Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 HBF 32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dnztktk

Herkese teşekkür ederim iyi dilekleri için, aracı benim kadar beğenen insanlar olması çok güzel :) Çünkü çoğu insanın aklında Alfa Romeo çok iyi şeyler uyandırmıyor (bence haksız tabii, ama herkesin fikrine saygı duymak lazım)

Yay konusuna gelecek olursak, araba daha da alçak olursa yollarda asfaltı traşlamak mümkün olabilir ;)

mufukoz

Yay konusu tamamen sakaydi:) hic degistirmemek lazim, masallah cok guzel:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

eomer

Kazasız belasız güzel günlerde kullanın.. Hayırlı olsun sitenin ilk 4C' si  :)
Giulietta 1.4 MultiAir TCT 2012
35 AY 8444
159 1.9 JTDm 2007
35 KMC 66

AlfaWhite

4C'niz bir harika. Güle güle binin. Herkesin gözü üzerinizde olacak. Nazar değmesin inşallah :nazar: :nazar:

AbesLang

Yeni fotolar bekliyoruz  :alfisti:

coni-wayt

foruma bayadır ugramıyordum, neler kaçırmışız  8)

keyifle kullanmanızı dilerim  :nazar:

omg

hayırlı olsun  :nazar: keyifli sürüşler   8)
un fantasma tra noi..

blackeyekenan

Masallahh..LPG varmi bunda..:)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ALFA 156 1.6 DISTINCTIVE (2005)

depeche101

You are not allowed to view links. Register or Login yok mu yeni fotolar  :yukari-ok:

Dnztktk

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login yok mu yeni fotolar  :yukari-ok:

Şu an yurtdışında olduğumdan sıklıkla kullanamıyorum maalesef :( Güncel durum aşağıdaki resim gibi:

Dnztktk

eminpar

Hoşgeldin Deniz ;)

Gouki

erk1n

4C 'em olsa heralde ağır diete girerdim. Adamlar hafifletmek için o kadar uğraşmış.. Ben ağırlaştırmayayım derdim. :D
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

tfnsmsk

:nazar: maşallah
...
Deniz, bu güzel başlığı kirletmiş olmazsam,
Bu sahne bana; at yarışları tarihçesinin en unutulmaz safkanı Secretariat'ın, 1973 sezonunda sürekli artçı kalıp patlamasını hatırlattı.
Ne alaka diyeceğiz, küçük bir açıklama ekleyim;
Yüzyılın en iyi Amerikan atletleri listesinde 35'inci sırada yer alan bu efsanevi safkan,
Özellikle Belmont yarışında, kontrollü ikincilikle devam edip, gelmiş geçmiş en iyi deparla 31 boy fark atarak tarih yazmıştı.
'73 sezonunun Kentucky ve Preakness derbilerini de kazanarak Triple Crown sahibi olmuştu.
...
4C de, beğeni ve pist rekorlarının altını üstüne getirmeye başladı..
Merak edenler için,
bakınız  :  You are not allowed to view links. Register or Login
izleyiniz : 
Sevgiler
sportif ruh.

Dnztktk

Estağfurullah, ne kirletmesi :) Hiç haberim yoktu bahsettiğiniz konudan, sayenizde öğrenmiş oldum.

erk1n

34 HBF 32 'yi İtalya'da Maserati fabrikasında böyle yapmışlar:

Devlete verilen parayı saymazsak 55 - 60 bin Euro yu hak ediyor.

Devletin aldığı para hak değil soygun, o yüzden saymıyorum
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >

ajavelin

Kırmızı çok iyiymiş

trouble

Mat beyaz çok yakışıyor hayırlı olsun hocam

iNtEGrAL

Kazasız belasız kullanımlar dilerim. Süper duruyor
-= Alfa Romeo Giulietta =-
-67 TC 644 -

aurora

Ayıp olmazsa, ne kadar aldınız aracı acaba?

koroglubrk

Kazasız belasız. Nazar değmesin :nazar:
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

trouble

Ya araba gerçekten çok güzel de fiyat/performans açısından ne düşünüyorsunuz genel olarak? Araçtaki konfor eksikliği uzun süreli kullanımda rahatsız ediyor mu acaba? Bu arada sarı renk de çok yakışır bence hocam.

Dnztktk

Ya araba gerçekten çok güzel de fiyat/performans açısından ne düşünüyorsunuz genel olarak? Araçtaki konfor eksikliği uzun süreli kullanımda rahatsız ediyor mu acaba? Bu arada sarı renk de çok yakışır bence hocam.

Aslında diğer araçlara bakıldığında aynı fiyattaki, çok da fazla alternatif kalmıyor benim isteklerimi göz önünde bulundurursak. İkinci el performans aracı olarak bakıldığında ise bu sefer de yıllık vergisi çok uçuk hale geliyor.

Konfor eksikliği ise beni çok rahatsız etmiyor, ama kız arkadaşım şikayetçi olabiliyor bazen :) Sarı renge gelince onu ben de düşündüm, aklımda aracı kaplatmak var ama tam karar veremedim henüz

erk1n

Renk çok güzel. Ben olsam asla kaplatmazdım. Otomobilin çok özel bir boya işçiliği (maserati) var. Yapılan kaplama mevcut boyasından daha kötü olacaktır.

Bu benim görüşüm.

Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ki.
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >