Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login
Üstad bi git Allahsen ya senin şalterler yanıyor artık ne işin var bravonun içinde senin?

Kısa ve net bi yorum olmuş, sağol üstad :)
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

Utku

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

rain man

Buda eşimin yorumu :)

Abi aile içi işlere karışmak gibi olmasın ama yenge sanırım yeterli cevabı vermiş :) Sana güzel bir gui bulmak lazım :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Tolga033

Abi, yenge son noktayi koymus bence. :)

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ormanci

Yenge gizli mesaj da vermiş aslında.
Diyor ki, Bravo falan istemem, alırsan başının etini yerim, bişman olursun... :P
Zaten ikinci mesaj daha açık, rengine kadar sipariş geçilmiş :D

Yalnız gerçekten, bu dizel Bravo işi benim kafama aşırı yattı.
Çok temiz araçlar 40 bin TL'lere bulunabiliyor.

Bir arkadaşım daha yeni 35'lere falan Clio dizel almıştı. Bunu görünce küçük sınıfa hiç girmemek gerektiğini fark ettim. Km'ler düşük, fiyatlar uygun, donanımlar güzel. Hatta kaşıntı tutarsa otomatik dizeli bile var, daha ne olsun :)

Diğer bi arkadaş da eşine araba arıyordu, küçük otomatik dizel bulamamıştı, küçük benzinli otomatik arıyordu, onda da salak salak fiyatlara garip araçlar vardı, Bravo örneğini gösterdim, dizel otomatik falan diye... Adamın da kafası karıştı, vallahi çok güzel alternatif dedi :)

Yarın öbür gün Giu'yu satıp dizel olayına girmem gerekirse Bravo ilk tercih olabilir gibi... Akılda bulunmalı :)

ar.159

Yenge gizli mesaj da vermiş aslında.
Diyor ki, Bravo falan istemem, alırsan başının etini yerim, bişman olursun... :P
Zaten ikinci mesaj daha açık, rengine kadar sipariş geçilmiş :D

Yalnız gerçekten, bu dizel Bravo işi benim kafama aşırı yattı.
Çok temiz araçlar 40 bin TL'lere bulunabiliyor.

Bir arkadaşım daha yeni 35'lere falan Clio dizel almıştı. Bunu görünce küçük sınıfa hiç girmemek gerektiğini fark ettim. Km'ler düşük, fiyatlar uygun, donanımlar güzel. Hatta kaşıntı tutarsa otomatik dizeli bile var, daha ne olsun :)

Diğer bi arkadaş da eşine araba arıyordu, küçük otomatik dizel bulamamıştı, küçük benzinli otomatik arıyordu, onda da salak salak fiyatlara garip araçlar vardı, Bravo örneğini gösterdim, dizel otomatik falan diye... Adamın da kafası karıştı, vallahi çok güzel alternatif dedi :)

Yarın öbür gün Giu'yu satıp dizel olayına girmem gerekirse Bravo ilk tercih olabilir gibi... Akılda bulunmalı :)
Ne gizlisi hacım yenge acık acık diyor Gui almazsan Gözüme gözükme diye.
Şu bravo meselesini de unut @utku  evet mükemmel araba cok mantıklı çok iyi ve hatta Alman autobild 100 bin km testi yaptığında baravoya bravo diye kocaman başlık atmış arabada kusur bulamamıştı bunların hepsi doğru ama ne zaman lineadan boradan meganedan v.b den geçiş yaparken guiden bravoya geçiş attan katıra olur evet ikisininde anası at(Fiat) üretim yerleri aynı ama benim gözümde Gui şahlanmış beyaz kır at diğeri at Arabası çeken  beygir ( teknik olarak öyle olmasada marka imajı öyle hissettiriyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

fevkalbeser12

Bu saatten sonra bravo alirsan seni tüm alfistiturkey ailesi olarak kurtaramayız.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

wolkanku

ya You are not allowed to view links. Register or Login sen değilmiydin geçenlerde 3tane  159çevreni sarınca 159 diye iç geçiren, sonra giu için kapora yanında hazır gezen.. ne bravosu yahu... doblo al doblo :)

güzel bir giu ile döneceksin, kendini kandırma  :serefe:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Utku

Az önce gelen kargo, tebessüm ettirdi, çok açık bir mesaj oldu.
"Centro stile" etiketleri ve ayna kapakları da yolda.
Bu kadar güzel ve özel aksesuar başka hangi markada var ki  :clover:

You are not allowed to view links. Register or Login doblo dedin olaya son noktayı koydun.Tamam giu alacağım :)

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

erkan

You are not allowed to view links. Register or Login Alışverişi hangi siteden yapıyorsun teslimat çok hızlı

Utku

@erkan ebay da italy motors isimli satici.almanyadalar ve standart kargo ile gondermelerine ragmen 5 gun icinde geldi bende sasirdim.daha oncede alisverisim olmustu ayni sekilde cabucak You are not allowed to view links. Register or Login ile gonderiyolar sanirim ama tr de dagitimi ptt yapiyor
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

Utku

Satıcının tam linki ;

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

erkan

Eyvallah utku ufak  parçalar için beklemek can sıkıcı oluyor buradan hallederim bulamadıklarımı... Forumdan Sercan sağ olsun incik boncuk bulunamayacak birçok trim parçasını sokmuş stoklara olumlu gelişmeler kullanıcı açısından

halil

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

halil

Dolanırken ne buldum..Hemde eksi sözlükte..
Güzel yazı olmus bence..Yazarın adı agleonema.Otomobiller hakkında güzel yazılar yazmıs..

Kim olduğunu bilmiyorum ama eğer bu kişi ile sanal da olsa irtibatı olan varsa, kendisinin müsadesi ile bu yazıyı sitemizde sabit başlık açmak istediğimi iletebilir mi?
Begenmenize sevindim, diğer markalar için yaptıgı test-yorumlarda cok güzel.Sadece denk geldim,keske tanısaydım:)
Sitesi;
Burdan ulasabiliriz sanırım.

yazı güzel olmuş.fakat yazının bir yerinde 156 nın hiç 4 çeker modeli olmadığını söylemiş.crosswagon q4 ü unutmuş galiba.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

erk1n

yazı güzel olmuş.fakat yazının bir yerinde 156 nın hiç 4 çeker modeli olmadığını söylemiş.crosswagon q4 ü unutmuş galiba.

"opsiyonel olarak, giulietta'ya "reinforced" lastikler (run on flat lastikler) de takılabiliyor, süspansiyon bu daha sert yanaklı rft lastikler için de uygun." yazmış...

Katalogdaki Reinforced yani Extra Load (XL) güçlendirilmiş lastik ibaresini Runflat lastiklerle aynı olduğunu zannetmiş. Orada da yanlışı var.
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

wolkanku

"opsiyonel olarak, giulietta'ya "reinforced" lastikler (run on flat lastikler) de takılabiliyor, süspansiyon bu daha sert yanaklı rft lastikler için de uygun." yazmış...

Katalogdaki Reinforced yani Extra Load (XL) güçlendirilmiş lastik ibaresini Runflat lastiklerle aynı olduğunu zannetmiş. Orada da yanlışı var.

ne lastikmiş ya..abi valla billa nolur lastikçi aç bişey yap , bitsin bu çilemiz  :serefe:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

fevkalbeser12

Satıcının tam linki ;

Utku senin yüzünden masrafa giricez adam ne satıcıymış sağlam stoku var. Yalnız dikkatimi şu çekti ama Q2 amblemi[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Q4 amblemi[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Sanırım burda nasıl olsa bu adam Q4 kullanıyor, geçir gitsin gibi fiyatı yoksa arada 2 kat fiyat fark edicek kadar metal kullanmıyorlardır:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Doğa Tosun

heheh abi jülyet şimdiden hayırlı olsun, kırmızı da yakışmış :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

erk1n

ne lastikmiş ya..abi valla billa nolur lastikçi aç bişey yap , bitsin bu çilemiz  :serefe:

İyi fikir, bak bunu düşünmemiştim Volkan kardeşim.

Reinforced (Extra Load ) lastikleri runflat diye runflat fiyatına satıp köşeye dönebilirim mesela..  :D

Sende benim yan dükkanda jant dükkanı açarsın.

Alfisti Turkey 'e de sponsor oluruz. Gel keyfim gel
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

rain man

Lastik muhabbeti bu konuya da sıçramış :D

Ben de lastik konusu sanıp okumuyordum. Bilgi yoğunluğundan boğulmayayım diye.

ozoozo

Bence 1 tane run flat 5 tane normal lastiği yok eder

OZO..!!!

rain man

Bence 1 tane run flat 5 tane normal lastiği yok eder

OZO..!!!

Eğer dikkatlice bakarsanız rft tırnaklarının arasında normal lastik kalıntılarını görebilirsiniz.

ilbey666

Dolanırken ne buldum..Hemde eksi sözlükte..
Güzel yazı olmus bence..Yazarın adı agleonema.Otomobiller hakkında güzel yazılar yazmıs..

Kim olduğunu bilmiyorum ama eğer bu kişi ile sanal da olsa irtibatı olan varsa, kendisinin müsadesi ile bu yazıyı sitemizde sabit başlık açmak istediğimi iletebilir mi?

Resmen tüylerim diken diken oldu.. Harika bir yazı
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

engin uzun

Yazar oldukca bilgili. Diger markalar icinde guzel calismalar yapmis. 
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....