Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

06 AR 2033 - 156 2.5 V6 - Scuderia Gitti Arese Geldi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sbk0655

Bugunude sanayide bitirdik.On amortisor uzun zamandur ses yapiyordu bugun sifirladik sesten kurtulduk.Bu arada manifolt contalari kontrol edildi , enjektor oringleri de yenilendi.

sbk0655

sbk0655

You are not allowed to view links. Register or Login
Kazasız belasız günler dilerim Serkan  :nazar:
Sagol patron
Maşallah Serkan abi nazar değmesin
Tesekkur ederim Deniz
Masallah.Abi insallah bundan sonra kaza bela olmaz. Umarim frenlerde daha iyi hale gelir.

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sagol Tolga , insallah bu ilk ve son olur.
Bende 2.5 dan sonra mk2 nin frenlerini yadırgamıştım araba durmayacak gibi geliyordu alışana kadar, ne fark var bilmiyorum ama ben 2.5 dan daha memnundum bu anlamda.
Bu arada kocaoğlan güzel olmuş:)
:nazar: :nazar: :nazar:
Abi bilmiyorum belki de benim frenlerde bir eksiklik soz konusudur ama onceki aracim kesinlikle cok daha iyiydi.
2.5 i alırken ar servis mustafa beyde 2.5 lerin frenlerinin 2.0 dan zayıf olduğunu söylemişti ama o ara eşelememiştim nedir sebep diye.fren sistemi komple aynıysa araç ağırlığının ,ön arka ağırlık dengesinin etkisi olabilirmi ki ?
Evet Mustafa ustayla da konusmustuk ayni seyleri , valla agirlik farki vs degil bence cunku fren hissi cidden cok farkli aradaki agirlik farki bu kadar etkilemez.Baska bir 2.5 bulursam bakarim benimkimi sorunlu yoksa genel olarak mi zayif?
genel olabilir o zaman.bizim kayınçıda 2 tane 2.0 dan sonra buna bindi,onun ilk izlenimide aynıydı,2.0 gibi değil,durmıyacakmış gibi geliyo bana dedi.ben motorun gücünden dur kalklarda özellikle daha seri devirlenmesinden kaynaklı düşüşün öyle hissettirdiğini düşünmüştüm ama teknik verilerede bakmak lazım bi.

Elimde tam sana göre 4 adet delikli alttan üstten hava kanallı fren diskleri var abi , bastığın gibi durduran cinsten acccyiiip bişey bilgin olsun... You are not allowed to view links. Register or Login
Kardesim aklimda bulunsun , bu aralar belki degisiklikler olabilir duruma gire hareket ederiz

sbk0655

Masallah.Abi insallah bundan sonra kaza bela olmaz. Umarim frenlerde daha iyi hale gelir.

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sagol Tolga , insallah bu ilk ve son olur.
Bende 2.5 dan sonra mk2 nin frenlerini yadırgamıştım araba durmayacak gibi geliyordu alışana kadar, ne fark var bilmiyorum ama ben 2.5 dan daha memnundum bu anlamda.
Bu arada kocaoğlan güzel olmuş:)
:nazar: :nazar: :nazar:
Abi bilmiyorum belki de benim frenlerde bir eksiklik soz konusudur ama onceki aracim kesinlikle cok daha iyiydi.
2.5 i alırken ar servis mustafa beyde 2.5 lerin frenlerinin 2.0 dan zayıf olduğunu söylemişti ama o ara eşelememiştim nedir sebep diye.fren sistemi komple aynıysa araç ağırlığının ,ön arka ağırlık dengesinin etkisi olabilirmi ki ?
Evet Mustafa ustayla da konusmustuk ayni seyleri , valla agirlik farki vs degil bence cunku fren hissi cidden cok farkli aradaki agirlik farki bu kadar etkilemez.Baska bir 2.5 bulursam bakarim benimkimi sorunlu yoksa genel olarak mi zayif?
genel olabilir o zaman.bizim kayınçıda 2 tane 2.0 dan sonra buna bindi,onun ilk izlenimide aynıydı,2.0 gibi değil,durmıyacakmış gibi geliyo bana dedi.ben motorun gücünden dur kalklarda özellikle daha seri devirlenmesinden kaynaklı düşüşün öyle hissettirdiğini düşünmüştüm ama teknik verilerede bakmak lazım bi.
Hic bir sey olmazsa son care yuksek performans urunleriyle degistirmek olacak.

sbk0655

Eveetttt 2.5 ile de ayrilik vakti geldi.Kullandigim surev icinde muthis keyif aldigim ve hic pisman olmadan iyi ki almisim dedigim bir arac oldu.ben aldigimda da eski sahipleri gayet iyi bakmisti bende elimden geldigince iyi bakmaya calistim.Yaptiklarim konuda mevcut zaten.Sadece son iyilestirme olarak yaptigimiz islemin fotolari eklememisim.Onu da en kisa surede eklerim.Sagolsun Tolga sayesinde elektrikli recaro koltuklarida takmistik gectigimiz aylarda.Keske maddi imkanlar elversede daha yapmak istediklerimi yapip garajimda saklasam.Onceki. mk 2 156 mida cok seviyordum ve satarken uzulmustum ama bu gercekten bambaska.Sesi gidisi hep aklimda kalacak.Umarim aramizdan yada disaridan farketmez , kiymet bilecek birine gider.Henuz ilana girmedim bir kac gun icinde islerimi halledip ilaninida acarim.Isteyen olursa da benimle iletisime gecebilir.

ozoozo

Eveetttt 2.5 ile de ayrilik vakti geldi.Kullandigim surev icinde muthis keyif aldigim ve hic pisman olmadan iyi ki almisim dedigim bir arac oldu.ben aldigimda da eski sahipleri gayet iyi bakmisti bende elimden geldigince iyi bakmaya calistim.Yaptiklarim konuda mevcut zaten.Sadece son iyilestirme olarak yaptigimiz islemin fotolari eklememisim.Onu da en kisa surede eklerim.Sagolsun Tolga sayesinde elektrikli recaro koltuklarida takmistik gectigimiz aylarda.Keske maddi imkanlar elversede daha yapmak istediklerimi yapip garajimda saklasam.Onceki. mk 2 156 mida cok seviyordum ve satarken uzulmustum ama bu gercekten bambaska.Sesi gidisi hep aklimda kalacak.Umarim aramizdan yada disaridan farketmez , kiymet bilecek birine gider.Henuz ilana girmedim bir kac gun icinde islerimi halledip ilaninida acarim.Isteyen olursa da benimle iletisime gecebilir.

Huaaaaydaaaaa  :'( yerine ne geliyor abi ?  :p  :alkis:

TRSemih

Hayırlısı olsun. Gelecek olan kırmızı olsun 3 fazla olsun :)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

hi_cazz

Abi naptın yaaaa. Çok güzel araçtı. Bir kere binmek nasip oldu çok Hoşuma gitmişti. Nasıl kıyıp satabiliyorsunuz şu güzel Araçları çözemiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

tugrul

Hayırlısı olsun, daha erkendi sanki, şaşırdım  :-X
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

iskoc

Abi hayırlı olsun 166 Dünyasına bekleriz  :)
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

Alfadanadam

Ben yenisi hazırdır diyorum :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Murad

milano 75

hayırlısı olsun,inşallah gönlünüze göre satarsınız
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Doğa Tosun

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Erkay KAHYA

Param olsa ben alsaaam.  :D
Hayırlısı olsun.
Özlettirme arkadan tamponuma yapışıp da selektör atacağın günleri.
İnşallah yeni gelen bunu aratmaz.  :haydi:
İhtiyaç halinde bir telefon uzağındayım.

antihero

145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

sbk0655

Huaaaaydaaaaa  :'( yerine ne geliyor abi ?    :alkis:
Yolda gorursen sasirma sakin.
Hayırlısı olsun. Gelecek olan kırmızı olsun 3 fazla olsun :)
3 kurus fazlasini verdik merak etme.
Abi naptın yaaaa. Çok güzel araçtı. Bir kere binmek nasip oldu çok Hoşuma gitmişti. Nasıl kıyıp satabiliyorsunuz şu güzel Araçları çözemiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ahhh Halit sen birde bana sor icim gidiyor resmen ama mecburen satiyorum .
Hayırlısı olsun Serkan...
Sagol Erdem.
Hayırlısı olsun, daha erkendi sanki, şaşırdım  :-X
Sagol Tugrul abi , erken konusu hic gecmez zaten , cok keyifli doymasi cok zor bir arac ama halef selef meselesi var.

sbk0655

Abi hayırlı olsun 166 Dünyasına bekleriz  :)
166 seninki gibi olmazsa gozum gormez , o asaleti yasamayi her zaman istiyorum belki ileride olur.
Ben yenisi hazırdır diyorum :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sen diyorsan oyledir canim abim.
Hayirlisi olsun
Sagol Murad

sbk0655

Param olsa ben alsaaam.  :D
Hayırlısı olsun.
Özlettirme arkadan tamponuma yapışıp da selektör atacağın günleri.
İnşallah yeni gelen bunu aratmaz.  :haydi:
İhtiyaç halinde bir telefon uzağındayım.
Kardesim cok sagol , artik senin tampona yapismayi birak , zor goruruz stoplarini.

sbk0655

Hayırlısı olsun Serkan
Sagol Ozhan baskan.

sbk0655

TRSemih

Oo yakışır müdürüm. Güle güle kullan.
Ne zaman ıslatioz?
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ssg

BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

cem meric

Serkan Abi,

2.5 için hayırlısı olsun,

Yeni araç da hayırlı uğurlu olsun, Yengenin baskısımı oldu  :D 2.5'a sat sat diye  :D :D