hamle olur  :)
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

wolkanku

Maşallah kardeşim her zamanki gibi muhteşem görünüyor :) ayrıca saten ayna Kapağı güzel olacaktır..

Gunmetal tartışılabilir ama ayna Kapağı güzel hamle olur  :)

bu sabah arkamda giden takside gri ayna kapakları, ve temde yanımda giden kırmızı leonda gri ayna kapakları görünce saten ayna kapaklarından tamamiyle vazgeçtim

bana görede jantlar boyanmalı direk ve basılmalı  :D madem 19 taktınız bir tık daha gideri olsun  :D :D

bir süre bu görüntüyü koruyacağım. belki You are not allowed to view links. Register or Login ile yayları takaslarız, o zaman bir tık daha iner aşağı.

Valla hayranım sizin 159 a emegin karşılıını alıyosunuz maşallah Allah nazarlardan saklasın.

Ti marşpiyel aracı bu kadar agresif küt göstermesi zaten bittim..

Bence jantlar cok iyi sadece gunmetal renk ve güzel bir coil alıp 2 cm daha basılırsa aman allalhım yıkım olur  :D

valla photoshopta gunmetal yaptım az önce, ben bile beğenmedim niye öyle oldu hiç anlamadım. sanırım bugün beynimdeki 159 kotasını doldurdum..hafızayı boşaltım tekrar çalışmam lazım :)

coil inşallah alacağım 159'a ...bu arabaya coil takmadan satmayacağım :)
ben demiştim demek istemiyorum ama ben demiştim jantları kesinlikle boyatmayın diye :D
sizin jantlar herkeste olmayan jantlar,koyu bir renge boyatırsanız,araçta koyu olduğu için arka planda kaybolur gider. böyle harika :nazar:

yok yahu zibille var BBS CH sokakta. ha evet 19" olarak pek yok o doğru, ama hepsi silver.
o yüzden koyu boyatmaya uzak bakmıyorum. bir de koyulaştıkça lastik rengine yakınlaştığı için daha da büyük duruyor.

Volkan aslanin masallahi var artik biraz sakinles abi sahneyi genclere birak :))))

ufuk daha dur ya biz de genciz :D

Bence yapma abi,yaparsanda biraz daha koyu renk olmali diye dusunuyorum. :)

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok yok ayna kapağı olmayacak alacağım aksesuar..bakacağız duruma.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ar.159

Taksilerdeki genelde krom bizdeki saten ve ben beğeniyorum takas için yeri ve zamanı bildir reis :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

wolkanku

Taksilerdeki genelde krom bizdeki saten ve ben beğeniyorum takas için yeri ve zamanı bildir reis :)

yok abi, bildiğin açık renk gri boyaydı. yani gümüş renkti. ama 100 metre öteden saten de gümüş de aynı duruyor.

ben ayna kapağından vazgeçtim tamamiyle.

yay takasını önümüzdeki hafta cumartesi yapabiliriz hava durumuna göre.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login sağolsun mitosundaki titanyum ayna kapaklarını ve jant rengini hatırlattı..
açıkçası bu kombinasyonu görünce kafam karıştı.
güzel duruyormuş.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ealprsln

Abi benim şahsi görüşümdür lütfen kimse saygısızlık ettiğimi düşünmesin; titanyum ayna kapağı + gunmetal jant kombinasyonu en çok  siyah araca yakışıyor. Aracın başka bir renk olsaydı asla yaptırman konusunda bu yönde fikir belirtmezdim. Karar senindir ama dediğim gibi benim zevklerim ve beğenilerim doğrultusunda en güzel kombinasyon bu olur.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

muğlalı

bende nisanda bu kombinasyonu yapacağım inş siyah renkte dediğin gibi alternatif i yok bu rengin çok yakışıyor

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login sağolsun mitosundaki titanyum ayna kapaklarını ve jant rengini hatırlattı..
açıkçası bu kombinasyonu görünce kafam karıştı.
güzel duruyormuş.

E konuştuk bunu senle birmotta hatta ilk başta bende ayna kapaklarını alırken sormuştum gunmetal ile güzel olur demiştik ama Jant boyanmayı düşünmediğimden saten aldım bencede on numara kombin

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

sabrican

Selam Volkan. Bunu buldum ama 1 tane kalmış. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sen nereden buldun?
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

wolkanku

Bostancı sanayide buldum ben

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

sabrican

Ben de oradayım. 4 5 yere sordum. Yok dediler. Erpa'da buldum. 1 tane kalmış ona da 45tl diyor.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

wolkanku

Cariumda hurşit abiye sor @sabrican

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

wolkanku

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Tam 1 saat 40 dakika ayırıp ayna kapaklarımı alamadım

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

sabrican

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

1 saattir arıyorum sonunda buldum
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

hi_cazz

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Tam 1 saat 40 dakika ayırıp ayna kapaklarımı alamadım

Cevapta yok kapakta.

sabrican

@wolkanku 2lt aldı. Sen nasıl 2.5 lt koydun? Üstte de mi tıpa var
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic