Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm / 34 UZ 6998 / Alfisti'nin Geri Dönüşü

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ufuk93

Haftada 1 gun bineriz be abi :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

wolkanku

cumartesi günü yaşanan sıkıntıdan dolayı bugün alfa romeo türkiye'den arandım.

işi ele alıp, çözme hızları gerçekten müthiş. keza facebooktan bir şey yazıldığında aynı gün içinde mutlaka dönüyorlar.
Bu kampanyayı hazırlarken de şu özen gösterilmeliydi, çok eksik noktası olan bir kampanya oldu diye düşünüyorum. ya da ilk ben kampanya süreci yaşadığım için tüm eksikler benimle birlikte ortaya çıktı :)

sonuç olarak gerçekten çok ilgililerdi, bunun bir şikayet olmadığını, markanın değerinin korunması adına bu hataların başka müşteriler ile tekrar tekrar yaşanmaması için kampanya görsellerinin düzeltilmesi ve kampanyanın iç işleyişinin,muhasebe süreçlerinin bayilere detaylı olarak yollanması ile ilgili talebimin olduğunu üzerine basa basa söyledim.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Deniz

Kapakları kargoyla gönderin uğraştırmayın beni deseydin.

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
Kapakları kargoyla gönderin uğraştırmayın beni deseydin.
telefondaki kişi çok ilgili ve çok problem çözme odaklı birisiydi Deniz.
Bir de amacım kimseye boyun eğdirmek, ya da tek işiniz beni mutlu etmek şeklinde gövde gösterisi yapmak da değil.
sonuçta kazanılmış bir hakkım var evet. nasıl olsa her gün iyi kötü geçtiğim güzergah. gidip 1 dakikada alıp çıkmak istiyorum.

hatta şöyle söyleyeyim,
normalde ayna kapaklarını takmayı düşünmüyordum.
ancak bu hatalar neticesinde birmot beylikdüzü kendi içlerinde mahsuplaşarak bana bu çeki hediye ettiği için, hediyeyi iade etmek / satmak vs. benim yapacağım iş olmadığından bu kapakları takacağım.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Deniz

İki gün önce yaşadığın sinir harbinin ardından aramaları isabet olmuş ozaman.

fevkalbeser12

Bu arada bugün bana mail geldi, aynı mail 1000 lira+kdv gibi birşey yazmıyor 1000 liralık yedek parça veya mekanik bakıma 200 liralık hediye çeki diye.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ar.159

çok şükür alfayla seni barıştırdık alafa içinde bizim içinde büyük kayıp olacaktı
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

wolkanku

çok şükür alfayla seni barıştırdık alafa içinde bizim içinde büyük kayıp olacaktı

ben markaya küsmedim ki abi.
vaktimi + enerjimi + paramı sürekli arabaya harcamaktan sıkılmışken üstüne de aksilikler gelince yeter artık dedim. dediğimin de arkasındayım.. mesela bu haftasonu kayağa gideceğim.
nisan ayında amsterdam planı yapıyorum uygun bilet kovalıyorum. anlayacağın bütçede ve keyfimde arabaya yer yok :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Tolga033

Care benzinli Alfa.  

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wolkanku

Bu sabah 07:00den 10:30 a kadar yan binadan sıçrayan çimentoyu temizledim biraz çizikler oluştu kil ile temizlerken ama haftaya makineyle alacağım o çizikleri
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ar.159

Bu sabah 07:00den 10:30 a kadar yan binadan sıçrayan çimentoyu temizledim biraz çizikler oluştu kil ile temizlerken ama haftaya makineyle alacağım o çizikleri

bro sen alfayla ilgilenmeyi bırakıp bu hafta sonu yatmıyor muydun ya? :lol:
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

wolkanku

malesef bana uyku haram :) You are not allowed to view links. Register or Login

şu an bir photoshop deniyorum bakalım fikirler ne olacak :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

wolkanku

evet fikirleri alalım.

You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

şu anda böyle;

yoncayı söküp ayna kapaklarını takarsam;

hem yonca hem ayna kapağı ile birlikte...bence bu şekilde biraz fazla oldu,sadeliği bozuldu.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Lbe

Yonca olmadan ayna kapağıyla bence mükemmel olmuş.Durup durup jantlarına bakıyorum abi ya maşallah :nazar:

LBE..!!!

ar.159

katılıyorum yoncayı 159 a yakıştıramayanlardanım
ayna kapağı ise vazgeçilmezim gibi arabayı daha heybetli ve spor gösteriyor
o yüzden benim oyum 2 numaraya
34 AV 0020 COMING SOON!!

Utku

Yoncayi sokup ayna kapagini takip en sonda su sportiva logolarindan taksan yuz numara olur.bayildim ben o logolarin naif ama gosterisli durusuna
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

wolkanku

Yonca olmadan ayna kapağıyla bence mükemmel olmuş.Durup durup jantlarına bakıyorum abi ya maşallah :nazar:

LBE..!!!

teşekkürler böyle nasıl :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Lbe

LBE..!!!

teşekkürler böyle nasıl :)

Bence kontrast olması daha iyi.Böyle simsiyah boğulmuş :)

LBE..!!!

wolkanku

Yoncalar kesinlikle çıkıyor
Seçimi kolaylaştıralım

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Passione

Volkan kesinlikle yoncasiz daha iyi duruyor. Ayna kapagi-jant ikilisinin renkleri ayni olmali bence.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"centocinguantanove"

ozoozo

Abi eğer yonca kesinlikle olmayacak diyorsan , ayna kapağı ve jant olmalı. Bence jantların rengine hiç dokunma derim Burağın dediği gibi kontrast güzel oluyor , ben zaten ayna kapağının başından beri taraftarıyım :)

Peki bir şey atayım ortaya ; bu beyaz zeminli yoncalardan değil de krom gibi yani jant ve ayna kapağının renginde olan yonca tipinden olsa nasıl olur ? Bir an düşündüm de bence çok daha güzel olacaktır hem araba siyah , hemde ayna kapağı-jant ile uyumlu olacaktır.

OZO..!!!

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login sabah ilk işim yoncaları sökmek oldu candoğan.. yüksek ihtimalle jantları koyultup ayna kapaklarını takmayacağım. özellikle kız arkadaşım annem ve çevremdeki bayan arkadaşlar ayna kapağını yerin dibine soktular...taksici işi diyen oldu, apaçi işi diyen oldu...bana göre öyle gözükmüyor ama bayanların bakış açısı önemli :)

You are not allowed to view links. Register or Login özdemir uzaktan bakınca ha saten ha beyaz çok bir şey farkemiyor.. uzaktan baktığında yonca,sinyal,italya bayrağı,ayna kapağı çamurluk etrafında çok fazla detay oluşturuyor ve göz yoruyor..o yüzden yonca olmayacak 159'da :)

ya da nostaljik alfa romeo modellerindeki gibi marşpiyelin arka tekerleğe yakın kısmına bir takıp deneyeceğim ama güzel olacağını düşünmüyorum :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Passione

@wolkanku ayna kapagi hakkinda ben hep daha elit bir hava kattigi kanisindayim ama bu 159 icin gecerli diger markalarda rezalet durabiliyor. Mesela ben orjinal renkteki kapaklari boyatip bir takicam olmazsa suankilerle devam edicem. Yonca konusuna gelirsek bende 1 tarafta var onu da sokecegim buyuk ihtimal.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"centocinguantanove"

aurora

15 bin gayet ağır hasar zaten Volkan araştırmaya gerek yok, her türlü dağıtmış arabayı adam. Perte çıkabilirmiş aslında

Ben pek katılmıyorum, örneğin komple sigortadan özel renk ile aracı boyatmak 5000 TL tutuyor, yada 2 xenon far değişimi gibi şeyler ciddi hasarlar çıkartabilir...

aurora

Bu arada maşallah, gerek yonca gerekte yonca sız çok güzel duruyor.